Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelgyűlöletre is vonatkozik a 80/20-as szabály? Miért lepődnek meg rajta, mikor olyan egyértelmű, minthogy a dolgok lefelé és nem felfelé esnek?
Van ugyebár 48-52% nő-férfi (az egyszerűség kedvéért legyen 50-50). A nők eleve élből gyűlölik az inceleket, nem is tehetnének mást, hiszen mindenkit gyűlölnek, aki kimondja a legbelső ösztöneiket és hogy mi alapján választanak maguknak párt. Ha valaki élethazugságokat leplez le, azt nem szokták szeretni.
És ha a férfiakat vesszük, tehát 20% alfa és 80% a többi, akkor az 50% esetében 40% és 10%.
Tehát eddig a nők (50%), az alfák (10%) és a maradékból a fehér lovagok és a béták (20%) együtt kiteszik a 80%-ot.
Természetesen nem minden alfa gyűlöli, de a többség igen, egy részük azért, mert fel sem fogja milyen lehet, ha nem tart egyetlen nő sem vonzónak, hiszen neki ez természetes volt mindig, másik részük meg azért, mert szimplán erőszakos barom vagy valami fehérgalléros nagypályás, aki meg politikai korrektségből nem szimpatizálhat egyetlen szélsőséggel vagy kisebbséggel sem, csak azokkal, amik éppen divatosak az adott korban az adott politikai irányvonalnak. Alfákon belül pedig minimális a top puák és MGTOW-ok aránya.
Valamint a béták szintén, hiszen bennük kialakult egyfajta Stockholm-szindróma az asszonnyal szemben, így ha elismernék, hogy az incelek igazat beszélnek, akkor az a világképük összeomlását eredményezné. Senki nem szívesen dolgozza fel, hogy lehorgonyzott egy nő mellett, akivel vagy rossz, vagy csak simán "öreges" párkapcsolatuk volt és még ha nem is esik bele a szélsőséges esetekbe, ahol elvált, csalta az asszony, kisemmizte, szeretőt tart, stb. a kapcsolatoknak nagyon minimális részére lehet azt mondani, hogy 10-20-30-40 év után is ugyanúgy szeretik egymást. Plusz a bétákra jellemző, hogy félnek kilépni a komfortzónájukból. A társadalom által diktált, készen kapott megoldások hívei.
Olyanok, mint aki egy életen át sír, hogy vidéken nincs munka, de még országon belül sem költözik el, nemhogy külföldre menjen.
A 20% pedig, aki szimpatizál az incelekkel az vagy maga is incel, vagy MGTOW vagy olyan PUA, aki nem felejtette el, hogy honnan jött és hogy az önfejlesztésen túl mennyiben járultak hozzá a szerencsés génjei és/vagy anyagi, családi háttere ahhoz, hogy sikeres legyen a csajozásban. És azt is észben tartja, hogy neki még ennek ellenére is mennyivel többet kell küzdenie 1-1 nőért, mint szerencsésebb férfitársainak.
"amugy meg csomo olyan ember van aki ne csak csunya, de akar torz is, es megis megorzi az eletkedvet, stb."
Akkor megosztok veled egy történetet. Saját történetet. Technikailag nem vagyok incel, mert a klasszikus értelemben nem vagyok szűz (most hogy 2x5 másodpercnyi szexualitás minek számít, azt majd brit tudósok eldöntik, de a szó szerinti értelemben véve elvesztettem a szüzességemet).
Életem során két nő mutatott felém érdeklődést. Ja nem, talán három! Egyikük egy jócskán mázsához közeli, végtelenül buta, iskolázatlan ember volt. A másik egy láncdohányos cigánylány, egy egyedülálló anyuka. A harmadikkal pedig életem egyetlen kapcsolatát tudhattam a hátam mögött. Arcra csúnyácska, testileg sem túl nőies, de legalább nem igénytelen lány. Az megint hót más téma, hogy vérbeli pszichopata, egy lusta pitscha aki 33 éves létére életében nem dolgozott még, egy uralkodási vágyban szenvedő gyerektervező. Egyáltalán nem vonzódtam hozzá sem, de mégis hazudnom kellett neki és magamnak is arról, hogy mennyire tetszik, mennyire akarom őt. 3 hónapig bírtam mellette, eddigre vált már a szar is büdössé, állandóan veszekedtünk, találkozni se akartam vele, látni sem akartam, a hobbim volt az egyetlen, ami érdekelt. Ez van akkor, ha nem vonz, akit az élet magam mellé szán.
És természetesen én vagyok az utolsó szemétláda, mert őt átvertem, igaz? Én vagyok az a rohadék, aki nem tisztelte őt, aki csak lyukat látott benne, nem? Milyen érdekes ezt azoktól olvasni, akik folyton azokat a nőket ajánlgatják, akikhez nem vonzódnék semmilyen körülmények közt - márpedig akkor mégsem én tekintek a nőkre lyuk-lyuk alapon. Igen, természetesen nekünk is többé-kevésbé ugyanaz tetszik, mint a jóképű férfiaknak. Ezzel annyi a probléma, hogy fordítva is igaz, meg ugye az evolúció sem kompenzált még azzal, hogy aki a génlottót elveszítette, az a ösztönből a hasonló párjelöltekhez vonzódjon.
De feltételezem, akik megítélnek minket, azokkal soha nem esett még meg az élet egyetlen területén sem, hogy amit igazán akartak, amiért foggal-körömmel küzdöttek, azt rajtuk kívül álló okok miatt nem tudták elérni. Igazából nem hibáztatlak titeket, mert nálam is volt olyan csoport, akikre csak legyintettem, amíg nem éreztem át a problémájukat - na, persze, én nem ilyen agresszívan támadtam rájuk akkor sem, mint ti ránk (bzmeg, mintha valaha bármilyen jellegű kárt okoztunk volna nektek), csak nem értettem őket.
Ennyi kétségbeesett, frusztrált és ostoba "embert" egy rakáson nem látott a világ.
Úgy gondolom, hogy a saját titkolt sikertelenségüket vetítik ki olyanokra, akik vállalják a sikertelenségüket, és tagadják a tagadhatatlant. például egyik incelgyűlölő sem tudta még feloldani azt az ellentétet, miszerint valóban több fiatal férfi van mint nő, így törvényszerű, hogy a férfiak 2-3%-a incel lesz, ez egyszerű matek, de ők ideáig nem jutnak el, csak puffognak és gyűlölködnek. Érdemes olvasgatni a hányingerkeltő válaszaikat, sokat elmond róluk.
ez például tök jól leírja az itt észt osztókat:
"A belsotok rohad, a kulsotoknel is sokkal rosszabb."
vagy vannak olyanok, akik kitalálnak maguknak hódításokat pl ez:
"Jómagam 180centi/100kiló vagyok, nem pont olyan súlyelosztásban mint egy sportoló(sörhas 🤣🤣🤣), nincs bmw-m, sőt a pöcsöm se 30centi,mégis 14 éves korom óta folyamatosan van nő a közelemben."
Ez például nem igaz, de így, hogy ezt kitalálta magának többnek hiszi magát. Ennyire egyszerű itt élik ki magukat a sikertelen életük miatt.
"de nekik sem kellenek a csunya lanyok."
Csak míg a nők a férfiak elég nagy részét csúnyának tartják és csak nagyon kis részére mondják, hogy vonzó és jó pasi, addig a férfiak ízlése sokkal arányosabb matematikailag.
Tehát minden lány meg fogja találni azt a férfit, aki szépnek látja őt. Én ezért írom le mindig, hogy nekem a kövér nők nem tetszenek. Volt már, hogy tetszett kövér, szép arcú lány, de TÖBBSÉGÉBEN a túlsúlyos, kövér nők nem tetszenek. Ezért nem is akarok csalódást.
Viszont ismerek olyan férfiakat (nem is egyet), akiknek meg pont azok tetszenek. Olyan nőkre mondják, hogy gebe és nála csak 4/10-es, akik modellek, szépségkirálynők.
kevés ilyen férfi van. a fétisek es perverziók általában a férfiakra jellemzőek.
de nem tudjatok megmagyarázni hogy akkor mi a rengeteg összeillő pár az utcán. atlag alatti pasiknak is van nője.
“Hagyj gyűlöljek már egy kicsit minden boldog embert”, ez a mondat tokeletesen jellemez titeket. A sajat kudarcaitokra gyulolettel reagaltok. (Lenezessel csak azert nem tudtok, mert legalulrol lenezni nehez...)
Barkinek a semleges hozzaallasara gyulotettel valaszolni, majd meglepodni, hogy arra a valaszreakcio szanalom es lenezes, elegge szokatlan. Mit vartal?
#34: Erdekes jelenseg, ahogy az emberi agy kepes a neki nem tetszo tenyeket gond nelkul atugrani, nehogy kideruljon, hogy amiben nagyon hitt annak semmi alapja nincs.
Nyilvan az en peldam is kamu, de azert leirom: 23 evesen jottem ossze a (most mar) felesegemmel. Diplomam nem volt, autom se, talan akkoriban megvolt az elso munkahelyem kezdokent (azelott csak reszmunkak), a 176 centihez tartozott akkoriban ugy 120 kilo es szemuveg, nem kifejezett Chad-alkat, viszont eszem az volt, normalisan alltam a lanyokhoz, egyenlo felkent kezeltem oket. (Az elso baratnom ota, 18 eves koron ota nem volt 3-4 honapnal tobb ido, mig egyedul lettem volna.)
Aztan egyutt elertuk, amit akartunk, 2 gyerek, hatarozottan magas fizetes es karrier, eleg nagy megtakaritas, lakas, auto, leadtam 20 kilot, igy mar talan csak mackosan izmos vagyok.
En maradtam nagyjabol ugyanaz, mert EZ szamitott akkor is, amikor talalkoztunk, a vagyontol siman lehetnek emberileg nulla, az senkit nem tett jobb embernel.
#36: Olyan szanalmas, amikor megmagyarazzatok, hogy attol, hogy nem kell csunya no, de titeket el ne merjen utasitani senki, mert az teljesen mas eset...
"de nem tudjatok megmagyarázni hogy akkor mi a rengeteg összeillő pár az utcán. atlag alatti pasiknak is van nője."
Ugyanaz, mint a chemtrail. Állítólag rengeteg van belőle, de mikor azt mondod egy hívőnek, hogy "fussunk össze valahol Budapesten és szánj rá 1-2-3 órát és mutogasd meg ezeket a szerinted összeillő párokat, akkor már nem olyan nagy az arc... Mert ő is pontosan tudja, hogy nemhogy ennyi idő alatt nem lenne egy sem, hanem valójában jó, ha két hetente szembejön egy ilyen és ott sem tudhatja pontosan azt, hogy nem-e első-második randis fázisban vannak, ahogy a kapcsolatukba sem lehet belelátni.
38-as: "Aztan egyutt elertuk, amit akartunk, 2 gyerek, hatarozottan magas fizetes es karrier, eleg nagy megtakaritas, lakas, auto, leadtam 20 kilot"
És itt meg is adtad a választ.
Egyrészt 23 évesen még nem akkora elvárás a meglévő egzisztencia, mint később.
MÁSRÉSZT meglátta benned a gyereknevelésre alkalmas skilleket.
Az én esetemben ez annyiból problémás, hogy én nem akarok gyereket, mert akkora szegénységből jöttem, hogy ha már fiatalon, a legjobb korban nem élvezhettem az életet, akkor legalább később legyen valami kis esélyem rá. A gyereknél jobban semmi nem tudja visszalökni az embert egzisztenciális téren (kivéve ha Orbán Ráhelnek csinálsz, de az ilyesmi ritka).
Sokáig gondolkoztam ezen is, hogy talán emiatt sok nőt kizárok, de egyrészt nem tetováltattam a homlokomra, hogy nem akarok gyereket, másrészt ennél nagyobb álszentséget nem tudnék elképzelni, hogy emiatt menjek bele egy kapcsolatba. De mint mondtam, ilyen dilemmám sem volt soha az életben.
Ezért mondtam mindig, hogy hagyjuk már ezt a "csúnya nő" dolgot. Soha, ha tetszőleges topmodell Stacy jönne ide elém, akkor sem kéne gyerek. Akkor sem döntenék máshogy, csak a magukat átlagosnak meg csúnyának érző nők szintén magukból indulnak ki, mert ők többet megtesznek egy számukra vonzó pasiért, a csúnyákat meg kihasználják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!