Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként többször odamegyek a kiszemelt férfihoz. Próbálom úgy lehozni, mintha indirekt lenne és véletlenül mennék arra, amerre Ő. de egyértelmű. Kérdés lent?
Kölcsönösen szimpatizálunk egymással, ebben biztos vagyok..viszont egyre inkább megalázónak érzem a helyzetet. Már olyan nyögvenyelős a kezdeményezési fázis, a kommunikáció sem megy igazán. Pedig szinte biztos vagyok benne, hogy érdeklem. Eldöntöttem, hogy többet nem megyek azokra a helyszínekre, melyeken vélhetőleg ott lehet. Úgy gondolom, hogy keveset tesz azért, hogy kapcsolatba próbáljon kerülni velem. Elvárható, hogy egy férfi igenis legyen rátermettebb és keresse a nő társaságát, esetleg megszólítsa v. túl nagyok az elvárásaim?
Bevallom nehéz, mert nem vagyunk közvetlen kapcsolatban, viszont napi szinten találkozunk, látjuk egymást.
26N 30F
Hívd el valahova és kész, nem nagy dolog.
Ne várj arra a 21. században hogy ő lépjen, ha ő nem lép, akkor lépj te.
Szerintem azért elvárható lenne, hogy ő kezdeményezzen egy randit.
Te már megtetted a magadét, biztos látja rajtad és érzi, hogy bejön neked ha érdekled akkor kezdeményezne.
Milyen srácnak ismered, félénkebb, zárkózott típus?
Első hozzá szóló vagyok.
Ezt honnan tudod? Elég lenne annyi hogy 1x elhívod kávézni, ebben mi a bűnös dolog?
Mi van akkor ha tényleg nem észlelte a jeleket? Mi van ha az ő cselekedeteit jelnek magyaráztad be?
Mondom, hívd el egyet kávézni, 21. században élünk, ez nem a középkor.
Ha a jelzéseidre nem reagál, vagyis nem lép, ... Akkor nem vagy számára fontos, nem érdekled úgy ahogy téged.
Magyarán le se xar!
Csak beégeted magad nála is!
A pasik akkor se veszik észre a jeleket, ha villogó táblára dobot fel és homlokon b-szod őket velük. De nyilván te sem, mert ha keveset keresi a társaságod, az azért van, mert nem akarja.
Egyébként meg a petesejt sem úszik a spermium után.
Elvárhat, hogy a férfi keressen, de ő nyilván nem keres téged, szóval fújj visszavonulót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!