Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok mi számít egyértelmű jelnek, ha tetszik nektek egy srác?
Orálisan kielégítem. Ha így se veszi a lapot akkor sajnálom.
22/L
Keresem a tekintetét, mosolygok rá, kitüntetetten figyelek minden amit mond vagy csinál, igyekszem segíteni neki ha kér valamit a társaságtól, igyekszem mellé keveredni, ha tehetem finoman hozzáérek és amikor beszélek hozzá teljesen más lesz az attitűdöm: nagyon mosolygok és csillognak a szemeim.
Hozzáteszem volt olyan már aki annyira tetszett, hogy reszkető nyúllá változtam a közelében, amikor hozzám szólt sóbálvánnyá merevedtem, a hangom is remegett, nem mertem ránézni és kerültem.
Jó, attól is menekülök, aki nem jön be.:)))
Sajnos nekem az ilyen kézremegős nagy szerelmek sose jöttek össze pont emiatt. Vagyis nem, a második ilyennél már nem játszottam az elérhetetlent, de akkor se kellettem igazán az illetőnek, szóval utol érhetett volna, ha akart volna. De inkább dobott.
Az első srác viszont szentül meg volt róla győződve, hogy utálom és esélye se lenne nálam. 10 évbe telt, mire kihevertem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!