Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, milyen egyértelmű jeleket adtok egy férfinak, ha tetszik Nektek? Milyen női praktikákat szoktatok ilyenkor bevetni?
Ugyanúgy, ahogy az 1-es írta.
Plusz: ha a "tetszik"-nél már kicsit többről van szó, akkor már zavarban vagyok - félénkebb leszek, akkor nevetek amikor nem kéne, máskor meg faarccal nézek. Sajnos még nem jöttem rá hogy az utóbbiakat hogyan kéne irányítani, pedig sürgősen meg kéne tanulni, mert nem előnyös. Sőt!
Egy bluetoothon keresztül vezérelhető vibrátor megoldja a semleges arckifejezés generálta problémát. (bár a random vihogás még mindig elő fordulhat)
30/f
Szerintük mindig egyértelmű jelet adnak, hiszen ők tudják hogy jelet adnak :)
... csak néha ezek a jelek nem tűnnek fel annak akinek szánták, mert ők nem tudják hogy a nem feltűnő jelnek egyértelműnek kéne lenni :D
Én is felveszem a szemkontaktust, és utána igazából sokszor arra reagálok, amit ő csinál. Ha véletlen hozzámér nem húzódom el, szívesen beszélgetek vele, flörtölök. Pl.: fel dob egy magas labdát (kétértelmű megjegyzés) és reagálok rá. Megadom a lehetőséget, hogy teszem azt kettesben maradhasson velem, vagy elkísérhessen valahová. Kikérem a véleményét, direkt próbálok úgy helyezkedni, hogy mellém üljön, persze nem feltűnően stb.
De sajna ezeket sok férfi nem veszi észre, én meg arra gondolok, biztos nem jövök be neki, ha nem jut eszébe kettesben maradni velem teszem azt. Aztán utóbb megkapom, hogy nem adtam jelet.
Szóval visszakérdezek, milyen jelet szeretnének kapni a férfiak, mit vennének egyértelműnek de nem rámenősnek?
Én 1 egyértelmű jelet nagyon szívesen vettem: megcsókolt :)
De az is jó lenne, ha egyszerűen megmondaná :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!