Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelgyűlöletre is vonatkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelgyűlöletre is vonatkozik a 80/20-as szabály? Miért lepődnek meg rajta, mikor olyan egyértelmű, minthogy a dolgok lefelé és nem felfelé esnek?

Figyelt kérdés

Van ugyebár 48-52% nő-férfi (az egyszerűség kedvéért legyen 50-50). A nők eleve élből gyűlölik az inceleket, nem is tehetnének mást, hiszen mindenkit gyűlölnek, aki kimondja a legbelső ösztöneiket és hogy mi alapján választanak maguknak párt. Ha valaki élethazugságokat leplez le, azt nem szokták szeretni.

És ha a férfiakat vesszük, tehát 20% alfa és 80% a többi, akkor az 50% esetében 40% és 10%.

Tehát eddig a nők (50%), az alfák (10%) és a maradékból a fehér lovagok és a béták (20%) együtt kiteszik a 80%-ot.

Természetesen nem minden alfa gyűlöli, de a többség igen, egy részük azért, mert fel sem fogja milyen lehet, ha nem tart egyetlen nő sem vonzónak, hiszen neki ez természetes volt mindig, másik részük meg azért, mert szimplán erőszakos barom vagy valami fehérgalléros nagypályás, aki meg politikai korrektségből nem szimpatizálhat egyetlen szélsőséggel vagy kisebbséggel sem, csak azokkal, amik éppen divatosak az adott korban az adott politikai irányvonalnak. Alfákon belül pedig minimális a top puák és MGTOW-ok aránya.

Valamint a béták szintén, hiszen bennük kialakult egyfajta Stockholm-szindróma az asszonnyal szemben, így ha elismernék, hogy az incelek igazat beszélnek, akkor az a világképük összeomlását eredményezné. Senki nem szívesen dolgozza fel, hogy lehorgonyzott egy nő mellett, akivel vagy rossz, vagy csak simán "öreges" párkapcsolatuk volt és még ha nem is esik bele a szélsőséges esetekbe, ahol elvált, csalta az asszony, kisemmizte, szeretőt tart, stb. a kapcsolatoknak nagyon minimális részére lehet azt mondani, hogy 10-20-30-40 év után is ugyanúgy szeretik egymást. Plusz a bétákra jellemző, hogy félnek kilépni a komfortzónájukból. A társadalom által diktált, készen kapott megoldások hívei.

Olyanok, mint aki egy életen át sír, hogy vidéken nincs munka, de még országon belül sem költözik el, nemhogy külföldre menjen.

A 20% pedig, aki szimpatizál az incelekkel az vagy maga is incel, vagy MGTOW vagy olyan PUA, aki nem felejtette el, hogy honnan jött és hogy az önfejlesztésen túl mennyiben járultak hozzá a szerencsés génjei és/vagy anyagi, családi háttere ahhoz, hogy sikeres legyen a csajozásban. És azt is észben tartja, hogy neki még ennek ellenére is mennyivel többet kell küzdenie 1-1 nőért, mint szerencsésebb férfitársainak.

2020. jún. 14. 03:17
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
37%

@20

Az ugye stimm, hogy nem minden incel ilyen? Igen, van a keménymag, amiről most írtál. Meg van az incelek 99%-át alkotó "többi" ember, akik szimplán "csak" örökszüzek, amit ugye alapból is jelent ez a szó. Mert semmi mást nem jelent eredetileg.

2020. jún. 14. 14:37
 22/56 anonim ***** válasza:
50%
#9: hát speciel nekem az itteni incelgárda írásbeli teljesítményéből kiindulva egyikük sem tűnik vonzó egyéniségnek, egocentrikus, csőlátásos, erősen ön- és emberismerethiányos, épp hogy csak átlagos intelligenciájúnak viszont annál inkább.
2020. jún. 14. 18:07
 23/56 anonim ***** válasza:
37%

Á. Szóval mivel az adott csoportban vannak egocentrikus, csőlátásos, erősen ön- és emberismerethiányos, épp hogy csak átlagos intelligenciájú emberek (mint ahogyan az emberek bármely, tetszőleges csoportjában elő fognak fordulni hasonlók), így minden incel ilyen. Értem már.

Mit is mondtál a csőlátással kapcsolatban?

2020. jún. 14. 20:57
 24/56 anonim ***** válasza:
50%

Amelyik csoportnak az a kozos elkepzelese (amivel megkulonboztetik magukat masoktol), hogy vannak chad-ek, stacey-k, alpha-k, es nekik a nok (velt) feluletessege miatt nincs es nem lesz kapcsokata, arra a csoportra egyontetuen raillik, hogy bizony csolatasu, az atlagnal alacsonyabb IQ-szintu (es nulla kozeli EQ-szintu) emberek alkotjak, mivel csak ilyen ember kepes ennyi hulyeseget elhinni es magaenak vallani...

Az meg kulon dijat erdemelni, hogy pont ok vadolnak barkit is feluletesseggel, mikozben az o “hitvilaguknal” feluletesebbet, egyszerubbet nehez lenne mondani.

Akinek “csak” az a baja, hogy nem talal not, de ettol meg nem a vilagot (“chad” ferfiakkal es “stacey” nokkel egyutt) teszi felelosse, azt az embert csak emiatt a kapcsolathiany miatt senki nem nezi le.

A gond akkor van, amikor atmegy masok hibaztatasaba, gyuloletebe a butabbik fele ezeknek.

2020. jún. 14. 21:13
 25/56 anonim ***** válasza:
33%

"Amelyik csoportnak az a kozos elkepzelese (amivel megkulonboztetik magukat masoktol), hogy [...] a nok (velt) feluletessege miatt nincs es nem lesz kapcsokata"

És általában amúgy jön is a papírforma és kiderül, hogy tényleg a külsejükben rejlik a probléma gyökere. Nálam is. Amiket felsoroltál, például mások hibáztatása és gyűlölete, az már az okozat, nem az ok! Nem szabad a kettőt felcserélni. Tökéletesen megértem azokat, akik már ennyire átmentek a másik végletbe. Mit kellene azon a társadalmon tisztelni és szeretni, amelyik nem tisztel és szeret engem? Márpedig az utóbbi volt hamarabb, nem fordítva.

2020. jún. 14. 21:21
 26/56 anonim ***** válasza:
23%

Tegyuk fel, hogy eredetileg (szerinted) csak a kulsod miatt nem jottek ossze a csajok (bar ez ott bukik, hogy ropant szegeny, roppant csunya, roppant buta embereknek is akad baratnojuk/feleseguk), de erre te ugy reagaltal, hogy emberileg is “elcsunyultal”, gyulolkodni kezdtel.

Aztan csodalkozol, hogy mivel mindenhogy selejt vagy, vegkepp nem akar senki toled semmit...

Amugymeg mi ez a hulye elvaras, hogy barkinek tisztelni, sot, szeretni (!) kene teged mar alapbol? A tiszteletet, szeretetet ki kell erdemelni, az emberi ertekek valtjak ki ezeket az ertekeket, nem csak ugy a semmibol jonnek, hogy barki elvárhatja, hogy ot mar ismeretlenul es szeressek.

Fel kene noni, felelosseget vallalni magatokert, es nem mindenki mast hibaztatni, amiert nem szerelmes beletek csak ugy a semmibol.

2020. jún. 14. 22:53
 27/56 anonim ***** válasza:
62%
Mivel ész és gondolkodás, na meg érvek nélkül lettem lepontozva szokás szerint ismét, így kezdek elgondolkodni: véletlen nem zsigerből, megszokásból, indokolatlan gyűlöletből támadtok ti ránk? Ebben az esetben mivel is vagytok ti nálunk jobbak? Csak mert észérveket továbbra sem kaptam, csak cicomázott, elkendőzött krvaanyázást. Ja meg sunyi lepontozást, de azt legalább tömegesen. Persze értem én, hogy az élet nem az igazságosságról szól, csak érdekelne a dolog, és mivel van egy enyhe(?) aspergerem/autizmusom, így nagyon zavar, ha a dolgok nincsenek teljesen lezárva.
2020. jún. 14. 22:54
 28/56 Lachesys ***** válasza:
55%

en sajnalom az inceleket, azert nyilvan van abban vmi h a nagyon csunya emberek nem talalnak part. nagyon rossz lehet. de azert pl pont elliot rodger nem volt olyan remesen ronda, de meg lehet nezni milyen csaj utan ahitozott. brittany story. vhogy nem ertem ezeket a csunya fiukat, en atlag lanykent mar annyira elfogadtam h en atlagos vagyok, nem brad pitt fog udvarolni nekem.... de rengeteg ilysn csunya pasi meg ha egy atlag lany ossze is jonne nekik, egesz vegig azon keseregnenek hogy nem egy stacyjuk van es milyen igazsagtalan a vilag.

kinek kell ez? komolyan. amugy meg csomo olyan ember van aki ne csak csunya, de akar torz is, es megis megorzi az eletkedvet, stb. ti meg egesz eletetekben nyivakoltok csak.

2020. jún. 14. 22:58
 29/56 anonim ***** válasza:
40%

Ja, egyszerre írtunk.

"Amugymeg mi ez a hulye elvaras, hogy barkinek tisztelni, sot, szeretni (!) kene teged mar alapbol?"

Akkor, kérdem alássan: nekem miért is kellene szeretnem másokat, meg a társadalmat? Tudod, oda-vissza játszik. Majd ha én azt látom, hogy nem fintorogva néznek rám, meg megadják nekem azt az esélyt és a tiszteletet, ami állítólagosan a marha nagy (ál)keresztényi propaganda szerint mindenkinek jár, akkor majd én is így fogok tenni. Addig meg hadd gyűlöljek már egy kicsit minden boldog embert, aki többnyire semmivel nem tett többet a saját jólétéért nálam, csak míg ő a génlottón legalább egy hármas találatos szelvényt adott le, addig nekem ugyanebben a játékban 0 pontom lett.

2020. jún. 14. 22:59
 30/56 Lachesys ***** válasza:
57%
amugy meg mi ez a hulyeseg a tarsadalom tiszteleterol es szereteterol? ki kert ilyet? alapbol en nem tisztelek vagy szeretek senkit, az emberi lenyeknek jaro alap udvariassagot mindenki megkapja, de a tisztelethez valamifele teljesitmeny kell. csak a vonzo kulso sem eleg hozza. az egyvalamihez eleg: a vonzalomhoz.
2020. jún. 14. 23:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!