Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelgyűlöletre is vonatkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelgyűlöletre is vonatkozik a 80/20-as szabály? Miért lepődnek meg rajta, mikor olyan egyértelmű, minthogy a dolgok lefelé és nem felfelé esnek?

Figyelt kérdés

Van ugyebár 48-52% nő-férfi (az egyszerűség kedvéért legyen 50-50). A nők eleve élből gyűlölik az inceleket, nem is tehetnének mást, hiszen mindenkit gyűlölnek, aki kimondja a legbelső ösztöneiket és hogy mi alapján választanak maguknak párt. Ha valaki élethazugságokat leplez le, azt nem szokták szeretni.

És ha a férfiakat vesszük, tehát 20% alfa és 80% a többi, akkor az 50% esetében 40% és 10%.

Tehát eddig a nők (50%), az alfák (10%) és a maradékból a fehér lovagok és a béták (20%) együtt kiteszik a 80%-ot.

Természetesen nem minden alfa gyűlöli, de a többség igen, egy részük azért, mert fel sem fogja milyen lehet, ha nem tart egyetlen nő sem vonzónak, hiszen neki ez természetes volt mindig, másik részük meg azért, mert szimplán erőszakos barom vagy valami fehérgalléros nagypályás, aki meg politikai korrektségből nem szimpatizálhat egyetlen szélsőséggel vagy kisebbséggel sem, csak azokkal, amik éppen divatosak az adott korban az adott politikai irányvonalnak. Alfákon belül pedig minimális a top puák és MGTOW-ok aránya.

Valamint a béták szintén, hiszen bennük kialakult egyfajta Stockholm-szindróma az asszonnyal szemben, így ha elismernék, hogy az incelek igazat beszélnek, akkor az a világképük összeomlását eredményezné. Senki nem szívesen dolgozza fel, hogy lehorgonyzott egy nő mellett, akivel vagy rossz, vagy csak simán "öreges" párkapcsolatuk volt és még ha nem is esik bele a szélsőséges esetekbe, ahol elvált, csalta az asszony, kisemmizte, szeretőt tart, stb. a kapcsolatoknak nagyon minimális részére lehet azt mondani, hogy 10-20-30-40 év után is ugyanúgy szeretik egymást. Plusz a bétákra jellemző, hogy félnek kilépni a komfortzónájukból. A társadalom által diktált, készen kapott megoldások hívei.

Olyanok, mint aki egy életen át sír, hogy vidéken nincs munka, de még országon belül sem költözik el, nemhogy külföldre menjen.

A 20% pedig, aki szimpatizál az incelekkel az vagy maga is incel, vagy MGTOW vagy olyan PUA, aki nem felejtette el, hogy honnan jött és hogy az önfejlesztésen túl mennyiben járultak hozzá a szerencsés génjei és/vagy anyagi, családi háttere ahhoz, hogy sikeres legyen a csajozásban. És azt is észben tartja, hogy neki még ennek ellenére is mennyivel többet kell küzdenie 1-1 nőért, mint szerencsésebb férfitársainak.

2020. jún. 14. 03:17
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
73%
Komolyan mondom ez az incelhiszti kezd szórakoztatóbb lenni mint a laposföld/chemtrail vonal. Mi ez a sok áltudományos ökörség, hogy alfa, béta, pua, megatökömtudja? Jómagam 180centi/100kiló vagyok, nem pont olyan súlyelosztásban mint egy sportoló(sörhas 🤣🤣🤣), nincs bmw-m, sőt a pöcsöm se 30centi,mégis 14 éves korom óta folyamatosan van nő a közelemben. Kedves incellek! Nem a nőkkel vagy a társadalommal van a baj, hanem a ti kis buksitokban!
2020. jún. 14. 08:07
 12/56 anonim ***** válasza:
63%
Istenem, ezek a fogalmak meg levezetések. Sírva röhögök ezeken a vergődéseken 😂😂😂
2020. jún. 14. 09:00
 13/56 anonim ***** válasza:
17%
#7 vagyok. Egyébként érdekelne, miért is lettem lepontozva. Mármint persze, rávilágítottam a kettős mércére, és nehéz beismerni, ha a logikátokban valaki valós hibát talál, de azért érdekelnének a konkrét érvek. Mi rosszat mondtam, miben tévedtem, és a többi.
2020. jún. 14. 09:04
 14/56 A kérdező kommentje:

#13: Azért, amit a kérdés szövegében is fejtegettem. A 80% nem tudja elviselni a jogos kritikát sem, így ők élből le fognak téged pontozni.

Egyébként az a vicces az egészben, hogy mikor nő ír ki kérdést, akkor özönlenek a privátok és vagy jön a "senkinek nem küldök képet és kép nélkül élőben sem randizok senkivel, de azért csúnya vagyok és én már csak tudom és kész"

Eközben férfiakra egyetlen ember sem ír rá, maximum troll. Pedig volt olyan kérdésem is (csak törölték), hogy fizetnék is azért, hogy valaki bebizonyítsa nekem az ellenkezőjét. De még erre sem ugrott senki. Na vajon miért, ha nem azért, mert reménytelen esetekre senki nem akar még időt sem pazarolni, mert tudja, hogy úgysem nyerhetné meg a fogadást, mert mi több év tapasztalatával a hátunk mögött beszélünk, ő meg csak névtelenül megmondóemberkedik.

Eközben mi annyira elsajátítottuk már a tudást, hogy a félelem szikrája sincs bennünk, hogy valaha egy vakrandi során egy ténylegesen csúnya lány jelentkezne, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy maximum elhízott, ápolatlan vagy öreg nő létezik, csúnya nincs.

Ez olyan, mint mikor pókerben tudod, hogy nálad a Royal Flush.

2020. jún. 14. 09:34
 15/56 anonim ***** válasza:
21%

"mégis 14 éves korom óta folyamatosan van nő a közelemben"

Csak akkor találkoztál anyukáddal? 😮😮

2020. jún. 14. 10:30
 16/56 anonim ***** válasza:
63%
#15 muterral 7 évesen utoljára... Párkapcsolatokról van szó te egyszerű...
2020. jún. 14. 10:36
 17/56 anonim ***** válasza:
21%
Fejezd már be!!
2020. jún. 14. 10:45
 18/56 anonim ***** válasza:
64%

Ha csak fele ennyi energiát fordítanál arra, hogy megismerj új embereket, művelődj, sportolj, élj a hobbidnak (vagy a hobbid az itteni trollkodás?), máris sikeresebb lennél.

"mikor nő ír ki kérdést, akkor özönlenek a privátok"

Arról nem a nő tehet, hogy néhány férfi ennyire kétségbe van esve, és már mindenkire ráír.

"Pedig volt olyan kérdésem is (csak törölték), hogy fizetnék is azért, hogy valaki bebizonyítsa nekem az ellenkezőjét."

Miért írna rád bárki? Miért akarna neked bárki bizonyítani bármit? Miért nyitna bárki olyan felé, aki nem érdekli? Miért foglalkozna bárki olyannal, aki saját magát "reménytelen esetnek" hívja?

Írj három okot, amiért nekem érdemes lenne megtennem a fentiek bármelyikét. Harminc okot tudnék írni, hogy miért vagyok a jelenlegi párommal és miért maradnék vele a halálomig, de egyet se, arra, hogy a fentiekre nekem miért kéne bármit lépnem az ignoráláson kívül.

23/L

2020. jún. 14. 10:58
 19/56 anonim ***** válasza:
35%

Az a baj kérdező, hogy kiírtál egy kérdést, amire -milyen meglepő- pont az incelgyűlölők repülnek rá elsőre! Most tulajdonképpen ezzel mi a cél, oké az itteni válaszolók többsége alapból nem érdemel említést sem, mert nyomja a hülyeséget, él a maga elvarázsolt világában, ahol nincsenek is incelek szerintük. Az, hogy 2009-óta a magát szexuálisan inaktívnak valló fiatal férfiak aránya folyamatosan nő az USA-ban (azért csak ott, mert csak ott mérik, valószínű a nyugati világ többi részére is igaz ez), az őket úgy nem érdekli (pl. a 25 év alatti férfiak konkrétan harmada vallotta magát szexuálisan inaktívnak, ami bődületesen nagy szám), mert bedobják, hogy az ő félszemű, nyolc általánosos három mázsás unokaöccsének is van barátnője és nincsenek is incelek. Csak ugye így nem veszik észre a fától az erdőt...

Valamelyik írja, hogy ez jobb mint a chemtrail, az a jelentős különbség, hogy a chemtrailre nincsen tudományos bizonyíték, az incel "jelenségre" meg van, csak egyelőre nem tudnak mit kezdeni vele, se érdemben magyarázni.

2020. jún. 14. 11:47
 20/56 Lachesys ***** válasza:
66%
basszus ti akik incelnek valljátok magatokat, felnéztetek már valaha az incel.co-ra? nőként elborzasztó az a fórum. "foidok" vagyunk (a femoid rövidítése), örömködnek ha valami szép nő meghal, istenítik elliot rodgert.... és ezek a pasik sírnak, hogy nem kellenek a nőknek. miközben a dagadt csajokat landwhale-ként emlegetik, oneitisnek hívják ha valaki normális emberi érzéseket táplál és lenézik! egyszerűen ocsmány lények, és közben ezek vannak megsértődve hogy nem kellenek a nőknek.....
2020. jún. 14. 13:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!