Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány randi közben megtudta a fizetésem, és azóta egyértelműen jobban érdeklem, az red flag kategória szerintetek?
Akkor érkezett az utaló sms, amit valószínűleg látott (legalábbis odanézett, asztalon volt a telefon).
Nem tűnik véletlen egybeesésnek, illetve ez nálam tabu téma első egy hónapban amúgy is.
Eddig 2 randink volt.
Ő 25N, én 26F
Egyrészt állítsd át a telefonod, hogy ne látszódjon az üzenet szövege a képernyőzár felett.
Másrészt nem olvas az ember ilyen jól/gyorsan, ne legyél paranoiás.
Ha annyira tabu téma lenne nálad, akkor nem az asztalra teszed a telefont, hogy ő is lássa.
De mivel egyből ezt gondolod róla, szerintem ne találkozz vele többet.Éretlen és túlzottan gyanakvó vagy.Így nem lehet kapcsolatot kialakítani. Nem való még ez neked kisfiam.
44/N
“jobban érdeklem”
És miben merül ki ez az érdeklődés? Mert nem mindegy, hogy beszélget veled hétköznapi dolgokról, érdekli a kutyád meg a gyerekkori emlékeid, vagy fényűző programokat tervezgetne veled és az érdekli, hogy melyik 5*-os étterembe fogtok menni legközelebb.
Nem hinném,hogy elolvasta, és nem hinném,hogy ez motiválja a továbbiakban is.
Két találkozó után még az sem biztos,hogy lesz folytatás, és ha lesz, akkor se biztos,hogy Te abból a marha nagyösszegű csábító fizetésedből majd költesz Rá valamennyit is.
Azt mondják itt, az oldalon,hogy a nőknek a pénz számít?
Egyetlen kérdést nem olvastam ami erről szólna, sokkal inkább a megcsalásról, lelki vívódásról.Inkább úgy tűnik mintha a pasik mércéje lenne az,hogy pénzzel a zsebében biztosan tud hódítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!