Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lány randi közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány randi közben megtudta a fizetésem, és azóta egyértelműen jobban érdeklem, az red flag kategória szerintetek?

Figyelt kérdés

Akkor érkezett az utaló sms, amit valószínűleg látott (legalábbis odanézett, asztalon volt a telefon).

Nem tűnik véletlen egybeesésnek, illetve ez nálam tabu téma első egy hónapban amúgy is.

Eddig 2 randink volt.

Ő 25N, én 26F

2019. okt. 30. 00:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

Te hülye vagy. Már bocs.

Én 550ezer nettót keresek+céges autó+benzin+BKV bérlet+nyelv tanfolyam (ha meglesz az angol megemelik 600-ra, ezt már most tudom)

Az első egy hónapban ezt felhozni nem hogy csábító, hanem kifejezetten taszító.

Csak az agyalágyult barmok szerint érdekli a nőket a pénzed. Persze van olyan, de azok vakon nem mennek bele az ismerkedésbe..

Szerintem hagyd szegény lányt, ha már így kezdődik, erre a kapcsolatra nem vagy alkalmas.

2019. okt. 30. 08:49
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, mert ha elárulod neki a szakmád, akkor szerinted nem tud következtetni az ember, hogy valaki jól vagy rosszabbul keres-e a jelenlegi gazdasági helyzetben?...

Egyébként bírom az ilyet másik oldalról is:

amikor a pasi randin azzal akarja lenyűgözni a csajt, hogy mennyi pénz van. Pl utalgat rá, meg eltúlzott gesztusokkal bizonygatja, meg direkt ilyen elszólásai vannak. Nálam pl rossz helyen kopogtat, ha valaki ezzel akar "bevágódni".

2019. okt. 30. 08:52
 13/21 anonim ***** válasza:
92%

Asztalra nem illik kirakni a telefont. Mi vagy te? Az amerikai elnök, hogy egy órát nem vagy el anélkül, hogy ne lásd a telefonod?

Nem csak paranoiás vagy, hanem tahó is .

2019. okt. 30. 09:01
 14/21 anonim ***** válasza:
75%

#12 nem csak nálad :)

Legtöbb nő (legalábbis akivel én találkozol) ilyen.

Én az első egy hónapban direkt vigyázok rá, hogy nehogy bármi apró utalást tegyek rá, mert a pénz tönkre tud tenni mindent ismerkedéskor.

3mp alatt tönkre tud tenni egy randit, ha a nő úgy érzi, azt feltételezik róla, hogy pénzre hajt. Vagy ha olyan érzést keltünk, mintha pénzért akarnánk megvásárolni a szerelmét.

Én ettől mindig nagyon félek, mert alapból egyáltalán nem tabu a környezetemben és megszoktam az ilyeneket, ha elmegyünk valahova haverokkal, akkor fizetem a taxit stb.

2019. okt. 30. 09:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy odanézett, gondolom pittyegett a telefon, alapvető emberi reakció, hogy ha valami váratlanul hangot ad ki, a hangforrás felé fordulunk. Ha a lány nem gyorsolvasó, biztos nem látta, mi van az üzenetben, te efyszerűen paranoiás vagy.
2019. okt. 30. 09:42
 16/21 anonim ***** válasza:
25%

Volt egy lány aki anno bejött. Akkor 160 ezer Ft ot kerestem , elutasított hogy velem nincs jövő. 8 év után találkoztunk újra egy boltban, alap kérdések után el szóltam magam hogy most jobban élek (3x annyit keresek), azonnal nagyon elkezdtem érdekelni.... majdhogynem zaklatott, közös is mi által megtudta hol lakom és odajött hogy nem vacsizunk együtt ? 😀

Csak a pénz számít a nőknek...

2019. okt. 30. 10:12
 17/21 anonim ***** válasza:
83%

A te válaszaid alapján nem csodálkozom, hogy nem létezik nő, akit bármi más megfog benned.

Ettől még nem a pénz számít a legtöbb nőnek.

2019. okt. 30. 10:15
 18/21 anonim ***** válasza:
2019. okt. 30. 13:00
 19/21 anonim ***** válasza:
91%
Én 34 évesen 200 nettót keresek állam bácsinál diplomával. Egyetlen nőt sem érdeklem, ha megtudja hogy diplomás ápoló vagy és ha sok-sok túlórát tolsz is le, akkor is csak 220 nettó lesz, akkor menekülésre fogják a nők. Vagyis nincs jövő melletted. Addig bejövök nekik külsőre, de utána már nem.
2019. okt. 30. 17:24
 20/21 anonim ***** válasza:
50%
Olyanok, mint a legyek. Pavlovi reflex. :D
2019. okt. 30. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!