Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válik frusztrálttá sok 40-es nő, akinek nincs gyereke?
"délutáni gyerekfelvétel a suliból"
"gyerek egyik esetben sincs"
Aha...
" reggel 7.30 tól este 6-7 ig vagy néha tovább mindenki"
Aha.. 7 után kaparják össze a nemlétező gyerekeiket a "suliból"
Nagy kihívás 3 összefüggő ellentmondásmendes mondat megfogalmazása?
"tanársegéd"
Aha...
Na akkor mondom, 4 után elmegy a legtöbb, és hozza a gyereket vagy haza, vagy be az egyetemre valameddig. Nem 7 kor. Csak látom, tapasztalom. A kérdésem azokról szólt, akiknek nincs, de soknak van gyereke itt is. Na ők mennek a gyerekeikért, akinek nincs az nem megy. Remélem világos.
Komolyan mondom, manapság egyre több ilyen "piaci kofa" férfi van.
Észreveszi más is a tanszéken, sőt többen. Mondják is, hogy ezzel az ,,Erikával" mi van, ma is tüzet nyelt, hogy ,,beleköt" mindenkibe?
En otven fele meg vedekezek terhesseg ellen. Azert nincs gyerekem, mert mindig hatarozottan tudtam, hogy nem akarok.
Ha kisgyereket hoznak a kozelembe, szineszkedem kicsit, de a valosagban szeretnem, ha nem kellene semmit sem csinalnom. Nem tudok mit kezdeni veluk, es elvaras, hogy olvadjak el. Nem irigy vagyok, hanem szeretnem, ha valaki segitene kiszabadulnom. Ennyi.
És akkor a sok tanult, művelt tanár, professzor azt mondja, menjünk vissza magyarázatért az ókorba, vándorol a méhe, mert nem szült, azért néz "irigyen".
Az összes gyerekes nő állandóan vigyorog?
Az összes gyerekes nő állandóan vigyorog?
Dehogy, de elég sok állandóan mutogatja a gyermekét, hogy ezt láttad már? Ezt de ügyesen csinálja, stb. Kicsit fellengzős szerintem,
"Na akkor mondom, 4 után elmegy a legtöbb, és hozza a gyereket vagy haza, vagy be az egyetemre valameddig.
Nem 7 kor. Csak látom, tapasztalom. A kérdésem azokról szólt, akiknek nincs, de soknak van gyereke itt is.
Na ők mennek a gyerekeikért, akinek nincs az nem megy. Remélem világos."
"gyerek egyik esetben sincs."
Világos, hogy nem veszed észre az ellentmondást a mondataidban.
Mit akarsz?
Mi a problémád?
Miért turkálsz más életében?
Nem azért szemétkedik egy tanár mivel nincs gyereke. Esetleg azért nincs párja, gyereke mível hárpia.
Ezen egy férj gyerek nem változtatna.
Mérnök kollégámmal úgy üvöltött Dr. ... felesége a telefonba, hogy én jöttem zavarba.
És szerinted nincs olyan gyerekes nő, aki irigy lenne akárkire? Szerinted egy nőnek, akinek nincs gyereke, mindig ott lüktet a gondolat a fejében, hogy "nincs gyerekem", vagy simán lehet csak egy seeggfej?
El szoktam azon gondolkodni, hogy ha 80 éves leszek és kötögetek a házam előtt, és mondogatom, hogy ez a mai fiatalság milyen szar zenét hallgat, akkor azt hiszik majd, hogy én öregkoromra lettem ilyen, pedig 15 évesen is kötögettem, és szidtam az akkori (2005) zenét.
Ha látsz valakit, aki valamilyen, és tudsz róla valamit, akkor az, hogy azt összekapcsolod, RÓLAD sokkal többet mond el, mint az adott emberről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!