Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság miért nehéz olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért nehéz olyan férfit találni aki egyszerre értelmiségi, és mellette ért a kétkezi munkához is?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy én egyetemet végeztem, gyógyszerész vagyok. Olyan társat keresnék, aki szintén komolyabb egyetemet végzett, bár tisztában vagyok vele, hogy az intelligenciát nem ebben mérik, de eddigi tapasztalatok alapján velük jobban kijöttem. Ugyanakkor a legtöbb a videojátékozáson, számítógépes játékokon kívül nem talált magának értelmes hobbit, ha pl. utaltam rá, hogy segíthetne édesapámnak a kerti munkában nem győzték húzni a szájukat. Biztos hozzátesz, hogy vidéki lány vagyok, de nekem ezek alap dolgok, az is, hogy egy férfi tudjon villanykörtét cserélni, egy-két dolgot megszerelni, felfúrni egy képet a falra.
2020. máj. 4. 16:04
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
66%

21:07

Téged felpontoztak engem le.

Nem értettétek meg mit írtam. Azzal a végzettséggel nem csoda. Nem hallottatok ezekről az emberekről és fáradságot sem vettetek, hogy rákeressetek. Persze mérnőkök vagytok... persze.....

2020. máj. 4. 21:40
 42/58 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, jobb bort csinálok, mint apád, minek segítsek akkor neki? :D
2020. máj. 6. 19:43
 43/58 anonim ***** válasza:
68%
41, mindenki hallott róluk, aki legalább az érettségit letette. Ez nem extra tudás, alapműveltseg. És igen, a szomszéd sebész is megy segíteni az apósának levágni azt a disznót és felásni a kertet. Ahogy a gyógyszerészek exem kezéből sem esett ki a talicska amikor újítottuk fel a szüleim házát.
2020. máj. 7. 06:22
 44/58 anonim ***** válasza:
100%
Az én szomszédomban is lakott sebész, neki bejárónője volt, szomszéd fogorvosnak is.
2020. máj. 7. 09:00
 45/58 anonim ***** válasza:
77%

"a gyógyszerészek exem kezéből sem esett ki a talicska amikor újítottuk fel a szüleim házát."

Azután megvilágosodtak, hogy nem segédmunkások ezért is lettek exek.

2020. máj. 7. 09:03
 46/58 anonim ***** válasza:
22%
Nem ezért lett ex, és azóta megépítette a saját házát, részben a két szép kezével.
2020. máj. 7. 09:51
 47/58 A kérdező kommentje:
45: ettől miért is lett segédmunkás? ja, hogy okos, értelmes és még a kétkezi munka sem büdös számára, ért is valamihez, a saját házát is felépítette? csak nem irigység szagot érzek, mert neked ebből egyik sem adatott meg?
2020. máj. 7. 10:05
 48/58 anonim ***** válasza:
55%
47%-os, miér nézed le ennyire a kétkezi munkát?
2020. máj. 7. 10:37
 49/58 anonim ***** válasza:
66%

Nézi le a csoda.

De pl. gyógyszerész ismerősnek van 3 patikája alkalmazottjai vannak.

Informatikus ismerősnek is megvan kb havi 1 misi.

Fogorvosom pénzéről? Neki is alkalmazottjai vannak, fogtechnikus is.

Akko ott vannak a sebészek, zenészek amihez nem előnyös a durva kéz. A tudósok akik szeretik továbbképezni magukat. Hagy döntse már el mit akar csinálni szabad idejében. Ezért gondolom, hogy nincs diplomád és a kérdezőnek sincs. Esetleg van és apuka terror alatt tartja. Az én apám is melós volt. Többször megjegyezte, hogy a mérnökök hülyék. Ez több melósra jellemző, könnyen megjegyzik. Plusz jön még az oltás, hogy könnyű neked... Minek neked új autó.... Ez is oka annak, hogy nem szivesen megyek közéjük.

2020. máj. 8. 04:38
 50/58 anonim ***** válasza:
100%

Építkeztem, parkettáztam, festettem, betonoztam... Füvet most is nyírok.

Most már festőt, burkolót hívok. Az én döntésem mivel töltöm az időmet, mire költöm a pénzem.

Neked olyan autó kell amit lehet pedállal hajtani, hogy ne sokat fogyasszon,. Legyen nagy gyors és kényelmes. Legye kicsi a parkolásnál. Megvan ez egy hybrid macska lesz.

2020. máj. 8. 05:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!