Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értelmiségi (orvos, ügyvéd, mérnök) akármi nőkkel hol lehet ismerkedni?
Nekem például rohadtul nem volt egyetem, munka és edzés mellett időm máshol ismerkedni, csak Tindereztem.
Nem tudom, hogy melyik papírom számít értelmiséginek a három közül(mondjuk van közte mérnöki), de nem szeretek időt pazarolni azzal, hogy eljárkálok tök értelmetlen okból valahova... Például ismerkedni. Aki megfogott Tinderen, azt méltattam találkozóra 1-2 hónap után, egyébként meg megvolt a magam élete a magam gondjaival, amiben egy kapcsolat csak opcionális volt.
Nem a diploma fog adni megfelelő érzelmi érzékenységet és normális értékrendet, maximum csak szakmai tudást. Mutogatni magát azzal és anélkül is tudja valaki instán.
Hidd el, diplomás férfinél is tapasztaltam már hogy előadás helyett máshova kellett volna beülnie egy órára.
21L
Adott egyetemek, kórházak, rendelők, ügyvédi/mérnöki irodák környékén az utcán, kávézókban, éttermekben például.
De gondolom te is az adott szakmák közül valamelyiket végzed, ugye?
Ugyanott, ahol más nőkkel is. Az orvos, jogász, mérnök nők sem ufók, kB. ugyanazt csináljak szabadidejükben, mint a többi ember.
Orvos vagyok, a jelenlegi páromat egy túrán ismertem meg. Az előzőt itt, gyakorin. Szintén orvos barátnőm elkezdett salsázni, ott ismerkedett össze a - most már- férjével. A másik orvos ismerősöm Tinderen jött össze a jelenlegi párjával. Egy csomóan vannak, akik még egyetemen jöttek össze, és elég sokan, akik a munkahelyen.
Én sem ügyvéd (még), de jogász.
Amúgy Tinderen elég sok orvos, mérnök, jogász van fenn. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!