Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért nehéz olyan férfit találni aki egyszerre értelmiségi, és mellette ért a kétkezi munkához is?
Valahogy én is mindig csak az egyiket találom meg a pasikban...sajnos nehéz feladat, én sem értem miért :(
21/L
Van ilyen pedig, én vagyok az élő példa, de lehet nem ez a jellemző.
Olyanok között találsz, akik agglomerációban élnek.
Rohanni fogok kertészkedni, malacokat etetni.
Eldönthetnéd, hogy paraszthoz, esztergályoshoz, kőműveshez ( nem pejoratívan értem ) vagy értelmiségivel szeretnél járni?
Miért kellene kertészkednie, ha nem érdekeli?
Agyam elszáll milyen nők vannak?
Azzal töltsem a szabadidőmet, hogy a párom apjának segítsek? Miért? Mi hasznom belőle? Hogyan fogja viszonozni? Ad majd két kiló agyonpermetezett paradicsomot vagy burgonyát?
Inkább megyek úszni vagy kerékpározni.
De miért akarjon segíteni édesapádnak az ő kertjében?
Ezt utálom, amikor egy öreg (akár középkorú) ember "befogja" a hobbiból fenntartott kertjébe kötelezően a gyerekeit, unokáit, stb. Ha neki az a kert hobbiból van, akkor csak akkorát tartson fenn, amekkorát ő egyedül hobbiból gondozni tud. Ha már nem tud felmászni a létrára szüretelni, akkor vágja ki azt a fát, ne a gyerekeit, unokáit (,lánya barátját) b*@szogassa, hogy azok csinálják meg őhelyette. A hobbid arra van, hogy te élvezd és ennyi.
Egyébként nem vagyok a kétkezi és a kinti hobbik ellen, de ez a passzus nagyon megütötte a szemem, ezért erre reagáltam. Mindenki olyan hobbit csináljon, amit szeretne, ne olyat, amit rákényszerítenek.
Informatikusok között úgy láttam, az asztaloskodás mint hobbi elég népszerű. Egymástól függetlenül hallottam csomó ismerősömtől, hogy asztaloskodnak otthon a sufniban, még az én férjem is rákapott az utóbbi évben. Nem értem, hogy miért pont ezt választja mindenki, de pont azért, mert egész nap a gép előtt ülnek, ez a munkájuk, elég sokan érzik szükségét valami "kézzel fogható" dolognak, amit ilyen értelemben saját kezűleg alkottak. Szóval ebből a szempontból talán egy rátermettebb programozóval elég jól járhatsz (a reklám helyét láthattuk :D ).
Ennek ellenére mondjuk szüretelni vagy valami nagy felújításban részt venni szerintem egyikük sem venne részt kifejezetten szívesen. Ha meg van rá kérve, akkor persze, ímmel-ámmal, de nem hiszem, hogy túl népszerű program lenne ez. Én is segítenék anyósomnak a nagytakarításban, de utálnám minden percét, és magamtól nem jelentkeznék rá, az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!