Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság miért nehéz olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért nehéz olyan férfit találni aki egyszerre értelmiségi, és mellette ért a kétkezi munkához is?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy én egyetemet végeztem, gyógyszerész vagyok. Olyan társat keresnék, aki szintén komolyabb egyetemet végzett, bár tisztában vagyok vele, hogy az intelligenciát nem ebben mérik, de eddigi tapasztalatok alapján velük jobban kijöttem. Ugyanakkor a legtöbb a videojátékozáson, számítógépes játékokon kívül nem talált magának értelmes hobbit, ha pl. utaltam rá, hogy segíthetne édesapámnak a kerti munkában nem győzték húzni a szájukat. Biztos hozzátesz, hogy vidéki lány vagyok, de nekem ezek alap dolgok, az is, hogy egy férfi tudjon villanykörtét cserélni, egy-két dolgot megszerelni, felfúrni egy képet a falra.
2020. máj. 4. 16:04
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
18%

Fogadnék 1 üveg SavinonBlanc -ban, hogy legfeljebb kívülről láttad a gyógyszerész kart. ( esetleg belülről takarítóként.

Troll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2020. máj. 4. 16:21
 12/58 anonim ***** válasza:
21%

"Informatikusok között úgy láttam, az asztaloskodás mint hobbi elég népszerű. "

Ez sem látott még informatikust.

2020. máj. 4. 16:26
 13/58 anonim ***** válasza:
78%
Nőként én azt mondanám, hogy azért, mert el vannak foglalva a maguk dolgával. A párom legalábbis az a típus, aki annyira el tud lenni a saját dolgai építgetésével, az önellátással, a belső köreivel, hogy egyáltalán nem volt soha csajozós, ismerkedős. Rövid ideig volt fenn társkeresőn, ott sem nagyon irkált össze-vissza, kb csoda, hogy találkoztunk és relatíve hamar személyesen folytattuk. Persze, ő is kockul néha meg ez a szakmája, de csodaszép dolgokat készít sajátkezűleg is és házias.
2020. máj. 4. 16:27
 14/58 anonim ***** válasza:
86%

Mind a kettő igaz rám. A munkában fehér galléros munkakörben dolgozom, és otthon megszerelem a csöpögő csapot, összerakok bármit, megcsinálom a tönkrement dolgokat.

De fogalmam sincs, hogy hogyan lehet velem megismerkedni, mert általában sokkal hamarabb jön az elutasítás, hogy kiderülne rólam akár ez, akár bármelyik egyéb belső tulajdonságom :)

2020. máj. 4. 16:28
 15/58 anonim ***** válasza:
89%
Van jogász diplomám, két éve saját irodám. Szívesen segítek apukádnak a kertben, bár akkor te se rohanj világgá, amikor az anyukám disznóvágáskor megkér, hogy segíts belet mosni...
2020. máj. 4. 16:29
 16/58 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem te magad sem tudod, hogy pontosan mit szerentél. Te mit tudsz nyújtani egy ilyen férfinak? Házimunkát hatékonyan és szépen el tudod végezni? Jól sütsz és főzöl? Érthető, hogy vonzanak a tipikus férfias tulajdonságok, de általában akik ilyenek, nem igazán osztják a modern feminista nézeteket, még akkor sem komolyabb egyetemet végzett. És itt jön a második bibi, az egyetem nem jelent semmit ma már. Tudom,mert én is egyetemet végeztem és pontosan látom milyen emberek jártak oda. Az én férjem nem végzett egyetemet, de szellemi munkát végez, 3-szorosát keresi azt amit én a komoly végzettségemmel, és mellé még igencsak intelligens is.És minden hagyományosan férfias munkát el tud végezni, fél éve építkezünk, a tetőn és a gázbekötésen kívül minden ő csinált. Ezermester. Cserébe én nem vagyok egy tipiku, mai értelme vett feminista agyament liba. Így tudod ezt a típust "megfogni".
2020. máj. 4. 16:30
 17/58 A kérdező kommentje:
Nem malacok etetéséről, meg favágásról vagy kapálásról van szó. Írtam lejjebb, hogy felújításra gondolok, a szüretelést azért írtam, mert az is egy évben 1x van, emiatt úgy gondolom nem nagy dolog. Nem ácsolásra, meg kőműveskedésre kell gondolni, de sokan azt sem tudják egy fűkaszát hogy kell megfogni. És szimplán azért, mert SZERINTEM egy kedves gesztus a párod családjának. Számomra ez többet jelent, mintha karácsonyra a 100 ezres TV-t akarná megvenni nekik, hogy bevágódjon (megtörtént eset).
2020. máj. 4. 16:31
 18/58 anonim ***** válasza:
84%
És te nőként mit tudsz nyújtani egy kapcsolatban? Nem hepciáskodás csak akkor már kíváncsi vagyok. Egyébként pl attól is függ hogy segítek-e apádnak a kertben hogy milyen viszonyban vagyok vele.
2020. máj. 4. 16:34
 19/58 anonim ***** válasza:
97%

Mérnöki diplomás értelmiségi vagyok, vidékről származok, gyerekkoromban földjeink és állataink voltak úgyhogy a szüretelés nem okoz nekem gondot. És emelett még soha nem volt senkim. Egyébként játszani is szeretek (pc vagy társasjáték), hobbim pedig az írás, mivel jelenleg sajnos panelban élek ezért nincs barkácsolós hobbim. Ezek mellet sem én lennék álmaid férfija.

Azért nem találsz ilyet mert aki ilyen, az egyébként nem kelti föl az érdeklődésed. Jó példa ez arra amikor az igény és az elvárás nem találkozik.

Ilyenkor magaddal kell őszintének lenned, hogy pontosan mit is akarsz.

2020. máj. 4. 16:43
 20/58 anonim ***** válasza:
62%

Én most jöttem be fűkaszálásból(meló után), a derekam kb kettétörik, kellett nekem domboldalon házat venni....:(((

Aztán kérdező, főzni hogy tudsz, ha már itt tartunk?

Érdekes, a csajok elvárják, hogy a felek csináljanak mindent felesben, de pl ha kiküldeném a barátnénim fűkaszálni, valószínű a mentő vinné el 10 perc múlva.

Nem is várom el tőle, viszont ő se várja el tőlem, hogy finomakat főzzek....

2020. máj. 4. 16:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!