Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért nehéz olyan férfit találni aki egyszerre értelmiségi, és mellette ért a kétkezi munkához is?
Nekem kifejezetten jól esik a szellemi után a fizikai munka néha. Ezzel a finnyássággal én is találkoztam, volt hogy egyetemi programon nekünk kellett visszavinni néhány üres etelhordo ládát és volt fiú aki kiverte a hisztit hogy ő ezt nem viszi. Szívesen segítek a kerti munkában, a villanykörte csere remélem nem komoly mert aki nem tud egyet kicsavarni az életképtelen, de pl egy kép felfurasahoz kell egy komolyabb fúró, fali fém detektor és vizszintező pedig nem árt, ilyeneket meg nem tartok itthon, azt még butaságnak tartom hogy én barkacsoljam ossze sz..rul, inkább csinálja meg egy szaki pénzért, de akkor legyen tökéletes.
24/F
"ha pl. utaltam rá, hogy segíthetne édesapámnak a kerti munkában nem győzték húzni a szájukat" - és szerinted nem jogosan? Amikor az ember dolgozik, és végiggürizi az egész hetét és mondjuk jön a hétvége és szeretne kikapcsolódni, meg nem árt a saját háztartásodával is foglalkozni, akkor a csaja apjának a kertjét akarja majd túrni?
Te mit szólnál, ha a pasid "utalna rá", hogy vakard ki az anyja sütőjét vagy pucold ki a WC-jét?
Bocs, de ezen megakadt a szemem.
"Te mit szólnál, ha a pasid "utalna rá", hogy vakard ki az anyja sütőjét vagy pucold ki a WC-jét"
Mit szólna, mit szólna!?
Rögtön elkönyvelne a csaj anyuci pici fiának és pattintana, mert mi az, hogy neki kell anyucinál takarítani.
Manapság? Miért, szerinted régen?
Szerintem az emberek sosem tudtak igazán egy fenékkel két (vagy több) lovat megülni... Keveseknek megy minden. Vagy ebben, vagy abban jó valaki. A ritka kivételnek pedig olyan elvárásai vannak, amiknek nem biztos, hogy meg tudnál felelni.
Köszönöm, hogy ilyen sokan írtatok.
Jó volt olvasni azokat a kommenteket, ahol nők az általam leírthoz hasonló férfit kerestek és találtak is, gratulálok nektek, örülök, hogy nincs minden veszve.
Nem akartam senkit megbántani, sajnálom, ha itt többen magukra vették.
Amit leszögeznék: attól, hogy vidék nem egyenlő a tanyával. Nincsenek sem malacok, sem földművelés, képzeld még traktorunk sincs és egyik szülőm sem ilyesmivel foglalkozik. Nem kérnék senkit aki nem ért hozzá, hogy szereljen villanyt, ácsoljon, építsen házat stb, mivel ez mind olyan munka amihez szakértelem szükséges. De a csöpögő csap, nyikorgó szekrény, meg a lefestésre váró korlát szerintem nem sok szakértelmet igényel. Volt olyan is, hogy leszakadt a szekrény ajtaja, két hétig nézte, hogy mit kéne vele csinálni, majd végül én csavaroztam vissza.
Olyan is volt, hogy parkettáztuk a nappalimat, ezzel az egyszerű összepattintós laminált parkettával, jött segíteni egy ismerős, aki már csinált ilyet, az exem meg állt felette, nézett, de eszébe sem jutott volna, hogy segíthetne, és esetleg ő is 1-2 megtanulná, hogyan kell (akkor is, ha fizetünk a segítségért.
A kerti munkás dolgot pl. arra értettem szintén megtörtént eset, akkoriban még itthon laktam, sokszor nálunk voltunk a pasimmal. Épp fát hoztak, apám egyedül pakolta, míg az exem a szobában a neten videókat nézett és eszébe sem jutott volna magától, hogy esetleg kimenjen segíteni.
Arra is kíváncsiak voltatok én milyen kerti munkát végzek: ültetek, locsolok, a fát is pakolom, ha kell, füvet is nyírtam már, sőt még hihetetlen, de még ásó és kapa is volt a kezemben.
Az is számomra érdekes, hogy tapasztalataim szerint, tervezgetés során, akit nem érdekel a kert (mert, hogy életében még talán fűnyírót sem látott), az is, ha szóba kerül, hogy család alapításkor milyen házban szeretne élni, hát egyértelmű KERTES. Majd építkezünk stb. Oké, hogy tervek, de kérdem én akinek derogál a kerti munka az mégis milyen kertes házban akar élni?
Az is sokakat érdekel ,hogy tudok-e főzni, mosni, takarítani, nokedlit szaggatni, igen és meg is teszem, mivel egyedül élek. És a páromtól ezeket egyébként nem várom el, csinálja ha szeretné, de amíg el tud pakolni maga után és a koszos zoknit nem kell szedegetnem, addig nem különösebben érdekel, ha nem takarítja a fürdőszobát.
Arra már nem is tudok mit mondani, aki azt írta, hogy mi haszna belőle, ha a párja apjának segít meg mégis minek akarjon segíteni. Elhiszem, hogy nem mindenkinek fontos a család, de ha a páromnak ez fontos, akkor tiszteletből iránta ÉS a családja iránt megteszem, és nem azért mert csicska vagyok, hanem mert ez figyelmesség. És igen, ha disznóvágásra hívnak, akkor oda is el fogok menni. De még 1x hangsúlyoznám, hogy nem NAPI kerti munkáról vagy felújításban való segítségről volt szó, hanem alkalmanként.
Azt kihagytad, hogy e mellett jóképű és sármos is legyen.
Mert van olyan férfi akit ti kerestek, mindenki tudja.
Csak nem sármos, vagy nem keres havi fél v 1 milliót,v nincs saját háza, és új autója
#39: Talán házi szolgájuk volt?
Kérdező, felesleges ide írnod, itt égbekiáltó bűn diplomás, nem kiszolgálásra váró férfit keresni, válogassunk csak a sok lúzer közül :D
#36: Párom mérnök, jól keres, saját háza van és jól tud barkácsolni, szerintem jóképű is.
Hozzáteszem, én is mérnök vagyok, jól keresek, saját lakásom van. Nyilván nem a pizza futárral fogok kezdeni. Most pedig lehet megsértődni és lepontozni. Nagy ívben teszek rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!