Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság miért nehéz olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért nehéz olyan férfit találni aki egyszerre értelmiségi, és mellette ért a kétkezi munkához is?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy én egyetemet végeztem, gyógyszerész vagyok. Olyan társat keresnék, aki szintén komolyabb egyetemet végzett, bár tisztában vagyok vele, hogy az intelligenciát nem ebben mérik, de eddigi tapasztalatok alapján velük jobban kijöttem. Ugyanakkor a legtöbb a videojátékozáson, számítógépes játékokon kívül nem talált magának értelmes hobbit, ha pl. utaltam rá, hogy segíthetne édesapámnak a kerti munkában nem győzték húzni a szájukat. Biztos hozzátesz, hogy vidéki lány vagyok, de nekem ezek alap dolgok, az is, hogy egy férfi tudjon villanykörtét cserélni, egy-két dolgot megszerelni, felfúrni egy képet a falra.
2020. máj. 4. 16:04
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
88%

Én vagyok a te embered! Műszaki diplomám van, villamos mérnök vagyok. Sok hobbim van, sok mindent meg csinálok, pl burkolás, víz szerelés, házkörül bármit, elektromos cuccok nyilván, pc, mac, szoftverek, telefonok is.

Viszont csak 165 cm vagyok és 95 kg+csúnya is. Jöhetek?

2020. máj. 4. 17:04
 22/58 anonim ***** válasza:
36%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

Ironikus. Szerintem minden nő nézzen magába és összegezze, hogy ő mit tud beletenni egy kapcsolatba, mert látom elvárások azok mindig vannak, de teljesítmény az nulla.

2020. máj. 4. 17:08
 23/58 anonim ***** válasza:
100%

Az apád nem a párod családja, a párod szülei sem a tiéd. Míg ez így van, ti egymásra fókuszáljatok, ne a környezetetekre. Addig a segítség abszulút szabadon választott vagy indokolt esetben önkéntes, ebbe pedig nincs helye szájhuzkodásnak. Majd ha házasok vagytok és egy család, akkor arányosan ki lehet venni a részeteket a család teendőiből is, de addig míg semmi sem biztos, addig mindenki csinálja szépen a kis dolgát.

Férfi részről női mintára simán lehet mondani a "nem leszek senki ingyennapszámosa".

Szóval kérdező.... Persze, értsen ehhez-ahhoz, de egyelőre neked tegyen le valamit az asztalra, te pedig neki, ne az ipam-napamnak.

2020. máj. 4. 17:20
 24/58 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem azért akad ilyen pasi. És egyébként nekem is nagyon imponáló, ha amellett, hogy valaki intelligens, elboldogul az egyszerűbb ház körüli munkákkal is.

Párom mérnök. Emellett rengeteg dolgot meg tud oldani és szereti is tevékenyen tölteni az idejét. Segít a faterjának a házfelújításban, lefesti az erkélykorlátot, megbütyköli a veterán autóját, felszereli a tv konzolt. Ráadásul a takarítás sem esik nehezére, simán kipucolja a kádat, WC-t.

És mielőtt jön a támadás: igen, szívesen főzök neki bármikor, sőt, kifejezetten szeretem meglepni valami finomsággal (az egyetlen dolog amit nem csinál, az a főzés) És természetesen a takarítást is együtt csináljuk egyébként, nem azt várom, hogy mindent ő végezzen.

2020. máj. 4. 17:33
 25/58 anonim ***** válasza:
90%
Párom ilyen és a tesóm is.
2020. máj. 4. 17:40
 26/58 anonim ***** válasza:
84%

Én rengeteg ilyet ismerek. Nemtől függetlenül legyen már alap egy felnőtt embernek, hogy az ilyen tök egyszerű fizikai munkákat megcsinálja. Én nőként is megszerelek egyszerűbb dolgokat, megcsinálok akármilyen fizikai munkát amihez nem kell 100 kilót emelni. Pedig mindig nagyvárosban éltem. Ez annyira hozzátartozik az életképességhez, akinek ezek nem mennek az hogy marad életben?

Viszont annál nagyobb bunkóság tényleg nincsen mint amikor apukához befogatod a párod csicskának. Az ég világon semmi köze a párodnak apád kiskertjéhez. Én is húznám a számat ha a párom családjánál kéne még gürizni, van elég bajom, elfáradok anélkül is. Az, hogy valaki a saját ezer dolga mellé nem áll neki még anyósnak apósnak ugrálni nem azt jelenti, hogy büdös neki a munka.

2020. máj. 4. 17:42
 27/58 anonim ***** válasza:
22%
#22: Miért is irónikus? A kérdező is hozza amit elvár.
2020. máj. 4. 17:42
 28/58 anonim ***** válasza:
100%
20 éve is nehéz volt találni olyan férfit,aki tud villanykörtét cserélni,de legalább főzni egész jól megtanultak.40N
2020. máj. 4. 17:43
 29/58 anonim ***** válasza:
100%
Kerteszmernok pasi kell neked. Egyetemet vegez es kerteszkedik is :)
2020. máj. 4. 17:47
 30/58 anonim ***** válasza:
10%

#27: Azért én ebben kételkedem. A kérdező eddig még egy kérdésre válaszolt, hogy ő mit tud letenni az asztalra. Vagy talán ő kimegy édesapjának segíteni a kertbe? Vagy csak a szája jár? Ezt eddig még nem tudtuk meg.

Amúgy a hiba itt van: "Olyan társat keresnék, aki szintén komolyabb egyetemet végzett". Az összes ilyen csalódás volt eddig, akkor talán nem ártana változtatni a formulán, hátha úgy több sikerrel járna. Az az őrültség amikor valaki folyamatosan ugyanazt csinálja, de eltérő eredményt vár.

2020. máj. 4. 17:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!