Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.

2020. febr. 20. 19:07
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/240 anonim ***** válasza:
20%
Persze, hogy van benne igazság. Gondolj bele: férfiak százezrei-milliói élnek ezzel a szolgáltatással, legalább 2 ezer éve! Nem véletlenül!
2020. márc. 3. 20:53
 152/240 anonim ***** válasza:
100%

A randik nem ilyenek, csak akkor ha olyan nővel vagy ott aki ilyen önjelölt "hejcegnő" és a legnagyobb gesztusa az, hogy egyáltalán szóba áll veled.

Nekem minden randim szép emlék maradt, bárhogy is alakult később. És egyáltalán nem volt rossz egyik sem, igaz értelmes nővel voltam ilyen randin és nem valami ripacs királynővel.

2020. márc. 3. 20:54
 153/240 anonim ***** válasza:
71%
Szerintetek azt hogyan lehet elfogadni,ha valaki élete végéig egyedül marad?
2020. márc. 3. 21:08
 154/240 anonim ***** válasza:
55%
Amúgy 21 évesen szerintetek mennyire egészséges az,hogy nulla a szexuális vágyam? Hiába látom őket nap mint nap nem tudok szimpátiát sem érezni irántuk és szexuálisan sem érdekelnek. Nekem valamiért mindig is így volt. Mindig hallgattam másoktól,hogy mennyire odavannak a nőkért de én erre soha nem tudtam reagálni semmit sem.
2020. márc. 5. 19:36
 155/240 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valami hormonjaid hiányoznak. Vagy valami trauma ért.
2020. márc. 5. 20:47
 156/240 anonim ***** válasza:
55%
Nem kizárt egyik sem. Észrevettem,hogy az utóbbi hónapokban már a szakállam sem nő úgy ahogyan korábban és mintha ritkább is lenne és a hajam is jobban hullik.
2020. márc. 5. 21:05
 157/240 anonim ***** válasza:
73%

Szerintetek, ha a felmennek a Tinderre es beirnam a leirasba, hogy 35 evesen sem voltam meg novel, mennyi match-em lenne? 🤔

Csak mert elegge ajanlgatjatok....

(Amugy nem, nem erdekelnek a nok, mar lemondtam roluk, es a tobbi hasonlo sorsu sracnak is ezt tanacsolom)

2020. márc. 26. 13:05
 158/240 anonim ***** válasza:
50%
21 évesen is?
2020. márc. 26. 17:23
 159/240 anonim ***** válasza:
17%

Kérdező, egyszerű a helyzet.

Elmész orvoshoz. Feliratsz Viagrát.

Elmész prostihoz viagrával a szervezetedben. Akkor úgyis állni fog, még ha kb. pánik törne rád a nőtől.

Megdugod. Ahogy jól esik. Úgyis belejössz. A végén te magad fogod érezni a késztetést, hogy adj neki rendesen.

Aztán hazamész, és lazulsz. Megiszol pár pohárral, filmet nézel stb. Megengeded magadnak a lazítást.

Adj már magadnak egy jó napot végre valahára! Ha nem jön be a prostizás, legalább megtudod. De így nem lehet élni, hogy állandóan ezen kattog az agyad!

2020. márc. 26. 19:16
 160/240 anonim ***** válasza:
Ha elmennék akkor életem végéig ott lenne bennem,hogy csak a pénzem miatt foglalkozott velem egy nő. Bár ha jobban belegondolok nekem más módon úgysem lenne esélyem. Barátaim sincsenek úgyhogy mit is akarnék én egy nőtől.
2020. márc. 27. 14:33
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!