Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban járok ha prostihoz megyek?
Sziasztok!
Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.
A randik nem ilyenek, csak akkor ha olyan nővel vagy ott aki ilyen önjelölt "hejcegnő" és a legnagyobb gesztusa az, hogy egyáltalán szóba áll veled.
Nekem minden randim szép emlék maradt, bárhogy is alakult később. És egyáltalán nem volt rossz egyik sem, igaz értelmes nővel voltam ilyen randin és nem valami ripacs királynővel.
Szerintetek, ha a felmennek a Tinderre es beirnam a leirasba, hogy 35 evesen sem voltam meg novel, mennyi match-em lenne? 🤔
Csak mert elegge ajanlgatjatok....
(Amugy nem, nem erdekelnek a nok, mar lemondtam roluk, es a tobbi hasonlo sorsu sracnak is ezt tanacsolom)
Kérdező, egyszerű a helyzet.
Elmész orvoshoz. Feliratsz Viagrát.
Elmész prostihoz viagrával a szervezetedben. Akkor úgyis állni fog, még ha kb. pánik törne rád a nőtől.
Megdugod. Ahogy jól esik. Úgyis belejössz. A végén te magad fogod érezni a késztetést, hogy adj neki rendesen.
Aztán hazamész, és lazulsz. Megiszol pár pohárral, filmet nézel stb. Megengeded magadnak a lazítást.
Adj már magadnak egy jó napot végre valahára! Ha nem jön be a prostizás, legalább megtudod. De így nem lehet élni, hogy állandóan ezen kattog az agyad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!