Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.

2020. febr. 20. 19:07
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/240 anonim ***** válasza:
55%
Próbáltam, nem ment.
2020. febr. 26. 14:17
 112/240 anonim ***** válasza:
82%
Nektek még mindig van türelmetek ezekhez a szerencsétlenekhez? Arra tették fel az életüket, hogy mindenre kifogást gyártsanak..olyan emberen nem lehet segíteni, aki magán se akar segíteni. Adjátok fel, azt csinál mindenki az életével, amit csak akar. Ha ők siránkozni akarnak, akkor hajrá. Más addig meg csajozik és éli az életét. Ennyi.
2020. febr. 26. 14:38
 113/240 anonim ***** válasza:
55%
Úgy gondolom, ők is szívesen csajoznanak, csak nincs mivel, nincs mivel kiemelkedni.
2020. febr. 26. 14:49
 114/240 anonim ***** válasza:
55%
#110: Többször láttál már engem,hogy hogyan nézek ki,milyen a külsőm. Valamilyen szinten ismersz annyira,hogy milyen vagyok belsőleg is. Vald be,hogy igazam van és ami szar az az is marad.
2020. febr. 26. 15:02
 115/240 anonim ***** válasza:
50%

Neked a fejedben van a baj Bazsi.

Megáldott az élet egy tök normális külsővel, 190 centis magassággal. A stílusodon és a belsődön kéne dolgozni... a bizonyíték az hogy rádcuppant már nem egyszer csaj.

Hol vagy te az átlag gyakori Kuglófember fejektől? 😃 fényévekre.

2020. febr. 26. 15:25
 116/240 anonim ***** válasza:
0%

A stílusommal mi a baj?

Kicsit túlzás,hogy rámcuppant több lány. Én inkább úgy fogalmaznék,hogy nem akartak megbántani és szemtől szemben visszautasítani.

2020. febr. 26. 17:00
 117/240 anonim ***** válasza:
67%
#117 vagy melyik - ha ez igaz akkor még a hírhedt Balázs is jobb mint én. Naaaa... szép.
2020. febr. 26. 21:27
 118/240 anonim ***** válasza:
Nem érdemes. Én felhívtam prostit telefonon, de az az unott hang, az a hidegség, amit sugárzott belőle, de azért elkért volna párszor tízezer forintot. Ez nagyon gáz, egy átlagos boltban nem ilyen unottak az ügyfelekkel. És még fizessek is nem keveset? Kösz, inkább nem, hiába csinos a csaj, nem ér vele semmit.
2020. febr. 27. 09:32
 119/240 anonim ***** válasza:

Hát, igen ez a gond ezzel. Csak hát, van olyan akinek más nem lesz lehetőség, mert a "kedvesebb" bolti csaj meg a többiek akiket írtál - érthetően - csak olyannal jönnek össze aki jóképű, jómódú vagy belsőre kiemelkedő értékei vannak...

Na igen, itt bukott az egész dolog és emiatt válhat szépen lassan kínzássá a mindennapok értelmetlen mivolta.

2020. febr. 27. 11:47
 120/240 anonim ***** válasza:

3.5 milliárd nő van a bolygón. Fogadjunk nem próbáltad végig mindet 😃

Ázsiaiak pl imádják a fehéreket. Náluk az a kuriózum.

2020. febr. 27. 11:49
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!