Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.

2020. febr. 20. 19:07
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/240 anonim ***** válasza:
70%

#100 Akkor mondj le a nőkről Bazsi.

Fogd fel, hogy így teljesen esélytelen.

Mi a francot csinálnál egy nővel? Azt hiszed olyanok mint a gumibabák? Ha kell leakasztod, megcsinálod, aztán vissza a szekrénybe?

Egy lánnyal minőségi programokat fogsz csinálni, meg néha persze jóleső punnyadás és szex egész nap. De ezt nem lehet örökké tolni. Rád fog unni sec pec alatt, ha egy tengeri uborka vagy.

2020. febr. 25. 17:23
 102/240 anonim ***** válasza:
69%
Ezért sem beszélgetek velük mert tudom,hogy unalmas vagyok. Nem vagyok jó társaság.
2020. febr. 25. 20:08
 103/240 anonim ***** válasza:
55%
Nem hiszem,hogy gumibabák lennének. Megcsinálni egyet sem szeretnék. Már teljesen eltávolodtam és elidegenedtem tőlük.
2020. febr. 26. 00:31
 104/240 anonim ***** válasza:
6%
#97: Ezektől a programoktól még egy foghúzás is izgalmasabb.
2020. febr. 26. 00:38
 105/240 anonim ***** válasza:
68%

Hát egy suttyó prolinak lehet unalmasak ezek... akiknek persze az aranyásó felfújt szájú pumped pi..csák jönnek be.

Már bocs, de aki értelmiségi és intelligens csajokra pályázik, az 10x többet ér valami kult programmal. Mert amúgy meg fontos más területen is műveltnek lenni. Egy értelmiségi mérnök, vagy orvos nem csak szakbarbár érdeklődéssel bír. Ez piszkosul vonzó amúgy a nők számára. Ha nem csak egy unalmas szürkeegér vagy. Legjobb a változatosság. Egy kis extrémsport, siklóernyőzés Spanyolországban, télen kutyaszánozás, de megnéz az ember egy kortárs táncelőadást is, mert érdekes és a barátnőt meg érdekli. Néha nyitottnak kell lenni.

Persze kinek mi. Lehet buta szolis cicákra vadászni, Csak akkor viszont az ő játékszabályaik szerint kell játszani. A közös program a shoppingolás, BMW-vel veretés, luxusnyaralás, kutyakozmetika, foskommersz események... ez van. Virítani kell a lóvét.

2020. febr. 26. 00:46
 106/240 anonim ***** válasza:
69%

105:

Szóval erőltessük magunkra a színházat és az egyéb sznob programokat, hogy hátha úgy keljünk valakinek. Ne értsd félre, nem vagyok ellene a programokra járásnak, alkalmanként magam is elmegyek moziba, ha éppen adnak olyan filmet, amit érdemes megnézni.

2020. febr. 26. 03:26
 107/240 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy lány sem mászik be az ablakon a leeresztetett hajadon, és a nő csak szexre kell kíváncsiságból, nem társnak, hisz utálod összes embertársaid, mert ismeretlenül is felelősek összes nyomorodért, félelmedért és lustaságodért, akkor "megéri", hiszen lesz nagy élvezet pár percig, könnyítve "levizsgázhatsz" és nem kell érte dolgozni, csak fizetni. Viszont a legtöbb prostituált nem jószántából megy annak, nagy eséllyel egy stricit, az alvilágot fogod ezzel pénzelni. Tehát nem mondanám semmilyen téren jellemfejlesztő megoldásnak, sem megoldásnak arra, hogy megtanuld szeretni magad, és úgy érezd, valaki elfogad.
2020. febr. 26. 09:00
 108/240 anonim ***** válasza:
55%
#101: Bármit tennék úgyis esélytelen lenne. Engem mindig mindenütt kerültek. Ha megváltoztatnám az eletvitelemet akkor is ugyan ott tartanék ahol most tartok. Sem külsőleg sem belsőleg nem illek hozzajuk. Szar genetikám van.
2020. febr. 26. 12:55
 109/240 anonim ***** válasza:
40%

107:

A szeresd magad egy ezoterikus marhaság.

2020. febr. 26. 14:09
 110/240 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretni kell magadat. Ez tévedés... kakálsz egyet a WC-be, az akkor is sz.r marad, bármilyen rózsaszín szemüvegben is nézed 😃

...

Önbizalom magától sohasem jön. Ez nem egy kapcsoló amitől hirtelen jóképű leszel és megszereted magadat.

Ezt fel kell építeni, kitalálni. Csinálsz valamit, amire büszke vagy. Azt érzed hogy dekirály amit letettél az asztalra!

Vagy kitalálsz valami egyedi stílust magadnak, amiben jól érzed magadat. Persze ehhez is érzék kell, de nincs mese, el kell érni valós és képzetes dolgokkal, hogy ha belenézel a tükörbe, akkor ne okádd tele az ALDIs műanyag kukát magadtól.

Úgy kell odamenni egy randira, hogy érzed hogy rendben vagy. Ezt többféleképpen lehet elérni, de dolgozni kell rajta. Önmagában csak utálkozni fogsz magadtól és fetrengesz a depresszióban.

2020. febr. 26. 14:15
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!