Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.

2020. febr. 20. 19:07
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/240 anonim ***** válasza:

Másik nickről. Amihez aztán hozzászólsz, mint "valaki más a netről". Ennek mi értelme van? Ez Gegi szintje.

2020. márc. 3. 19:50
 142/240 anonim ***** válasza:

[link]

Jellemzően más európai nagyvárosokban sem mellényzsebből vesznek meg nagyvárosi lakásokat, hanem bérelnek vagy egy pár hitelre vesz közös ingatlant.

2020. márc. 3. 20:01
 143/240 anonim ***** válasza:
#141: ma megfigyelnéd látnád hogy az a felhasználó törölve lett.
2020. márc. 3. 20:11
 144/240 anonim ***** válasza:

Ez külföldön jól működő rendszer, tisztességes főbérlőkkel. Itt sajnos a főbérlők többsége ebből kíván megélni, ráadásul "nem is csak épphogy" és ennek megfelelően állítja össze az albérlet árát, amit egészen biztosan meg is fizet egy idióta, emiatt sajnos kialakul a piaci helyzet, hogy "há' lehet ennyijé árúni"

Ez komoly? Ennyi idő alatt sikerült levinned 26%-ra az új regisztrációd? Wow.

2020. márc. 3. 20:17
 145/240 anonim ***** válasza:
Igen konoly. Itt mindenki lepontozott engem.
2020. márc. 3. 20:23
 146/240 anonim ***** válasza:
100%

...ennek mi az oka vajon? Én is állandóan kardozok itt mindenkivel, mégsem pontoz le mindenki, csak bizonyos személyek akik utálnak, vagy itt, vagy mert ismertek személyesen valamikor (na, ők mind utálnak). Náluk reflex a dolog. És még el is tudnék rejtőzni, túlságosan egyéni vagyok.

2020. márc. 3. 20:25
 147/240 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jobban jársz. Értelmiségi, mérnök vagyok és én is megyek. A nők nem esnek hasra azért, mert van egy menő szakmád, az élet ennél bonyolultabb. Én 30 éves koromig próbálkoztam de mára már belefáradtam, ha te is, menj el, ne fetrengj a frusztrációban mert csak fel fog emészteni!
2020. márc. 3. 20:27
 148/240 anonim ***** válasza:
100%

Sok rosszindulatú ember van akinek ez a szórakozása,hogy mindenkit lepontoz.

Én még nem ismerkedtem és beszélgettem lányokkal de valahol jobb is. Megértelek ha inkább a prostikat választod,lehet neked van igazad.

2020. márc. 3. 20:30
 149/240 anonim ***** válasza:
Hidd el nem vesztettél semmit, csak pár kínos percet, órát, amit randinak csúfolnak. Ne tudd meg, milyen, ha a csaj tök flegma és látod rajta, hogy nem is érdekled, csak egótuningot akar tőled, meg pár bókot. Sose bánd! Neked jobb is, hogy nem kellett ilyeneket végigélned és nem rongálta az önbizalmad. Ha elmész, csak kellemes élményekkel lehetsz gazdagabb, megfelelő lánnyal (nem az útszéliekre gondolok).
2020. márc. 3. 20:44
 150/240 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalmam soha nem volt így azt nem féltem. Viszont van benne igazság amit írsz.
2020. márc. 3. 20:45
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!