Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.

2020. febr. 20. 19:07
 181/240 anonim ***** válasza:
77%

"Az még nem jutott eszedbe, hogy azon gondolkozz el, min kéne változtatnod ahhoz, hogy jobban felkeltsd a nők figyelmét?"

Inkább azon gondolkodjon el, h ne akarja felkelteni a figyelmüket.

Nézzük meg objektíven mit nyer és veszít egy mostani lánnyal:

nyeremény:

- lesz egy illúziód, h lesz családod, gyereked tőle/vele (előbb utóbb elhagy egy jobbért majd...)

- van egy állandó partnered, akit megszoktál (a változás lehet rossz is)

hátrányok:

- baromi drága (prostinál csak az alkalmat fizeted, itt meg állandóan, tök mind1 h nyaralás, ajándékok, vagy vacsora címszóval)

- nem számíthatsz rá semmiben, mivel te vagy a férfi old meg (az ő életét is)

- tehát kapsz egy grátisz megoldandó dolgot (de soha sem fogod tudni, mert belülről rhadnak)

- szórakoztathatod állandóan, különben lelép, nem vagy "izgi" (mert egyedül elveszik, unatkozik nem lesz mit csinálnia. nekik dolguk ugye nincs...)

- te kezdeményeztél, tehát "te akarod", ők pedig ezt szépen kihasználják.

- minden ami körülötted van a nőkkel kapcsolatban csak egy ideiglenes állapot, azon van h lehúzza rólad a bőrt, a szórakoztatást, az anyagiakat, mindent, mert kizárólag ő a fontos, te nem...

stb...

sorolhatnám naphosszat, de egy állandó partnerrel csak veszítesz. 1000ből meg 1 amelyik tud és hajlandó esetleg főzni, beszállni bármibe, hisz ha te nem, majd más... Maximum 1 darab vagy számukra, érzelmeket nem tudnak táplálni kizárólag saját maguk felé. Megéri? Nem beszélve, hogy ha megismerkedsz egy ismeretlen lánnyal az utcán, lehet több partner ürített benne mint egy hivatásosban. Amíg a hivatásosnak van papírja h egészséges, az ismeretlen nő meg még ki is kéri magának, hogy mit képzelsz. De ha elkapsz valamit tőle, akkor meg buktad az életed egy "nem hivatásos" örömlány miatt. Kell ez neked?

2020. jún. 10. 14:38
 182/240 anonim ***** válasza:
100%

#180 Még te sem voltál prostival! Sokan elitélik őket, pedig sok közöttük a jó lelkű, rendes lány! A nők azért rühellik őket, mert egyrészt irígyek a szerintük "könnyű" pénz miatt, meg azért is, mert a prostihoz járás nagyrészt a férfiak kiváltsága és ez baromira sérti az önérzetüket!!! A férfiak meg azért, mert vagy gyávák felmenni hozzájuk, vagy mert tiltott gyümölcs. Vannak köztük nagyon intelligens lányok is. Azt nem tudom, hogy egy pszichológusnál egy óra mennyibe kerül, de abban biztos vagyok, hogy némelyik fizetős lánynál, akikkel korábban is voltam, sokkal jobb ár/érték arány van!

Én még soha senkivel nem beszélgettem olyan mélyen és őszintén, mint velük!

Nekem kikezelték a nőkkel szembeni gátlásaimat!!! Ha teljesen őszinte akarok lenni, elárulom, igazából ezek miatt az őszinte beszélgetések miatt mentem fel hozzájuk! A szex csak hab volta tortán!

Kérdező! Menj el bátran, meglátod, meg fogja érni, ha te is intelligensen, tisztelettudóan és nem utolsó sorban ápoltan közeledsz hozzájuk!

2020. jún. 10. 15:34
 183/240 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek a rendes lányok nem erre a pályára vágytak, a kuncsaft pénze meg alvilágnál köt ki.
2020. jún. 10. 18:05
 184/240 anonim ***** válasza:
100%

182: "Én még soha senkivel nem beszélgettem olyan mélyen és őszintén, mint velük!"

Öö... Jól vagy!? Ő csak azért jópofizik, mert fizetsz érte, kimondja amiket hallani akarsz, hogy 1. jólérezd magad és máskor is visszajárj, tehát vidd a pénzt

2. Minél hamarabb elmenj (szó szerint is)

Tehát könnyen lehet, hogy a mosoly és a "jó lelkű rendes lány" csak a fizetésed függvénye, nem őszinte. Kb annyira törődik a lelkeddel, mint a portás néni a melóhelyen.

2020. jún. 10. 20:06
 185/240 anonim ***** válasza:
100%

"Öö... Jól vagy!? Ő csak azért jópofizik, mert fizetsz érte"

A "nem prosti" miért jópofizik? Ugyanazért, csak burkoltan...

2020. jún. 10. 20:16
 186/240 anonim ***** válasza:
#184 Lehet, hogy igazad van és csak egy illúzió, de nekem bevált! Egy pattanásos, gátlásokkal teli kisfiúból férfit neveltek belőlem. Már nem jövök zavarba a lányok előtt. Tudok velük jókat beszélgetni. Fel merem, sőt, fel is szoktam kérni táncolni őket, ha van rá alkalom. A lényeg, hogy nekem megjött ezektől a beszélgetésektől, meg a baszélgetésektől az önbizalmam. Nyilván nem mindenki van ezzel így, mert nem vagyunk egyformák! Az meg egyenesen hülyeség, hogy nem lehet leszokni a prostizásról. Le lehet és kell is, ha van már stabil párkapcsolata az embernek! Amióta van barátnőm, sőt már kicsit előbb is fel hagytam az efféle kalandokkal, mert már komoly kapcsolatra vágytam! A kettő pedik számomra legalább is egyszerre kizárt!!!
2020. jún. 10. 20:49
 187/240 anonim ***** válasza:
én is ismerek ilyen férfit, próbálkoztam is nála, de lekoppintott, hogy nem vagyok az esete. pedig 10-búl 5 pasinak bejövök, volt is mindig barátom, de keresés közben számtalan ilyenbe belefutottam.
2020. nov. 14. 11:43
 188/240 anonim ***** válasza:
79%
SAJNOS IGEN
2020. nov. 14. 23:04
 189/240 anonim ***** válasza:
#187 Kifejtenéd ezt egy kicsit konkrétabban! Mit értesz azon, hogy "ilyen férfit"? Nem igazán értem a kommentedet, 186-os voltam.
2020. nov. 16. 20:05
 190/240 anonim ***** válasza:
19%
Hogy próbálkoztál csajozni? El ne menjél kurvához, b.szod, az egész egy illúzió, a jó dolgokat ki kell várni! Nem létezik, hogy ne legyen egy nő, aki nem neked van megírva! A legfurább emberek is párjukat találják, neked is lesz.
2021. jan. 4. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!