Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban járok ha prostihoz megyek?
Sziasztok!
Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.
A prostizás zsákbamacska, hiszen nem ismered a nőt, és nem tudod hogy egyáltalán érdekel-e szexuálisan vagy nem az eseted. Ha nem érdekel a nő akkor nem lesz jó az élmény sem, viszont előfordulhat hogy kifogsz egy remek prostit, aki szinte az égig repít. Na férfiként ezután kell menekülőre fogni, nehogy hozzászokjon az ember, mert az már semmi jóra nem vezet
Az inceleknek mindenképpen ajánlom a prostizást, még akkor is ha utána elég szar érzés a tudat, hogy csak fizetve sikerült sehogy másképpen. Sokkal inkább ez az érzés minthogy soha ne tapasztaljam meg a szexualitás gyönyöreit. A rászokást egy lányra nem ajánlom mert értelmetlen, de incel férfiként ez az utolsó és egyetlen lehetőség arra hogy ne szűzen dögöljön meg a nőknek nem kellő ember. Hiszen az az ember is ember az ég szerelmére!
Ha találsz bármi vonzót abban, hogy egy nő rákényszeríti magát a szexre veled pusztán azért, mert ebből fizeti a számláit, akkor persze, menjél.
Én személy szerint előbb választanám az egyedüllétet, mert nem csak hogy nem látom mi a fizetős közösülésben az élvezet, de egyenesen taszít is annak a gondolata, hogy valaki úgy feküdjön le velem, hogy nem élvezi a szexet.
Már ne haragudj kedves 202# az örök szüzesség (ami sokaknak az egyetlen alternatíva a prostik mellett) szerintem fényévekkel visszataszítóbb mint az hogy fizessek a szexért.
Akkor is egyedül marad az ember, de hogy kimaradjon a szexualitásból teljesen, az teljesen elfogadhatatlan egy egészséges férfinek.
Úgyhogy vagy fingod sincs a kérdező helyzetéről vagy aszexuális vagy, kár így okoskodni!
204.
Csak ez a kivetnivaló ebben szerinted? Ez érdekes hozzáállás, általában magát a tett morális értékrendjét szokták bírálni és nem azt, "hát ne fizessünk már olyanért, ami másnak ingyen van".
A morális értékrendem amúgy nekem is a dolog ellen van, de nem emiatt, hanem mert egyrészt ez nem helyes cselekedet, másrészt a prostitól érzelmet, szerelmet úgysem kaphat az ember. Szerető társat pedig főleg nem. Akkor meg minek? Én az egyetlen ok amiért ilyen helyre elmennék az annyi lenne, hogy egyszer megfogdossak egy olyan nőt akinek jó alakja van. Ez kőprimitív dolog, úgyhogy ez is csak akkor lesz, ha már nagyon nem érzek semmilyen érzelmet már.
Akik pedig "csak a szex miatt" mennek azok nem tanulták meg normálisan kielégíteni saját magukat és leragadtak a "rángassuk a bránert" szinten, ami valóban unalmas és érzéketlen egy idő után. Kicsit kifinomultabban viszont ellehet érni olyan gyönyört egyedül is, hogy sírni fog közben az ember az örömtől. És utána nem fog vágyni senkire ilyen téren, sőt mások nem is tudják ezt megadni neki.
206.
Amíg a kérdezőt nem bannolják :D Csodálom, hogy ez még nem történt meg...
egyetlen gond van az örömlányokhoz járással,a magyar fizuk.
25-30 ezret kipengeti heti 2-3x?
hát hogy a fa szba?
de ha kitudnám,akkor én sem vesződnék csajozással tovább,az tuti.
írogatni velük 1-2 hétig,aztán vagy összejön vagy nem,ha összejön akk találka és beszélgetni,mindezt úgy hogy semmi kedvem ismerkedni.
full fárasztó az egész.
havi 1 dugás?
ezt te sem gondolhatod komolyan...
de am nekem is van egy pancser munkatársam,aki így tolja mint amit írsz.
fizu után havi 1x elmegy és utána meg van dicsőülve.
viszont én felnőtt ffi vagyok.
nekem legalább heti 3x igényem van a szexuális életre és ezért megalkudni is képes vagyok,hogy elviseljek egy nőt hosszabb távon akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!