Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.

2020. febr. 20. 19:07
 221/240 anonim ***** válasza:
0%
Hát én is tervezem. 46/HÁZAS férfi
2021. márc. 24. 14:49
 222/240 anonim ***** válasza:
#219: Azóta is minden változatlan maradt. (A kérdező voltam).
2021. szept. 27. 13:32
 223/240 anonim ***** válasza:
100%

Ha tartós változást szeretnél életedben, akkor kérd szakember segítségét, nem szégyen segítséget kérni.

Attól hogy írsz, tanácsot kérsz, a dolgok változni nem fognak, ráadásul sokakkal találkozhatsz akik még be is szólnak névtelenül stb.

2021. okt. 2. 14:46
 224/240 anonim ***** válasza:
100%
Mi rossz van egy prostiban? Eleve, olyat választasz amilyet csak akarsz! A valóságban olyan nőd lehet, amilyen jut, azaz amilyen nő választ. Az 100% hogy a csinos, bombázók átlag hapsikat nem választanak. A másik, ha vége az akciónak, mehetsz a saját dolgodra, nem kell jópofizni. A mindennapokban is a saját magad ura vagy. Hidd el pénzben sem több mintha egy barátnőt tartanál. Érzelmek? Elég nagy ára van.
2021. okt. 3. 10:30
 225/240 anonim ***** válasza:
Miért van nagy ára az érzelmeknek?
2021. okt. 4. 21:23
 226/240 anonim ***** válasza:
100%

Mert hosszútávon nem igazán működnek. Huszonévesen még én sem tudtam azt, amit negyven felett. Egyszerűen lehetetlenség ezt elmagyarázni, ugyanis az ember az adott pillanatban a legöregebb és leg tapasztaltabb. Ha 20 éves vagy akkor azt hiszed mindent tudsz, aki másként nyilatkozik az h*lye. Majd 40 évesen szó szerint kiröhögöd a 20 éves énedet, és belátod mennyire gyerekes és naiv voltál még akkor. 20 évesen konkrétan kockázat és teher nélkül élehetted az életed, azzal dugtál azzal kavartál akivel csak akartál. Akkor még jövőd volt, 40 felett meg már csak múltad.

Felteszed a max téted egy nőre, pasira, majd megpörgetik a kereket, és vagy nyersz, vagy buksz. Hosszú távon nagyon nehéz nyerni, sőt a semleges állapot is valahol már nyerő pozíció. De mint mondtam, ehhez éveknek, évtizedeknek kell eltelni.

Én simán a prostizás mellett teszem le a voksom, holott van családom. Feleség, gyerek. Sosem veszekszünk, elvileg szuper minden, leszámítva hogy nincs szexuális életünk. A szörnyű az, hogy hibás sincs benne, oka sincs az egésznek. A feleségem bedobta hogy neki már nincs szüksége szexre, kinőtte, nem élvezi, sőt bevallása szerint sosem élvezte. Nem miattam, hanem azért, mert orgazmus képtelen volt mindig is.

Na, azért ez elég nagy ár! Remélem így már érthető.

2021. okt. 4. 22:29
 227/240 anonim ***** válasza:
100%

azért ez elég durva 226...

am nekem is volt 1x 1 olyan csajom, akivel tök szuper volt minden.

az is fura volt, hogy nem egy elveszett ember volt, mert 28 éves korára saját lakás, új autó, egész jól is nézett ki.

a szexben is bevállalt nekem mindent...

de 2 hónap után elmondta azt amit neked sok év után a feleséged.

én leléptem.

a prosti dolgon meg nem értem mit vacillál itt a kérdező.

ez a kikapcsolódás 1 formája és ennyi.

ha lenne rá pénzem mennék minden nap és örökre felhagyhatnék a randizással, a randira készüléssel, az agyfa szt okozó és időrabló messenger üzizéssel.

egyik sem hiányzik.

fizetek, felhőtlenül jól érzem magam, aztán megyek.

de ki a fa sznak van erre pénze heti 3-4 alkalommal ba sszus?:D

2021. okt. 4. 22:43
 228/240 anonim ***** válasza:
100%

Na ez az! A prostizás egy üzlet: fizetsz a gyönyörért. Ennyi! Akkor ennyi erővel ne járj kondizni, ne járj hangversenyre, ne csinálj semmit. Féltékenység mert egy bombázóhoz megyek? Kifizettem nem? Akkor?

Persze, ha olyan párom lenne, aki vágyik rám, megtenne értem bármit, akkor stornó, nem kellene prosti.

Az meg megint csak egy blablabla szöveg, hogy keress olyat. Ez nem így működik, még akkor sem ha jól nézel ki és van pénzed. Én ilyen voltam, ráadásul még egyetemre is jártam, sportoltam is 17 évig. Ez nem garancia semmire sem! Ó, van feleségem? Van. Van lakásom, autóim? Egzisztenciám? Pipa! Ettől még boldog vagyok párkapcsolatilag? Nem!

Én a feleségem mellett is nőztem, mert nem tudtam elviselni ezt a láncot, hogy megvonja a szexet. Aztán azt tapasztaltam, hogy beteg a világ, borszasztó mag az ismerkedés is. Valami téboly az egész, felborult minden.

Komolyan mondom, a prostizás a legtisztább dolog! Választasz egy szimpatikus nőt, eljársz hozzá többször is, már ismeritek egymást, azt kérsz tőle amit akarsz, nincs sallang, nincs sértődés, nincs pitizés, nincs idegbaj, nincs elvárás. Van baromi jó szex, van baromi szép látvány, van szexuális változatosság, van barátnő feeling, amit már egy hosszútávú kapcsolatban már nem kapsz meg. Ja, nincs elutasítás, nincs olyan hogy fúúúj orált azt nem, jujjj sötétedés előtt nem, jajjj ma nincs kedvem, jajjj két hete már szexeltünk ne légy már ennyire mohó...

2021. okt. 4. 23:00
 229/240 anonim ***** válasza:
100%

azzal a részével nem értek egyet, hogy beteg a világ.

ugyanolyan mint volt, csak technikailag fejlettebb, de ennyi.

ami változás van, az bennünk van.

megszoktuk, hogy nem kell vergődni a nuniért, hanem ott van a nappaliban.

ha kérem csak kinyújtom a kezem érte.

és amikor ennek vége, akkor komfort zónán kívüli élmény lesz sok év után újra harcolni, udvarolni érte.

de ez meg a kinek is a hibája?

nem a nőé szerintem:)

de a te esetedet 228 nem igazán tudom hova tenni.

mert nem tiszta, hogy a közönyöd miatt vonult el a nőd, vagy eleve aszex volt és így csalt be téged egy kapcsolatba.

és akk a következő, hogy miért maradtál benne?

mert csak a gyerekek miatt ez nem kifogás, főleg ha azt írod van pénzed.

2 millából az ügyvéd lazán kicsinálja neked annyira, hogy hozzád kerül a gyermekfelügyelet és élhettek boldogan utána egy beteg kolonc nélkül.

idővel megismerhetsz egy egészségesen működő nőt és sínen is vagy.

ez nem egy nagy ügy.

de ennek a szenvedésnek amit leírtál itt, ennek értelmét nem látom haver...

2021. okt. 4. 23:23
 230/240 anonim ***** válasza:
100%

A szex nem egy akkora dolog, ami megérne életek felrúgását. Van egy pár prosti, akik brutál jól néznek ki, de szex után azt érzem hogy ennyi? Oké, jó volt, az élet megy tovább. Nekem ez nem ér meg annyit, hogy megint nőzzek, ismerkedjek, jópofizzak, egy új életet húzzak fel. Én már érzelmileg kiégtem, nem szeretnék új nővel egy fedél alatt élni, nem hiszek a nőknek, sőt számítónak tartom őket. Ez az én véleményem, az én világom. Fizetek a szexért, nekem ennél korrektebb nem lehet a dolog. Már nem tudok megváltozni, nem tudok úgy nézni egy nőre, hogy higyjek is neki.

Nem tudok és nem is akarok megnyílni.

A feleségem gyárilag asszex, jól titkolta.

2021. okt. 4. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!