Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.

2020. febr. 20. 19:07
 191/240 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy kezelned kéne ezt a fene nagy önbizalomhiányodat, szerintem. Sok fiú szenved hasonló módon, de van segítség. Kurvához menni,

....istenem. Elkapsz valami fertőzést azt lerohad a fütykös... Na, öcsém, akkor lesz még problémád!

2021. jan. 4. 00:12
 192/240 anonim ***** válasza:
72%
Lehet a nők járnak jobban hogy nem egy pr.sti után kapnak :Dmaradj is ennél.
2021. jan. 4. 08:02
 193/240 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem jobb választás alkalmanként egy prosti, sokkal olcsóbb, mint egy kapcsolatot fenntartani egy piócával. :)
2021. jan. 4. 11:21
 194/240 anonim ***** válasza:

Én voltam prostinál de azt se élveztem ráadásul el se tudtam menni.

Hiányzott az intelligens beszélgetés, szerintem amúgyis demiszexuális vagyok. Valamint szerintem nem okoz örömet ha megdughatom a csajt, inkább az, ha ő kezdeményez es akár ő dugna meg. 33F

2021. jan. 4. 23:32
 195/240 anonim ***** válasza:
61%

Lelkileg oldod meg a problémát pszichológussal, jobban jársz...

Hiába emelgeted ki a kérdést.

Ne azt várd hogy a lányok nyissanak feléd, kezdeményezhetsz te is, vagy pszichológus segítségével győzd le gátlásaidat.

2021. jan. 5. 05:50
 196/240 anonim ***** válasza:
89%

#186-os vagyok ismét!

Ne legyetek már ennyire prűdek, vagy inkább irigyek, hogy elítéltek MINDENKIT, aki prostihoz jár!

Ha egy kapcsolatban élő, vagy mondjuk egy férj elmegy prostihoz, azt én magam is mélyen elítélem! Viszont ha valaki független, nincs éppen senkije, akkor miért ne menne? Sokkal korrektebb, becsületesebb, mint naiv, komoly kapcsolatot kereső lányokat kihasználni!!

Egyébként ha valaki ad magára, a higiéniára, felelősségteljesen gondolkodik, gumit használ, akkor ki lehet védeni a betegségeket! Ellenben aki felelőtlen, az prostizást kerülve is össze szedhet bármit!

Tapasztalatból mondom, sok prosti rendesebb lány, mint néhány, magát rendes lánynak hazudó hölgyike!

Kérdező! Menj el bátran! Ha ésszel csinálod és mértékletesen, akkor nem lesz bajod!

2021. jan. 5. 15:05
 197/240 anonim ***** válasza:

Gondolom arra számít: "egyszer eolmegy és utána minden oké lesz, bátorság megjön". Nem az a kérdés: "miképpen gyakoroljam az ismerkedést" hamem hogy a konkrét testiségen szeretne mielőbb túllenni.

Ha nem lenne kereslet e szolgáltatásra, kínálat se lenne.

Egyébként ha meg túllesz rajta, esetleg olyan kérdés született, hogy "jajj hát nekem csak ilyen anyagi ellenszolgáltatásért vásárolt együttlét jutott".

2021. jan. 5. 15:41
 198/240 anonim ***** válasza:
100%
197: Nem feltétlenül az ismerkedéssel van gond. Ismerhetek én több tucat nőt is, ha "csak jóbarát" vagyok 30 felett is. Az ismerkedéssel sosem volt gond. De azért jó lenne még ebben az életben megtapasztalni, milyen érzés amikor egy meztelen nő hozzádbújik.
2021. jan. 5. 17:06
 199/240 anonim ***** válasza:
63%
198. ezt már 14 éves fiú koromban éreztem . : D több mint 12 éve... Amúgy ha nincs érzelem és ki élvezkedted magad egy nőn , megint csak egy üresség marad.. Az aki 30 éves korára sem ért nőhöz ott szakembert kellene fogadni , nem tanácsokat kérni itt.
2021. jan. 12. 14:40
 200/240 anonim ***** válasza:
100%
5#. Hülye is lenne vadászni a 101. Nőt. Most komolyan. Te képes lennél még bárkire is nézni ha 100-szor egyöntetűen mindenki azt mondta hogy ronda vagy és kellesz a halálnak!?
2021. jan. 12. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!