Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban járok ha prostihoz megyek?
Sziasztok!
Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.
Amúgy kezelned kéne ezt a fene nagy önbizalomhiányodat, szerintem. Sok fiú szenved hasonló módon, de van segítség. Kurvához menni,
....istenem. Elkapsz valami fertőzést azt lerohad a fütykös... Na, öcsém, akkor lesz még problémád!
Én voltam prostinál de azt se élveztem ráadásul el se tudtam menni.
Hiányzott az intelligens beszélgetés, szerintem amúgyis demiszexuális vagyok. Valamint szerintem nem okoz örömet ha megdughatom a csajt, inkább az, ha ő kezdeményez es akár ő dugna meg. 33F
Lelkileg oldod meg a problémát pszichológussal, jobban jársz...
Hiába emelgeted ki a kérdést.
Ne azt várd hogy a lányok nyissanak feléd, kezdeményezhetsz te is, vagy pszichológus segítségével győzd le gátlásaidat.
#186-os vagyok ismét!
Ne legyetek már ennyire prűdek, vagy inkább irigyek, hogy elítéltek MINDENKIT, aki prostihoz jár!
Ha egy kapcsolatban élő, vagy mondjuk egy férj elmegy prostihoz, azt én magam is mélyen elítélem! Viszont ha valaki független, nincs éppen senkije, akkor miért ne menne? Sokkal korrektebb, becsületesebb, mint naiv, komoly kapcsolatot kereső lányokat kihasználni!!
Egyébként ha valaki ad magára, a higiéniára, felelősségteljesen gondolkodik, gumit használ, akkor ki lehet védeni a betegségeket! Ellenben aki felelőtlen, az prostizást kerülve is össze szedhet bármit!
Tapasztalatból mondom, sok prosti rendesebb lány, mint néhány, magát rendes lánynak hazudó hölgyike!
Kérdező! Menj el bátran! Ha ésszel csinálod és mértékletesen, akkor nem lesz bajod!
Gondolom arra számít: "egyszer eolmegy és utána minden oké lesz, bátorság megjön". Nem az a kérdés: "miképpen gyakoroljam az ismerkedést" hamem hogy a konkrét testiségen szeretne mielőbb túllenni.
Ha nem lenne kereslet e szolgáltatásra, kínálat se lenne.
Egyébként ha meg túllesz rajta, esetleg olyan kérdés született, hogy "jajj hát nekem csak ilyen anyagi ellenszolgáltatásért vásárolt együttlét jutott".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!