Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.

2020. febr. 20. 19:07
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/240 anonim ***** válasza:
67%

És én Magyarország közepén hol futok össze ázsiaiakkal? Mármint a random kisboltokon meg kajáldákon kívül? :D

Az a 3,5 se igazán stimmel, mert mínusz...

- 50 felettiek

- kiskorúak

- leszbikusok

- cigányok

- plázaribik

- frigidek

Mondjuk senkinél nem próbálkoztam még, így nem tudom persze, csak hát... nehéz úgy, ha nincsenek "értékeim", sem belsőleg, sem külsőleg vagy materiális formában. Így pedig olyan félelmetesnek tűnik az egész.

2020. febr. 27. 12:05
 122/240 anonim ***** válasza:
32%

Ja hát ha senkinél nem próbálkoztál, akkor meg mit vinnyogsz itt? 😃

Haver, ez matek. Minél többet kell próbálkozni, annál előbb bejöhet. Persze az igényeidet be kell lőni.

Így hogy várod a semmit, nehéz.

2020. febr. 27. 12:17
 123/240 anonim ***** válasza:
50%

Hogyan is kellene? Az ilyen "há' random leszólíccsuk" stílust nem tartom célravezetőnek, proli dolog ilyet csinálni.

A probléma a "helyszín". Egészen pontosan nincs. Munkahely kilőve, a hobbijaim többsége "itthoni", mint a numizmatika, a novellaírás meg ilyesmik, így az is kiesik. Drága programokra "nem futja", így nem igazán tudom mi marad.

Net? Elsőre nem rossz ötlet, csak könnyű belefutni olyanba aki nagyon messze lakik és az el is lehetetleníti hamar a dolgot, mert az ilyesminek nincs jövője. Mármint reális.

2020. febr. 27. 13:52
 124/240 anonim ***** válasza:
25%
Mintha már teljesen elfogadtam volna,hogy nekem soha nem lesz senkim sem. Több százan vannak minden nap körülöttem de nem szólok hozzájuk, nem ismerkedem velük. De már akaratom sincsen hozzá. Keresztülnézek rajtuk. Régebben állandóan sírt a szám,hogy miért nincsen de ma már ez nincsen jelen. Teljesen elidegenedtem tőle és már nem is tudom,hogy mi értelme a párkapcsolatoknak és furcsán nézek rájuk.
2020. febr. 27. 17:22
 125/240 anonim ***** válasza:

#123, Lősz pár értelmes fotót magadról, felrakod az érdeklődési köreidet. Aztán mehet a Tinder.

Még Bazsinak is lett pár matche és írogatott is csajoknak asszem. Nincs mit szégyellni ezen. Van sok magányos lány, aki értelmesebb emberekre pályázik.

Csak a mennyiségre kell hajtani. Aztán pár nap beszélgetés után elhívod meginni egy fröccsöt valahol, vagy egy kézműves sört. Esetlet kvt.

Egy kis etil mindig oldja a feszkót. Én mindig kézműves sörözőbe vittem a csajokat, már amelyik szerette, és rendre a combjuk már az ölemben volt az végére. 😃

2020. febr. 27. 17:39
 126/240 anonim ***** válasza:
67%
Ezt értsem úgy,hogy egy olyan nyomoréknak mint nekem is volt matchem?
2020. febr. 27. 17:41
 127/240 anonim ***** válasza:
18%
125: Mennyiségre? Mi értelme? :D Jobbra húzogatni a tinderen a másfél mázsás 50 éves gizike néniket.... akkor inkább maradok egyedül, de kell, hogy tetsszen is!
2020. febr. 27. 17:46
 128/240 anonim ***** válasza:
50%
Fogadjuk el,hogy nekünk ez kimarad az életünkből. Nem nekünk találták ki a nőket.
2020. febr. 28. 19:31
 129/240 anonim ***** válasza:
60%
#127 Te mi a bránerről beszélsz? Tinder tele van csinos értelmes lányokkal. Olyanokkal is akik nem tudnak ismerkedni pl meló miatt.
2020. febr. 28. 21:02
 130/240 anonim ***** válasza:
Hagyd már ezt a Tinderes hülyeséget.
2020. febr. 29. 14:17
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!