Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban járok ha prostihoz megyek?
Sziasztok!
Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.
Mindkét legjobb cimbim ott jött össze az aktuális barátnőjével. Teljesen jó nők, egyszerűen a karrier miatt nem tudnak már ismerkedni. 25-27 körül. Csak pár hétre rakták fel amúgy.
Jó le kellett pörgetni hozzá 10-20 randit 😃
Ez csak Budapesten működik, vidéken max 1-2 felhasználó van az ilyen oldalakon településenként. De ez szinte minden oldalra igaz, bírom amikor a vidéki felhasználók összesen nincsenek annyian, mint a "főváros" egymagában.
Hatalmas és jóvátehetetlen hibája volt ez a Rákosi majd a Kádár kormányzatnak, hogy kreáltak az ország közepére egy hatalmas vízfejet, Rákosi "bátyánk" először megtette ezt sok kicsi település összevonásával, fővároshoz csatolásával (azért is ilyen szép egységes Budapest "külvárosi része"), aztán Kádár papó is erőltette a vízfej dagadását, ment a recskázás, hogy "hű meg ha, mennyien élnek itt" - tették élhetetlenné a helyet. Aztán ment a sírás, mikor a módszerváltás után szépen elkezdtek kiköltözni, mert élhetetlen - és mára aránytalanul túlárazott - hely lett.
Más országokban ilyen nincs. Itt is kellenének régiós központok, mivel az ország nem olyan kicsi. Nem egy tóltömött vízfej és egy leszart vidék kellene, hanem több "kisebb" fej és ezekhez sorolandó vidéki részek. Pl. Debrecen, Szolnok, Szeged, Esztergom, Veszprém, egyéb vidéki megyeszékhelyek. Ezek a települések fájóan le vannak szarva a fővároshoz képest, és így válik a vidék egy elhagyatott, üres díszletté.
Hát költözzetek ide. Több a meló sok a jó nő, temérdek program van.
Én is vidéki vagyok és imádok néha hazajárni a családi házba... de se melóm nem lenne ott, se ismeretség elég. Sajnos ez van, vízfej van és lesz is... de senki nincs bebetonozva.
Csak annyira, amennyire te. Mondjuk a "törölni fogom a kérdést" kommented vicces volt. Mintha lenne bármilyen hatalmad itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!