Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhízott nőként magam maradok ha nem vagyok hajlandó koplalni egész életemben?
Nem az alakoddal van baj, hanem ezzel a búvalbaxott, nekedsemmisejó, a szarisízetlen hozzáállásoddal. Hogy összegyűlt itt vagy 15 ember, akik ötletelnek, megpróbálnak segíteni, te meg csak hajtod a hülyeségedet, hogy nem tudsz lefogyni, mert éjszakai műszakban nem lehet koplalni, meg hogy nem tudsz sokszor keveset enni, mert főtt ételt csak otthon tudsz enni. Ez MIND baromság.
Dolgoztam gyárban, három műszakban, dolgoztam irodában, éjszakai túlórában, tudom, milyen ez a rendszertelen életmód. Ettől még normálisan enni lehet, csak kibaxott sok idő meg energia. (160gr os szénhidráttartalmú diétát tudom amúgy ajánlani, mert a fentebb leírtakkal ellentétben az sem jó a szervezetnek, ha egyáltalán nem kap CHt).
De hogy a fő kérdésre is válaszoljak: világ életemben dagi voltam. Nem 10-12 kg van rajtam, hanem inkább 30. De pár hónapnál tovább soha nem voltam egyedül, könnyen ismerkedtem, pozitív vagyok. (Hogy miért nem fogyok le, az egy másik kérdés, nálam van szervi ok.)
Én olyat ismertem, aki húsz éven át nagydarab volt, egész nap dolgozott, reggel evett mindig valami keveset, aztán este hazaesett, 22 óra körül, bepótolta hatalmas adaggal az egész napi elmaradt étkezést, majd alvás és minden nap ugyanígy... Amikor átállt a "többször de keveset" étrendre, akkor ez megváltozott, feleakkora mint volt, normál alkatú.
10 kg felesleg nem sok egyáltalán.
61 igen iszom rendesen szinte mindig ásványvizet ,ritkán kólát is de cukormentest.
62es a méret az változó attól függmelyik bolt L es méret Vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!