Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhízott nőként magam maradok ha nem vagyok hajlandó koplalni egész életemben?
nem maradsz egyedul.
de nem kell koplalnod a fogyashoz. nagyon egyszeru lefogyni amugy. csak egy kis akaratero kell hozza es kesz.
2-es
Közel 20 éve próbálok fogyni kisebb nagyobb sikerrel,sajnos olyan nem létezik hogy vaalki eszik jól lakik és fogy
ha 20 eve probalsz fogyni akkor valamit marha rosszul csinalsz.
valoban, nemehet BARMIT enni es jollakni. vagy sult hust eszel zoldseggel es jollaksz, vagy rantotthust sultkrumplival de keveset.
Nem fogyókúrás ötleteket kértem abban van tapasztalatom, de egyenlőre felfüggesztettem mert múltkor éjszakás műszakban elájultam és valószínű az éhség miatt.
Annyi tőlem molettebb nőnek van párja ,férje Nemtudom én miért vagyok ilyen szerencsétlen
Ez nem csak a testedről szól.
Nincs benned annyi tudatosság, hogy egy viszonylag egyszerű dolgot tudj irányítani. Neked megfelel a jelenlegi alakod. Nem vagy hajlandó változni, áldozatokat hozni vagy kompromisszumot kötni. Inkább elfogadod, hogy mindig csúnyácska leszel. Lehetne még sorolni, érted remélem
Csúnya sosem voltam csak Molettebb de köszönöm 😀😀
Lehet túlságosan rossz passzban vagyok azért érint ennyire rosszul ez lelkileg most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!