Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhízott nőként magam maradok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhízott nőként magam maradok ha nem vagyok hajlandó koplalni egész életemben?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen hozzá Nemtudom.
2019. nov. 2. 14:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
28%
nem, kövér hapsit találhatsz magadnak
2019. nov. 2. 15:03
 22/71 A kérdező kommentje:

Kivizsgáltattam magam,szervi oka nincs szerencsére sem nemi hormon sem pajzsmirigy.

Mindig ilyesmi alkatom volt.

Kedves utolsó előtti azt én is szivesen vennem,hogy kell okosan csinalni

Nálam csak a nem evés ami bevàlt,de úgy meg nem bírtam dolgozni és elájultam.

2019. nov. 2. 15:03
 23/71 anonim ***** válasza:
24%

Világ életemben molett voltam de nem csúnya, most 30 vagyok. 13 évig voltam párkapcsolatokban, szóval csak magamból indulok ki, hogy de igen lehet így is tetszeni a pasiknak, sőt válogatni is, hogy a hozzád illőt megtaláld nem beèrni olyannal aki nem is tetszik.

Egyszerűen nem a súlyod, a kisugárzásod, hogy optimista, nyugodt, laza és vicces vagy vagy èrdeklődő, gondoskodó ezek a fontosak. Horgy olyan ruhát ami jó a kinèzetedhez s szemèlyisègedhez is, ne legyen 3merettel kisebb vagy 5el nagyobb, mert takargatni akarnád magad.

Én is sokat fogytam most de nem koplalás. Egyszerűen normális időben eszem sok zöldséget, húsokat s kerülöm a felesleges cukrot, zsírt, tèsztákat. Ne azt nézd mit nem ehetsz hanem a lehetőséget a többi étel előtt.

2019. nov. 2. 15:04
 24/71 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon szigoru a dietam, de szerencsere imadom azokat a kajakat. Minden reggel anyagcsere porgeto gyakorlatokkal kezdek. Ha tuleszem magam ( egeszseges kajakbol), akkor utana kicsit visszafogom magam. Evekig kuzdottem minimalis tulsullyal, most meg cseszegetnek, h sovany vagyok.
2019. nov. 2. 15:05
 25/71 anonim ***** válasza:
0%

Mozgás és !!!egészséges!!! kajálás nélkül nincs fogyás.

Ha pedig valakinek testalkata, akkor is lehet formás, ha mellette MOZOG is.

Sok férfinak a telt nők jönnek be. De ők sem azt szeretik, ha hurkákban lóg a zsír.

Persze ilyen fétis is van, de az már fétis kérdése..

Ha meg átlag molett nő vagy és még teszel is azért hogy formás legyél, és mégsem kellesz senkinek, akkor a személyiséged lehet a gond..

2019. nov. 2. 15:11
 26/71 A kérdező kommentje:

Milyen étrend?

Egyik előző a tejtermékeket ajánlotta,hogy lehet,azt nem fogyasztok.

És ami nehezíti,hogy műszakba járok és éjszakás napokon össze-vissza érkezem.

2019. nov. 2. 15:12
 27/71 A kérdező kommentje:
Érkezem helyett étkezem.
2019. nov. 2. 15:13
 28/71 anonim ***** válasza:
16%

Leirom egy napi kajamat:

R: tukortojas szalonnaval, 3 db, + rengeteg paprika, paradicsom, uborka, jegsali

E: ( ilyen reggeli utan 6 orat birom, ezt ki szoktam varni): sult hus+ sali

V: masfele hus ( nem bundazott) + sali

Alacsony ch es gi-ju zoldsegekkel kell jollakni, nem kenyerrel es rizzsel meg tesztakkal.

Edesseg : chia mag+ novenyi tej. Nem kaja utan, helyett. Vagy vorosszolomagliszt vizzel, ertrittel, fahejjal.

Nem csalok. Sztem havi 2x belefer, de en mar nem kivanom.

Napi max 3x kaja, minel kevesebb inzulinkivalasztas miatt. Van, mikor csak 2x eszem, mert hetvegen kesobb kelek. Jobb kicsit ehesen agyba menni.

Valamit valamiert. Ehezni nem kell.

Gyumolcsot is ovatosan, en max zold almat, azt szeretem. Ritkan csuszik le edes gyumolcs, max eper, malna.

Es zero tejtetmek. Tisztan kell enni.

Meg lehet szokni, 13 eve igy eszem, es jol vagyok.

2019. nov. 2. 15:22
 29/71 anonim ***** válasza:
3%
Én férfi vagyok, nem figyelek oda az étkezésre. Alig eszem zöldséget és gyümölcsöt, inkább csak húst, sajtféléket, sült krumplit. És naponta minimum 2 tábla mogyorós csokit vezetés közben. Sose volt súly probléma, a hasam lapos, bármennyit ehetek semmi plusz nincs rajtam. 180 centi vagyok és ehhez 75 kiló, ami nem mozdul semerre. Lehet idővel megszívom és hirtelen kövér leszek, de így most nagyon jó, hogy bármit és bármennyit ehetek. 30/f
2019. nov. 2. 15:27
 30/71 anonim ***** válasza:
100%

Aham, nem rossz. Bár elég aszkéta jelleg. :)

Nelem ami erről a szénhidrát nélküli kajálásról eszembe jutott, h aki fizikai munkát végez pl. a kérdező 3 műszakban, az ettől az étrendtől biztos, h megint elájul, de legalábbis nagyon fáradékony lesz, nem lehet ezt hosszútávon mindenkinek csinálni.

2019. nov. 2. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!