Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhízott nőként magam maradok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhízott nőként magam maradok ha nem vagyok hajlandó koplalni egész életemben?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen hozzá Nemtudom.
2019. nov. 2. 14:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
Az előző hszólásom 28-as kommentre szólt.
2019. nov. 2. 15:30
 32/71 anonim ***** válasza:
Valoban nem fizikai munkat vegzek, de napi szinten mozgok.
2019. nov. 2. 15:32
 33/71 piroska és a farkas ***** válasza:
77%
Mérték, mérték, mérték. Ez a kulcsa . Nem koplalàs, nem zabàlàs, mérték.
2019. nov. 2. 15:40
 34/71 anonim ***** válasza:
64%
Köszönöm a válaszod kedves 81%. Nos, igen sztem azért ez számít. Én pl. most 6 hónap alatt adtam le 8 kg, de úgy, h előtte semmit nem mozogtam, tunya életmódban voltam, plusz nem figyeltem mennyit és mit eszem, de aztán elkezdtem mozogni (amit csak lehet: séta, lépcsőzés, torna, ezt napi szinten) plusz az adagjaimat visszább vettem ill. a nasit elhagytam (vagy csak minimálist, h azért ne kínozzam magamat) :). Lassan, de biztosan elindult a fogyásom. Sztem kérdező neked is ezt kellene.
2019. nov. 2. 15:41
 35/71 anonim ***** válasza:
18%

Az a baj,hogy ha netán sikerülni is lefogynod 5-6 vagy netalán 8kilót,utana a dupláját hiznad vissza!

Ha anyagilag megteheted akkor a zsírleszivás lehet az egyetlen megoldás,műtét utan pedig rendszeres sport!!!!

2019. nov. 2. 15:47
 36/71 anonim ***** válasza:
95%
Zsirleszivas nem igy mukodik🙂.
2019. nov. 2. 15:50
 37/71 anonim ***** válasza:
42%

Én egyébként egyértelműen a mozgást tartom a legjobb fogyasztónak, ill. a mértéket igen, amit az egyik hszóló írt. És a türelmet. Mert azok a plusz kilók sem egy nap alatt mentek fel...akkor le sem fognak. De, én mondjuk nem kínzom magamat, lecsúszik a szalonna kis kenyérkével, a spagetti is, csak kisebb tállal, meg a pöri is. :D

Mozgás-mérték-türelem. :) Ne add fel kedves kérdező. Mindenki le tud fogyni, csak akarnod és tenned kell érte.

2019. nov. 2. 15:53
 38/71 A kérdező kommentje:

Mozgok,fizikai munkát végzek van amikor a 12órás műszak alatt 10 percet ülök le azt is a WC-n.

Próbálok majd kevesebbet enni,de amióta volt az ájulásos incidens azóta félek.

2019. nov. 2. 16:15
 39/71 anonim ***** válasza:
Nem maradsz egyedül.
2019. nov. 2. 16:19
 40/71 anonim ***** válasza:
Annyi iszonyúan behízott nőnek van gyereke, nem is egy. A legtöbb férjnél van, tehát simán találhatsz magadnak férfit. Persze, ezek a férfiak nem éppen a testük vagy arcuk szépségéről híresek, de gondolom, te sem ezekkel hódítasz, úgyhogy ez nem olyan fontos.
2019. nov. 2. 16:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!