Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhízott nőként magam maradok ha nem vagyok hajlandó koplalni egész életemben?
Az a baj,hogy ha netán sikerülni is lefogynod 5-6 vagy netalán 8kilót,utana a dupláját hiznad vissza!
Ha anyagilag megteheted akkor a zsírleszivás lehet az egyetlen megoldás,műtét utan pedig rendszeres sport!!!!
Én egyébként egyértelműen a mozgást tartom a legjobb fogyasztónak, ill. a mértéket igen, amit az egyik hszóló írt. És a türelmet. Mert azok a plusz kilók sem egy nap alatt mentek fel...akkor le sem fognak. De, én mondjuk nem kínzom magamat, lecsúszik a szalonna kis kenyérkével, a spagetti is, csak kisebb tállal, meg a pöri is. :D
Mozgás-mérték-türelem. :) Ne add fel kedves kérdező. Mindenki le tud fogyni, csak akarnod és tenned kell érte.
Mozgok,fizikai munkát végzek van amikor a 12órás műszak alatt 10 percet ülök le azt is a WC-n.
Próbálok majd kevesebbet enni,de amióta volt az ájulásos incidens azóta félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!