Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhízott nőként magam maradok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhízott nőként magam maradok ha nem vagyok hajlandó koplalni egész életemben?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen hozzá Nemtudom.
2019. nov. 2. 14:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 Lachesys ***** válasza:
nekem pont fordítva működött, mikor fizikai munkat vegeztem es nem volt lehetoseg enni, siman unalmamban nem nasizhattam es meg mozogtam is, csak úgy olvadtak a kilok. mikor ucsorgok es van idom sokkal konnyebben hizom:D
2019. nov. 2. 17:36
 52/71 anonim ***** válasza:

Dietetikus anyagcserét is meg tudná határozni és pontos étrendi ajánlása is lenne, de csak laikus vagyok, de személyreszabásra oda szoktak figyelni.

Vigyél párolt zöldséget, elég laktató és nem hízlal.

2019. nov. 2. 17:38
 53/71 A kérdező kommentje:

Igen ám de az emelés pakolás cipekedéshez kell az energia is ehhez nem elég egy puffasztott rizs szelet.

Ücsörögni ,telefonálgatni elég volt annyi is nem voltam éhes jobban.

Ördögi kör ez.

2019. nov. 2. 17:39
 54/71 anonim ***** válasza:
A kérdés szerintem inkább az, hogy ilyen munka mellett van-e (lenne-e) egyáltalán időd bármilyen kapcsolatra, kérdező.
2019. nov. 2. 17:46
 55/71 anonim ***** válasza:

Életmóddal, energiaszükséglettel, stb is tisztában lenne a dietetikus, de nem akaro eröltetni vagy úgy csinálni mintha nálam lenne a bölcsek köve.

Egyébként ha nem vagy jóval száz kg felett és arányosan telt vagy, szerintem nincs probléma (összes kommentet nem tudom elolvasni)

2019. nov. 2. 17:58
 56/71 A kérdező kommentje:

54-es ez azért meredek volt.

Több ezren dolgoznak műszakban,külsőtől és életkortól függetlenül és van párjuk férjük kapcsolatuk,nem lehetetlen dolog ez.

2019. nov. 2. 18:06
 57/71 anonim ***** válasza:
Merre laksz?☺
2019. nov. 2. 18:08
 58/71 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, Te egyébként le akarsz fogyni? Akármit tanácsolnak neked, minden megoldásra van valami problémád. Lefogyni nem könnyű. Ha sok és makacs felesleg van rajtad, akkor nagyon nehéz. Áldozattal, lemondással jár. Berögzült rossz szokásokat kell gyökeresen megváltoztatni, mellette helyt állni a munkahelyen. Ez így nehéz, kemény munka. Akarod ezt? Hajlandó vagy végigcsinálni? Nyilván kövéren is fogsz párt találni. Egyébként igen, a munkahelyváltás jót tenne az egészségednek.
2019. nov. 2. 19:20
 59/71 anonim ***** válasza:
100%
A felborult, rendszertelen bioritmus sem kedvez a fogyásnak, szerintem. Jó lenne (szerintem) csak nappalos műszakot vállalni, vagy munkahelyet váltani.
2019. nov. 2. 19:30
 60/71 A kérdező kommentje:

58 as

Igen szeretnék lefogyni,de a saját helyzetem reálisan kell látnom,és ebbe beletartozik ez a dolog is,hogy hogyan élek,hogy dolgozom.

2019. nov. 2. 19:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!