Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhízott nőként magam maradok ha nem vagyok hajlandó koplalni egész életemben?
Dietetikus anyagcserét is meg tudná határozni és pontos étrendi ajánlása is lenne, de csak laikus vagyok, de személyreszabásra oda szoktak figyelni.
Vigyél párolt zöldséget, elég laktató és nem hízlal.
Igen ám de az emelés pakolás cipekedéshez kell az energia is ehhez nem elég egy puffasztott rizs szelet.
Ücsörögni ,telefonálgatni elég volt annyi is nem voltam éhes jobban.
Ördögi kör ez.
Életmóddal, energiaszükséglettel, stb is tisztában lenne a dietetikus, de nem akaro eröltetni vagy úgy csinálni mintha nálam lenne a bölcsek köve.
Egyébként ha nem vagy jóval száz kg felett és arányosan telt vagy, szerintem nincs probléma (összes kommentet nem tudom elolvasni)
54-es ez azért meredek volt.
Több ezren dolgoznak műszakban,külsőtől és életkortól függetlenül és van párjuk férjük kapcsolatuk,nem lehetetlen dolog ez.
58 as
Igen szeretnék lefogyni,de a saját helyzetem reálisan kell látnom,és ebbe beletartozik ez a dolog is,hogy hogyan élek,hogy dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!