Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhízott nőként magam maradok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhízott nőként magam maradok ha nem vagyok hajlandó koplalni egész életemben?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen hozzá Nemtudom.
2019. nov. 2. 14:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
18%
Megnézhetlek? Próbálok segíteni vagy ötletet adni miben lehetne változtatni.
2019. nov. 2. 14:18
 12/71 anonim ***** válasza:
21%
Valószínűleg hasonló kaliberű (pl. pocakos) pasit találhatsz könnyedén.
2019. nov. 2. 14:21
 13/71 anonim ***** válasza:
88%

Azoknak is a vékony nőkre áll csak fel.

2019. nov. 2. 14:23
 14/71 A kérdező kommentje:

11-es én ide nem rakok fel képet ,az h mi a baj azt sejtem szerintük a 10-12kg ...

12-es nem kizáró ok a pocakosság

2019. nov. 2. 14:26
 15/71 anonim ***** válasza:
96%

Mennyi próbálkozás után mondod, hogy nincs szerencséd?

Nekem tetszenek a teltebb nők, és bizonyára rajtam kívül is vannak még ilyen férfiak, úgyhogy nem hiszem, hogy lehetetlen lenne párt találnod. Talán nehezebb, mint soványként, de nem lehetetlen.

2019. nov. 2. 14:30
 16/71 anonim ***** válasza:
17%
Írj üzenetet és linkelj képet magadról. Kíváncsi vagyok rád, főleg hogy csak 10 kilóról van szó.
2019. nov. 2. 14:33
 17/71 anonim ***** válasza:
24%

Nem hiszem, nagyon sok telt nőt látok párban, és a szinglik között is bőven vannak vékonyak.

Ha meg tényleg nem tudsz lefogyni éhezve sem, jó eséllyel a cukroddal vagy a pajzsmirigyeddel van gond. Egyébként (tapasztalat olyantól, aki gyerekkorától dundi volt) tényleg simán lehet átlagos alkotod annyitól, ha nem eszel pékárut meg cukros üdítőket, meg tejet, de nem kell éhezni, egyél arányaiban főleg húst meg zöldséget, és elég ha naponta sétálsz kétszer fél órát.

2019. nov. 2. 14:35
 18/71 anonim ***** válasza:
80%
Hidd el, letezik. Imadok enni, hizekony vagyok, es vekony. Csak okosan kell csinalni.
2019. nov. 2. 14:42
 19/71 anonim ***** válasza:
100%
Na arra én kíváncsi lennék, h csinálod utcsó. :) Okosan? Az mit jelent?
2019. nov. 2. 14:46
 20/71 anonim ***** válasza:
70%

Hogy érted a 10-12kg-t? Olyan nőt nem láttam még, aki igényes volt és imádtam a személyiségét, 10kg plusz miatt zártam ki rendesen.

Vagy a célodhoz képest 12kg, tehát normál testsúly teteje (kizárólag zsírból) és ehhez hozzá jön még 12kg (zsír)?

Ja és olyan ember nem létezik, aki mozog és nem fogy és szervi betegsége sincs. Ha 20 év alatt orvoshoz sem mentél el, az is ignytelenség, de ha mozgás helyett inkább koplalsz, az is elég durva.

2019. nov. 2. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!