Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhízott nőként magam maradok ha nem vagyok hajlandó koplalni egész életemben?
Azoknak is a vékony nőkre áll csak fel.
11-es én ide nem rakok fel képet ,az h mi a baj azt sejtem szerintük a 10-12kg ...
12-es nem kizáró ok a pocakosság
Mennyi próbálkozás után mondod, hogy nincs szerencséd?
Nekem tetszenek a teltebb nők, és bizonyára rajtam kívül is vannak még ilyen férfiak, úgyhogy nem hiszem, hogy lehetetlen lenne párt találnod. Talán nehezebb, mint soványként, de nem lehetetlen.
Nem hiszem, nagyon sok telt nőt látok párban, és a szinglik között is bőven vannak vékonyak.
Ha meg tényleg nem tudsz lefogyni éhezve sem, jó eséllyel a cukroddal vagy a pajzsmirigyeddel van gond. Egyébként (tapasztalat olyantól, aki gyerekkorától dundi volt) tényleg simán lehet átlagos alkotod annyitól, ha nem eszel pékárut meg cukros üdítőket, meg tejet, de nem kell éhezni, egyél arányaiban főleg húst meg zöldséget, és elég ha naponta sétálsz kétszer fél órát.
Hogy érted a 10-12kg-t? Olyan nőt nem láttam még, aki igényes volt és imádtam a személyiségét, 10kg plusz miatt zártam ki rendesen.
Vagy a célodhoz képest 12kg, tehát normál testsúly teteje (kizárólag zsírból) és ehhez hozzá jön még 12kg (zsír)?
Ja és olyan ember nem létezik, aki mozog és nem fogy és szervi betegsége sincs. Ha 20 év alatt orvoshoz sem mentél el, az is ignytelenség, de ha mozgás helyett inkább koplalsz, az is elég durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!