Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhízott nőként magam maradok ha nem vagyok hajlandó koplalni egész életemben?
Figyelt kérdés
Nagyon nehéz vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen hozzá Nemtudom.2019. nov. 2. 14:00
41/71 anonim válasza:
És az alatt a 12 óra alatt mennyit eszel? Mert, az a gyanúm, h nem sokat, hisz idő sincs rá, aztán hazaérve eszel tisztességesen, jó laktatón, aztán pihensz. De a szervezetnek van egy olyan kis funkciója, h ha éhezik a nap folyamán, azt hiszi, h nincs kaja és nem is lesz, szóval tartalékol ill. lassúbb anyagcserét csinál, h védje a szervezetet. Szóval sztem neked sokszor kellene keveset enned. Nem koplalni! Az életveszélyes. Hazaérve is kevesebbet, de sose legyél éhes. Inkább akkor valóban sok zöldséget ill. fehérjét (husi). A szénhidrátosakat min. fogni. Szóval ne érezze azt a szervezeted, h világvége van, és az életben tartásodért tartalékolnia kell.
42/71 A kérdező kommentje:
Munkahelyen nincs lehetőség rá sokszor keveset enni,nem olyan munkakör. Csak otthon tudok normális főtt ételt enni.
Próbálom majd csökkenteni az adagot.
2019. nov. 2. 16:38
43/71 anonim válasza:
Engem az arányosan telt nők kifejezetten vonzanak, akik viszont jóval száz kg felett vannak, ők már sajnos nem. :-(
44/71 anonim válasza:
Szerintem az a népi bölcsesség is nagyon igaz, hogy reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj, mint egy paraszt és vacsorázz, mint egy koldus. A másik trükk meg az, ha sokáig eszel, sokáig rágsz minden falatot ill. persze, hogy olyasmiből eszel sokat, akár nasiként, ami kevésbé hizlal. Pl. zacskós salátát már elég sokfélét lehet kapni, de jó a szotyi is. Kenyér helyett meg abonett vagy bármi, ami puffasztott, amiben sok a levegő.
46/71 anonim válasza:
Dietetikust keress, akit sokan ajánlanak, kikérdez részletesen, biztos tud ajánlani valamit. Ha már volt, elnézést, illetve ha már próbáltad, nemt udom most a sok kommentet elolvasni.
47/71 A kérdező kommentje:
Kivizsgáláson voltam szerencsére szervi bajom nincs,vagy hormon gond.
A dietetikus is csak olyat mondana,hogy adott időpontokban egyek ami fix és keveset,csak épp a munka miatt ez megoldhatatlan.
Az adagokat próbálom csökkenteni.4
2019. nov. 2. 17:25
48/71 Lachesys válasza:
eleg ketszer enned egy nap, nem mindenkinek fer bele a sokszor keveset. kaloriat kene szamolnod es kerülni a szemet kajat. ennyi a dolog titka.
49/71 A kérdező kommentje:
Én már komolyan azon gondolkodom,hogy munkahelyet kellene váltanom,anyagilag rosszabbul járnék.
De amikor irodában ültem sikeresek voltak a fogyókúrák is mert akár éhen is el ücsörögtem ott.
Ehhez képest most emelek pakolok cipelni jövök megyek mint a mérgezett egér.
2019. nov. 2. 17:34
50/71 anonim válasza:
Igen, életmód váltás, és sok szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!