Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találok olyan nőt, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan nőt, aki segít megoldani a problémáimat?

Figyelt kérdés

Én pedig az ő problémáit.

Mostanában a csapból is az folyik, hogy "előbb hozd rendbe az életed".

Nem tudom egyedül! Társ kell hozzá! Társas lény vagyok, szóval enélkül nem teljes az életem!

2019. okt. 24. 20:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy fura vagyok, de senkivel se ugy akarom kezdeni, hogy ilyen-olyan problemaink vannak.

Elvezni akarom az ismerkedest. Persze, el lehet mondani, hogy ha valami bant,

ezt jelnek vennem, hogy a ferfi bizik bennem annyira, hogy megnyiljon elottem,

viszont ha tolem varna, hogy segitsek megoldani a problemait, akkor hamar elveszitene a tiszteletemet

es a vonzerejet.

Ezt a kapcsolat kezdeti szakaszara igaz. Kesobb persze, hogy tamogatjuk egymast, de hangsulyoznam, a tamogatas es a masikra tapapdas kozott kulonbsag van.

2019. okt. 24. 22:45
 52/61 anonim ***** válasza:
92%
Azt gondolsz, amit akarsz, de te biztos, hogy nem tudnál megfelelő szülő lenni ilyen felfogással, az ilyen szülők szokták a gyerekükre továbbterhelni a problémáikat, és idővel felcserélődnének a szerepek, a gyerek válna szülővé, a szülő gyerekké, ami semmiképpen sem egészséges családmodell. Semmilyen pozitív mintát nem tudnál továbbadni egy tőled függő kis életnek, és főleg nem tudnád az életre nevelni, hogy felnőttként megállja a helyét önállóan. Lehet, hogy téged is ilyen szülők neveltek, és nem tapasztaltál más mintát, azért gondolkodsz így, azért keresed másban a mankót, és nem a kiegyensúlyozott társas kapcsolatot.
2019. okt. 24. 22:51
 53/61 A kérdező kommentje:

Durva, hogy 32 kommentre kellett várni, hogy valakinek a gondolatmenetével azonosulni tudjak. :)

2019. okt. 24. 22:52
 54/61 anonim ***** válasza:
63%
2019. okt. 24. 22:55
 55/61 A kérdező kommentje:

Igen, azt a részét jól látod, hogy van bennem egy vonóval a szüleim életviteléből.

Én úgy nőttem fel, hogy sosem voltunk gazdagok, de a családomat mindig többre érzékeltem a pénznél. Úgy, hogy amikor anyám rákos lett, akkor sem azt láttam, hogy apám elhagyja egy egészséges nőért, hanem hogy ott van neki és segíti. Amikor apám munkahelye dölt be, akkor anyámnak esze ágában sem volt ezzel ostorizni, megpróbáltak közösen megoldást találni. És a mai napig azt látom, hogy 40 éve együtt vannak, akármekkora szar beüt.

Ebből a szempontból nagyon jó gyerekkorom volt. Láttam a sok osztálytársam, akiknek a szülei elváltak, akik egymással versengtek, vagy a szüleik cserben hagyták egymást és láttam, hogy mindennek a gyerekeik itták meg a levét...

Igazad van, én sem szeretnék mást, mint a szüleim. Szeretném, ha a gyerekeim megtanulnák és tapasztalnák, hogy az élet hiába nem könnyű néha, a család az egy menedék! Hogy sosem lesznek egyedül, mert van két felnőtt ember, aki nem egymás mellett, hanem EGYMÁSSAL él!

Szerinted attól lesz egy gyereknek jó gyerekkora, hogy ha apuci vagy anyuci pici problémába is ütközik, akkor azonnal elhagyják egymást?

2019. okt. 24. 23:05
 56/61 A kérdező kommentje:

Küldhetsz nekem energia vámpíros baromságokat. Ha az lennék, nem lennének barátaim, akik számíthatnak rám és én is rájuk, mindezt kérés nélkül önzetlenül... -.-

Sajnálom, hogy fingod nincs miröl beszélek.

2019. okt. 24. 23:08
 57/61 anonim ***** válasza:
10%

Sajnálom, hogy nem tudok hasznos választ adni a kérdésedre, de muszáj írnom valamit, mert ennyi individualista bullshitet már rég olvastam egy rakáson, mint ami itt válaszként van.

Nagyon kevés embernek jön össze olyan erős kapcsolat, mint amilyet te (is) szeretnél, bár a legtöbben nem is vágynak rá az itteni válaszok alapján, úgy tűnik.

2019. okt. 24. 23:37
 58/61 anonim ***** válasza:
18%
Vannak részigazságok a válaszokban, főleg a 79%-osban, de én végső soron veled értek egyet kérdező. Olyan qrva könnyű ítélkezni itt a nevtelenség köpenye alá bújva, hogy hihetetlen. Alapvetően vannak gondok az oldalt használok fejében. Én nem bízom az emberek 99%-ban, mert tudom, hogy erkölcstelenek, flegmák, és nem úgy csinálják a dolgokat, nem úgy élnek, ahogy szerintem helyes. Nem vársz te nagy dolgot, épp hogy a minimumot sem tudják hozni az emberek. Mi abban az extra, hogy egy harmonikus, komoly, boldog kapcsolatot alakítson ki két ember? Tudjátok mi? A marha nagy egó, individualista felfogás. Mert mindenki csak a maga boldogulását nézi, érdek nélkül aligha akarnak új embereket megismerni az emberek (érdek az öncélú, intsant szexuális kielégülés is ld. sok szexkapcsolat, felelősség és a másik ember felvállalásának hiánya). Legegyszerubb kidobni a meglévőt, ha nagy nehezen össze is jött, mert a világ nem vár, haladnod kell. Probléma lépett fel? Nincs idő megoldani, nincs kedv megoldani. Elhitték az emberek, hogy semmire sincs idejük és azt is, hogy mindig csak a tökéletes jár nekik úgy, hogy egy hangyafaxnyit sem tesznek bele a közösbe. Sajnálom az emberiséget, vagyis inkább a bolygót, nagyon buta ösztönlények vagyunk. Tisztelet a kivételnek. 31F
2019. okt. 24. 23:52
 59/61 anonim ***** válasza:
95%

Tőled idézek, kérdező:

"Hol találok olyan nőt, aki segít megoldani a problémáimat?

Én pedig az ő problémáit.

Egyáltalán nem is akarok egyedül boldog lenni.

Mi a francnak kellek egyáltalán egy nőnek, ha a gondjaimban nem segít, nem engedi, hogy én segítsek az övében?

Mást akarok szeretni, akinek a negatív dolgaiban segíteni tudom, lelkileg támogatni, ott lenni vele.

És aki nem azt várja, hogy tökéletes legyek, hanem azt szereti bennem, ami vagyok.. tokkal vonóval. Ami meg zavarja abban meg próbálok változtatni.

Nem szeretek a gondjaimrol beszélni, megoldást szeretek rá találni.

Minden ember problémás!!!

Vagy ti itt mind a rózsadombon nőttetek fel? -.-

Aki nem érzi, hogy az egész élet problémás, az egy kib@xtt burokban élte eddig az életét.."

Mégis miből gondolod, hogy bárkinek is támasza tudnál lenni, ha magad sem érzed egésznek társ nélkül, neked is mankó kell, és problémásnak látod az életet (megoldandó kihívások helyett mondjuk)?

Tudod, van, akinek a társ nem a végcél a teljességhez, hanem egy magasabb szint közösen, nem a krém a tortába, hanem egy extra összetevő, ami még finomabbá, szebbé teszi, nem valami olyan, ami nélkül rossz, hanem valami olyan, amivel még jobb lehet, ami amúgy is jó, de arra csak két egész ember képes.

Problémák, akadályok, teendők mindenki életében, és minden kapcsolatban vannak, de nem mindegy, hogy hiányra építesz vagy stabil alapra.

2019. okt. 25. 00:10
 60/61 anonim ***** válasza:
100%
2019. okt. 25. 05:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!