Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találok olyan nőt, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan nőt, aki segít megoldani a problémáimat?

Figyelt kérdés

Én pedig az ő problémáit.

Mostanában a csapból is az folyik, hogy "előbb hozd rendbe az életed".

Nem tudom egyedül! Társ kell hozzá! Társas lény vagyok, szóval enélkül nem teljes az életem!

2019. okt. 24. 20:29
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
100%
Ne terheld egy társra azt, ami egy pszichológus munkája.
2019. okt. 24. 20:56
 22/61 anonim ***** válasza:
100%
Ritka ostoba ember vagy.
2019. okt. 24. 20:56
 23/61 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel szakembert.
2019. okt. 24. 20:58
 24/61 A kérdező kommentje:
31 vagyok.
2019. okt. 24. 20:59
 25/61 anonim ***** válasza:
100%
Azt is leírod, hogy milyen problémáid vannak?
2019. okt. 24. 21:01
 26/61 A kérdező kommentje:

Szóval ostoba vagyok, gyökér, meg gyenge, meg minden baromság :D

Mert olyan nővel tudom csak elképzelni a jövőmet, akinek nem csak a pozitív tulajdonságaim kellenek? :D

2019. okt. 24. 21:02
 27/61 anonim ***** válasza:
100%

Bár kapnál a nyakadba egy problémáktól hemzsegő folyton panaszkodó nőt, talán egy életre elmenne a kedved a kölcsönös problémamegoldásra épülő párkapcsolattól. :-D

Van egy nagynéném, aki annyit tud panaszkodni telefonba, hogy az ember füle megfájdul tőle, mire végighallgatja. :-)

2019. okt. 24. 21:06
 28/61 anonim ***** válasza:
100%

Tenyleg erdekelne, hogy kepzelned el ezt a kapcsolatot, milyen szerepe lenne benne a nonek, es milyen szereped lenne neked?

Mit csinalnatok, hogyan elnetek?

2019. okt. 24. 21:15
 29/61 A kérdező kommentje:

Nem szeretek a gondjaimrol beszélni, megoldást szeretek rá találni.

Aki a problémáiról sokat beszél, annak általában nincsenek is igazi gondjai.. mert akkor nem lenne ereje folyton nyafogni.

Nem az a lényeg, hogy helyettem oldja meg valaki bármelyiket is, az a lényeg, hogy éreztesse, hogy ettől még nem vagyok kevesebb! Ezt hívják úgy, hogy az ember támogatja lelkileg a másikat!

Már ez rohadt nagy segítség lenne!

Attól, hogy gondjaim vannak nem vagyok gyenge. Az a gyenge, akinek sosem voltak még gondjai..

Az képtelen elviselni mások gondjait is.

2019. okt. 24. 21:16
 30/61 anonim ***** válasza:
14%
Áh, hagyd ezt. Tudom szar, mert az, én is ebben vagyok, de el kell fogadni ezt. Nincs mit tenni. Esetleg eljárhatsz szakorvoshoz, ha van végtelen elkölthető pénzed, de ne várj ettől megváltást. Személyes tapasztalat.
2019. okt. 24. 21:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!