Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találok olyan nőt, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan nőt, aki segít megoldani a problémáimat?

Figyelt kérdés

Én pedig az ő problémáit.

Mostanában a csapból is az folyik, hogy "előbb hozd rendbe az életed".

Nem tudom egyedül! Társ kell hozzá! Társas lény vagyok, szóval enélkül nem teljes az életem!

2019. okt. 24. 20:29
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:

Hogy nézne ki egy ilyen kapcsolat?

Hát úgy, hogy megpróbálunk közösen a legtöbbet kihozni az életből. És ha véletlenül beütne a szarlavina, mert az bárkivel megeshet, akkor összedugjuk a fejünk és kitalálunk valamit KÖZÖSEN..

Szerintem így!

2019. okt. 24. 21:22
 32/61 árokpart ***** válasza:
0%
Kérdező és kedves hasonló cipőben járó férfitársaim. Ne keseredjetek el decemberben pont ennek az egyébként nem túlzás már azt mondani, hogy nemzeti problémának a megoldásáért, illetve, hogy hallassuk a hangunkat nagygyűlést szervezünk. A dolog még szervezés alatt áll ha egyeztettünk helyszínt, időpontot a hatóságokkal időben közzé fogjuk tenni.
2019. okt. 24. 21:22
 33/61 anonim ***** válasza:
74%

Kerdezo, az eredeti kerdesed valahogy mashogy hangzott!

"Hol találok olyan nőt, aki segít megoldani a problémáimat?

Én pedig az ő problémáit.

Mostanában a csapból is az folyik, hogy "előbb hozd rendbe az életed".

Nem tudom egyedül! Társ kell hozzá! Társas lény vagyok, szóval enélkül nem teljes az életem!"

2019. okt. 24. 21:24
 34/61 anonim ***** válasza:
75%

Ezen így gúnyolódni tényleg "jó poén" szerinted? Kicsit sem vicces.

2019. okt. 24. 21:24
 35/61 A kérdező kommentje:

És ezt hogy oldjam meg egyedül?

Tényleg nem értitek ez mennyire paradox?

Legyek önmagam lelki társa, mert akkor jogom lesz lelki társhoz? Xd

Vagy hogy néz ki abbak a problémának az egyedül megoldása, hogy nincs lelki társam? xd

És mégis miért kéne egyedül úgy éreznem, hogy kiteljesedett az életem? :D

Ha el tud jutni bárki is idáig, akkor mi a faxnak neki párkapcsolat? Akkor éljen boldogan kiteljesedve egyedül.. :D

2019. okt. 24. 21:28
 36/61 anonim ***** válasza:
100%

"Nem az a lényeg, hogy helyettem oldja meg valaki bármelyiket is, az a lényeg, hogy éreztesse, hogy ettől még nem vagyok kevesebb!"

Ettől még nem vagy kevesebb. Most jobban érzed magad? Nekem ehhez nem kell egy másik ember.

2019. okt. 24. 21:34
 37/61 anonim ***** válasza:
81%
Neked nem lelki-társ kell, hanem egy olyan valaki akin pióca lehetsz,
2019. okt. 24. 21:34
 38/61 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy egy kapcsolathoz ketten kellenek, de te mit tudsz egy masik embernek adni? Miert kellene veled lennie annak a nonek?
2019. okt. 24. 21:36
 39/61 A kérdező kommentje:

ma 21:36

Kérdezd őket, mi a péknek akarnak akkor velem lenni!

Mondom nem az a baj, hogy nem lehetne nőm.

Hanem hogy nem találok olyan nőt, akivel EGYÜTT lehetne meglenni.

Még a csapból is ez döl, hogy oldd meg minden gondod, akkor jogod lesz a nőkhöz xD

2019. okt. 24. 21:39
 40/61 A kérdező kommentje:

Pioca. :D

Látom sok itt a szakember, aki egy pár sorbol megfejti más életét, söt még bírálni is tudja :D

Na pont itt tartunk. Kvázi már csak ilyen emberek vannak..

2019. okt. 24. 21:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!