Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan nőt, aki segít megoldani a problémáimat?
Én pedig az ő problémáit.
Mostanában a csapból is az folyik, hogy "előbb hozd rendbe az életed".
Nem tudom egyedül! Társ kell hozzá! Társas lény vagyok, szóval enélkül nem teljes az életem!
Ezert kell a pszichologus, mert ez tarsfuggoseg.
Mellesleg milyen problemaidat kellene masnak megoldania?
Nem csoda, ha nincs senkid, ha ilyen fogalmad van egy párkapcsolatról. Nem azért van két ember egymással, hogy megoldják egymás problémáit. Egyedül is rendbe lehet hozni az életet, ehhez nem kell társ. Az, hogy te csak azzal tudnád, egyrészt kifogás, gyengeség, másrészt társfüggőségre utal.
Ha túlléptél a türelmetlenségeden, látni fogsz végre az orrodnál tovább és megtanulsz egyedül is boldog lenni, akkor majd megérdemled a társat is.
És nem másnak kéne megoldania a problémáimat, hanem támogatna a megoldásában, akár lelkileg is (sőt talán ez a legfontosabb)..
Mi a francnak kellek egyáltalán egy nőnek, ha a gondjaimban nem segít, nem engedi, hogy én segítsek az övében?
Ha mindketten boldogulunk egyedül és úgy is teljes életet tudunk élni (legalábbis kvázi elvárás), minek akar összejönni? Mert van faxom?
De mi a πcsa az, hogy megtanulok egyedül is boldog lenni? Mi a péknek?
Mondom tudok egyedül élni, most is évek óta párkapcsolat nélkül élek, mert olyan nő nem kell, akinek csak a pozitív tulajdonságaim kellenek, a negativak nem..
Ha szeretet születik benned önmagad iránt, lesz mit megosztanod a pároddal.
Ha nincs onszeretet, akkor csak elvenni akarsz masoktol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!