Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találok olyan nőt, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan nőt, aki segít megoldani a problémáimat?

Figyelt kérdés

Én pedig az ő problémáit.

Mostanában a csapból is az folyik, hogy "előbb hozd rendbe az életed".

Nem tudom egyedül! Társ kell hozzá! Társas lény vagyok, szóval enélkül nem teljes az életem!

2019. okt. 24. 20:29
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
95%
Szóval gyenge vagy lelkileg.. mit akarsz mégis egy nőtől? Nem fogsz kelleni így egynek sem.
2019. okt. 24. 20:43
 12/61 anonim ***** válasza:
98%

Az alapján, ahogy az imént is megnyilvánultál, nem csoda, ha nincs nőd!

Ilyen indulatos, türelmetlen, mocskos szájú, szűk látókörű pasitól a jó isten óvjon minden nőt! Pfejj...

2019. okt. 24. 20:44
 13/61 anonim ***** válasza:
100%

Egy egeszseges parkapcsolatban a felek tudnak es kepesek egyedul elni, de azt valasztjak, hogy megosszak egymassal az eletuket.

Az ilyen kapcsolatban segitik egymast a felek, inspiraljak egymast, de teret is adnak, hogy onmagad lehess.

2019. okt. 24. 20:44
 14/61 anonim ***** válasza:
90%

Es meg mindig nem valazoltal, hogy milyen problemaid vannak!

De mar tudom.

Szexhiany mi? Ezt kellene egy nonek megoldania HAHAHA

2019. okt. 24. 20:46
 15/61 anonim ***** válasza:
95%
Egy társkapcsolat nem lelki válság kezelésére való, azért ezt tegyük gyorsan helyre!
2019. okt. 24. 20:47
 16/61 A kérdező kommentje:

De nem önmagam akarom szeretni. Ki vagyok békülve magammal..

Mást akarok szeretni, akinek a negatív dolgaiban segíteni tudom, lelkileg támogatni, ott lenni vele. És aki nem azt várja, hogy tökéletes legyek, hanem azt szereti bennem, ami vagyok.. tokkal vonóval. Ami meg zavarja abban meg próbálok változtatni.

2019. okt. 24. 20:47
 17/61 A kérdező kommentje:

Egyetlen lelki problémám van, az abból ered, hogy nem találok olyan nőt, akivel együtt szeretnék lenni.

Gyenge a lopikulát. Fingotok sincs milyen életem van és hogy mennyire vagyok erős -.-

2019. okt. 24. 20:51
 18/61 anonim ***** válasza:
27%

"Mi a francnak kellek egyáltalán egy nőnek, ha a gondjaimban nem segít, nem engedi, hogy én segítsek az övében?"

Jó reggelt, egy párkapcsolat arról szól, hogy egymást pozitívan kiegészítsétek, fejlődjetek és közben egymásé legyetek. Viszont kapcsolatban nincs helye gyengeségnek a férfi részéről. Azért vagy férfi és azért választ téged egy nő, mert erős vagy és mindenben lehet rád számítani. Luxusautót se azért veszel, mert az az életedet jobbá tenné, hanem azért mert sok pénzed van.

"Ha mindketten boldogulunk egyedül és úgy is teljes életet tudunk élni (legalábbis kvázi elvárás), minek akar összejönni? Mert van faxom?"

Tökéletesen így van! Mert pluszt adsz a kapcsolathoz és nem a másiktól várod el ezt a pluszt. Te adod a +18 centis farkad, a barátnő a formás cicit és kerek popsit. Eredmény=qrva jó szex. Te keresed a nettó 500-at a barátnőd a 400-at. Eredmény: nem a balcsira, hanem Mallorca-ra mentek nyaralni illetve nem Suzukit hanem Mercedes-t vásároltok. Ha te testileg, érzelmileg szeretnél "élősködni" egy nőn, azt senki nem fogja tolerálni csak ha olyan dolgokkal kompenzálsz, amivel még megéri a csajnak veled lennie. Lehetsz te depressziós csóró, ha 23 centis farkú álomkan vagy és úgy megrakod a csajt, hogy napokig csak nyögni tud, akkor lehet évekig veled lesz. Kereslet-kínálat. Ilyen egyszerű. Ha csak a bajaidat akarod rásózni az senkivel nem fog menni.

2019. okt. 24. 20:52
 19/61 anonim ***** válasza:
97%
Milyen probléma megoldását várod el egy kvázi idegen nőtől?
2019. okt. 24. 20:52
 20/61 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nem annyira idegen ez a vágyad. Hány éves vagy Kérdező?
2019. okt. 24. 20:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!