Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a francért van az, hogy a nők szerint humoros vagyok, nem vagyok csúnya, és mégse találok komoly kapcsolatot már 2 éve? Hol lehet a hiba?
Figyelt kérdés
2019. okt. 11. 13:11
1/10 anonim válasza:
Humorosnak komoly kapcsolat? Röhej.
2/10 A kérdező kommentje:
Attól hogy humoros vagyok, miért ne gondolhatnék komolyan egy kapcsolatot?
2019. okt. 11. 13:15
3/10 anonim válasza:
Mert a második pont nem igaz. Csúnya vagy!
5/10 anonim válasza:
Ott hogy olyan hülye vagy hogy csak kedvességből mondanak ilyet nem azért mert komolyan gondolják.
Próbálnak egy kicsit kedvesek lenni veled mert látják hogy mekkora lúzer vagy. Ha egy kicsit is igaz lenne amit mondanak akkor 2 hónap alatt lenne kapcsolatod nemhogy 2 év alatt. Vagy valamelyik osszejönne veled...de neeem !
6/10 Rockarc válasza:
Szerinted ennyi eleg egy komoly kapcsolathoz, hogy szep vagy es humoros? Talan akkor ez lehet a magyarazat.
43F
9/10 anonim válasza:
És a többi dolog?
- lakás
- kocsi
- meló
- test
- lakóhely
10/10 anonim válasza:
Ez kevés. #9 leírta, hogy még mik számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!