Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találok olyan nőt, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan nőt, aki segít megoldani a problémáimat?

Figyelt kérdés

Én pedig az ő problémáit.

Mostanában a csapból is az folyik, hogy "előbb hozd rendbe az életed".

Nem tudom egyedül! Társ kell hozzá! Társas lény vagyok, szóval enélkül nem teljes az életem!

2019. okt. 24. 20:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
100%

De mi a gond azokkal a nokkel akik neked nem kellenek?

Milyen not akarsz? Hol keresgelsz?

2019. okt. 24. 21:45
 42/61 anonim ***** válasza:
95%

Figyi, egész eddigi életemben magamra számíthattam legjobban, amikor gúnyoltak gyerekkoromban, senki nem állt mellém, magamat kellett megvédeni, illetve megtanulni leszarni, később egyedül kellett megküzdenem pályakezdőként a válsággal, amibe belecsöppentem, megtalálni a helyem a munka világában, talpon maradni, amikor tömegek kerültek sorozatosan utcára, nem lesüllyedni, senki nem segített, a szüleim nem tudtak, sose tapasztalták saját bőrükön, utaztam már többször egyedül, külföldre, nem egyszer tájékozódtam olyan országban, aminek nem beszélem/értem a nyelvét, most felelős döntéseket kell hoznom a munkám során, önállóan, meg kell látnom kritikus dolgokat, hibalehetőségeket, kiskapukat, amiket ki kell küszöbölni...stb.

Nekem kb az egész életem a problémamegoldásról szól, és még fizetnek is érte. De párkapcsolatot nem azért akarok, hogy valakinek megoldjam a bajait, a saját életem elegendő, és ezzel meg is tudok birkózni. Nem szabad, hogy egy párkapcsolat problémákra épüljön, a pozitívumnak kölcsönösen többnek kell lenni, különben nem működik, nincs, ami ott tart. Most képzeld el, hogy szeretsz énekelni, de az együttes, aminek tagja vagy, széthúz, nem érzed jól magad köztük. Meddig tudna köztük tartani a csak zene szeretete, ha semmi más jó nincs az egészben? Én átéltem.

Még valami, próbáltam már segíteni olyanon, aki a végén még szégyent hozott rám. Senkinek nem vagyok a lelki szemetese, és ha valaki visszaél a bizalmammal, segítségemmel, nem teszi meg a maga részét, hogy neki jobb legyen, mindenre mástól vár megoldást, annak én nem segítek.

2019. okt. 24. 21:57
 43/61 A kérdező kommentje:

Egyetemről, szórakozóhelyről, az egyiket a buszmegállóban ismertem meg (szar volt a jegy automata és adtam neki jegyet), fórumról, társkeresőről.

Az egyetemen megismert nők nagyon karrier orientáltak voltak ("sajnos" ilyen szakon tanultam)

A szórakozó helyen felszedett nők csak szexet akartak. Volt aki olyan szinten, hogy "basszus becsúszott" mert másnap kiderült, hogy biszex és van barátnője..

A buszmegállos csajjal álltam a legközelebb ahhoz, hogy megkedveljem, de kórházba kerültem és ezzel annyi is lett..

Fórumos társkeresös nök nagy része meg ilyen "ógyad meg minden gondod azt utána keress párt"..

Meg tele van minden hülye tengerpartos bikinis nyaralós képekkel..

Egy átlagos nőt szeretnék, aki tud szeretni, aki szerethető és aki képes felfogni, hogy az élet nem csak mese habbal, meg világbéke és nyaralgatás..

2019. okt. 24. 21:58
 44/61 anonim ***** válasza:
96%

Nos, alapból kinek kell egy problémás hapsi? A másik, simán az arcodra van írva az erőlködés, és hogy nem vagy összhangban magaddal. Tovább megyek. Ha van energiád, azt kisugárzod, azt érzi a külvilág... ergo vonzónak tartanak.

Mit tudsz hozzátenni egy kapcsolathoz? A problémáidat? Vagy azzal állsz elő, hogy "figyu már, meséld el a problémáid, én segítek megoldani...". Azért maga a probléma kibeszélése és a segítség elfogadása jobb helyeken már beletartozik az intim szférába. Mondom jobb helyeken.

2019. okt. 24. 22:02
 45/61 anonim ***** válasza:
96%
"Az egyetemen megismert nők nagyon karrier orientáltak voltak" - Nem mindenki bulizni megy egyetemre, van olyan is, akit érdekel a szakma, tanulni akar, le akar diplomázni, esetleg már suli mellett dolgozik, próbál tapasztalatot szerezni, hogy később könnyebb legyen. :-D
2019. okt. 24. 22:04
 46/61 A kérdező kommentje:

Jó xar lehetett. És?

Hidd el én is megszenvedtem a magamét! Pont ez az! Az élet nem egy szivárványos mesevilág egyszarvú pónikkal..

Ezért van szükségünk társra, barátra, családra. Sajnálom, hogy neked ez jutott, és ezért fingod nincs milyen a KÖLCSÖNÖS, problémákon való átsegités. De azért gondolom te is értékeled, hogy úgy könnyebb lett volna neked... És egy másik embernek is..

Mert néha valakinek olyanra van szüksége, ami a másik embernek kvázi nulla erőbefektetés. Például egy jó szó..

De hát nem tudom mire számítok..

2019. okt. 24. 22:07
 47/61 A kérdező kommentje:

#45 képzeld, én is dolgoztam egyetem mellett.. tanultam mint egy őrült és lediplomáztam. Mégsem akarok másoddiplomát, doktori címet vagy egy vezető pozíciót, ami mellett semmi időm nem maradna családra..

Hanem családot akarok hosszútávon. Egy szerető feleséget és gyerekeket..

Nincs szükségem olyan nőre, akinek nincs 5perce rám, cserébe elkísérhetem díjátadóra..

2019. okt. 24. 22:11
 48/61 A kérdező kommentje:

Minden ember problémás!!!

Vagy ti itt mind a rózsadombon nőttetek fel? -.-

Aki nem érzi, hogy az egész élet problémás, az egy kib@xtt burokban élte eddig az életét..

Ez nem azt jelenti, hogy ettől el kell csüggedni, hanem igen is csinálni kell, ketten meg könnyebb.. ha mellette barátok is vannak úgy még könnyebb, ha szerető család is van úgy annál is könnyebb.. egyik sem old meg minden problémát. Csak könnyebb lesz megoldani..

2019. okt. 24. 22:17
 49/61 anonim ***** válasza:
95%
"De azért gondolom te is értékeled, hogy úgy könnyebb lett volna neked... És egy másik embernek is.." - Nem, mert én nem vagyok társfüggő, én egyedül is képes vagyok talpra állni, talpon maradni, és egész emberként élni, nem lettem egy elkényeztetett önállótlan valaki, akinek mindig mankó kell, és nincs szükségem mások sajnálatára, mert nincs mit sajnálni, nem azért írtam le. Növessz tököt, állj talpra, élj felnőttként. Én nem félek segítséget kérni és adni, ha arra van szükség, de senkire nem telepszem rá élősködőként azért, hogy helyettem tegyen meg valamit, ami az én feladatom.
2019. okt. 24. 22:38
 50/61 A kérdező kommentje:

Te semmit nem fogták fel.

Lesír rólad, hogy sosem tapasztaltad még a kölcsönös odaadást.

Ez nem tökösség, hanem szomorú.

Tudod az odaadó társ nem segítséget kér, hanem kap, mert a másik odaadó fele kérés nélkül is ad. És ez oda-vissza működik.

Az, hogy téged a farkasok neveltek, nem azt jelenti, hogy annak úgy kell lennie..

Olyat mit te nőben azért nem tudok elképzelni társnak, mert a kommentjeid alapján esélyét nem látnám, hogy egy gyereknek kiegyensúlyozott, egészséges lelki hátteret tudnál ilyen gondolkozásmóddal teremteni.

2019. okt. 24. 22:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!