Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csesztetik itt azokat a férfiakat, akik le merik írni, hogy nem találnak nőt? Miért kell bennük keresni a hibát?
Az h nem belso .
Leirtam ha megszunik a kulso megerosites akkor osszeomlik a legvarbol epitett onbizalom.
A pszichologus azert van h ravezessen a megertesre nem azert h megmondja a tutit neked. Ha nem te josz ra megoldasra akkor semmit nem ez az ha megmondjak. Nem tanulsz belole nem valtozoleg es nem lesz meg az AHA elmeny.
Ha csak varod a sultgalamot akkor varhatod ... De tuti h egy ilyen passziv az eletben csak kotekedo es mast hibaztato embernek nem lesz normalis kapcsolata.
Amugyis jellemzo ez a jellembeli vonas a korosztalyoda vagyis a felelosseg eloli kiteres.
Lazy Lover- ugy beszelsz mint egy luzer.
Nem megy egyrol a kettore?!
Nem. Bele Kell tenned magad, talan eveket is. De a luzerekben nincs ennyi. Ezert tartanak Ott, ahol.
Lehet varni a csodat, de semmi nem fog az oledbe hullani. Ez van.
Es mielott legyintesz. Evek ota egyedul vagyok, iskolaba jarok, fogyokurazom, megoldom a problemaimat.
Lassan megy, de egy Ido utan igenis lesz onbizalmam es ertekes nonek fogom magam erezni, olyannak akinek van mit adni egy nyilason kivul, aki tenyleg tars lehet es nem a masiktol varja a csodat.
Mellesleg en 168cm vagyok. Kb 8eve megismerkedtem online egy pasival, hihetetlenul egy hullamhosszon voltunk, de amikor talalkoztunk es kiderult, hogy o 157cm, en tultettem volna magam rajta, mert egy klassz pasi volt, ot iszonyatosan zavarta.
Szoval Errol ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!