Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csesztetik itt azokat a férfiakat, akik le merik írni, hogy nem találnak nőt? Miért kell bennük keresni a hibát?
Te egyszerűen egy gyenge jellem vagy, kérdező. Ezen tudnál változtatni, de nem vagy hajlandó.
A pszichológusok / pszichiáterek meg akkor szokták már csak azt kérdezni, hogy hogy vagy, amikor már lemondtak rólad, és belátták, hogy nekik nincsen eszközük arra, hogy segítsenek rajtad, mert a terápiából te a rád eső részt nem teljesíted (meg sem fordul ilyesmi a fejedben).
Találtam egy régebbi kérdést. Nézzétek meg, amit a #14-es írt! Egy szerencsétlen, önbizalomhiányos fiú, és lám, pillanatok alatt rendbe jött, amikor végre megérkezett mellé a barátnő, akire mindig várt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Biztosan tudom, hogy velem is ez történne. Egy csapásra vissza tudna térni az életkedvem, csak be kéne pótolnom mindazt, amit a felnövésben elmulasztottam, de ez egyedül nem megy.
Valaki kitoroltette a valaszomat. Faj az igazsag mi?
Az a "szerencsetlen,onbizalomhianyos fiu "Nem tudom külsőre hogy nézel ki, mert mondjuk a barátom az egy stramm legény, helyes, izmos is."
Errol ennyit.
Arrol miert nem irtal, hogy a valasz kovetkezo reszeben mi volt?
Hogy a lany is arra biztatta a kerdezot, hogy valtoztasson magan, az eleten!
Mindegy. Igazabol teljesen mindegy. Barki barmit mondhat, erre majd magadnak kell rajonnod.
vissza fog térni mivel nem belső inditatású volt az önbizalma hanem külső megerősítésből nyerte
magyarán kb semmit nem fejlődik
amúgy a nők megérzik h milyen vagy akkor is ha rejteni próbálod...
ki nem állhatom azt mikor másnak mutatja magát egy ember akar nő akar pasi
"vissza fog térni mivel nem belső inditatású volt az önbizalma hanem külső megerősítésből nyerte
magyarán kb semmit nem fejlődik"
Miért ne fejlődne? Nézd meg a kérdést, amit linkeltem. Ott is az történt, hogy a srác rátalált a lányra, és onnantól kezdve elkezdett másképp tekinteni magára, végre volt kit szeretnie, megtalálta a társát és fejlődött a személyisége.
Mi a baj azzal, ha külső megerősítésből nyeri valaki az önbizalmát? Mindenki abból nyeri kezdetben. Akinek ez kimaradt, annak később kell bepótolnia. Te is abból nyerted, csak max. nem emlékszel rá, hogy odafigyelt rád anno az apád, anyád, tanárod, testvéred, haverod és együtt éltél át velük sikerélményt.
"ki nem állhatom azt mikor másnak mutatja magát egy ember akar nő akar pasi"
Akkor te ki nem állhatod az emberiséget, mert ez az emberi lét szerves része. Mind másnak mutatjuk magunkat folyamatosan. Különösen azok, akik még nem nemzettek utódot. Az egész párválasztás arról szól, hogy eladjuk magunkat, és a lehető legjobb módon igyekszünk láttatni magunkat a másik előtt. Olyan ruhákat veszünk fel, amik kidomborítják az izmainkat, kiemelik a mellünket, feszesebbnek láttatják a fenekünket. Randin csak a jó dolgokat mondjuk el magunkról, azt nem, hogy horkolunk, vagy hogy rendetlenek vagyunk. Nem "munkanélküli", hanem "két munka között", nem "kirúgtak", hanem "közös megegyezéssel távoztam, hogy új dolgot próbáljak ki", nem "emailekre válaszolok és telefonálok", hanem "sales assistant senior manager" vagyok, nem "sokat döglök otthon a tévé előtt mostanában", hanem "szeretek kirándulni, gitározni, haverokkal eljárni", nem "nagyon szexi vagy és szeretnélek potenciálisan magamévá tenni és közben jobban megismerni és szeretném, ha te is ugyanígy éreznél irántam", hanem "miért ne igyunk meg egy kávét, közben mesélj a munkádról". Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!