Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csesztetik itt azokat a férfiakat, akik le merik írni, hogy nem találnak nőt? Miért kell bennük keresni a hibát?
Mert bennük van a hiba.
Maguk szintjén lévő,átlagos/csúnya lányoknál nem próbálkoznak, max.szexre hajtanak náluk, aztán loholnak az elérhetetlen műnők után.
Majd mindjárt sajnálni fogjuk őket hogy ronda létükre még válogatnak.
" ahol a nők már nem igazán néznek fel a férfiakra és egyre kevésbé van szükségük társra,"
Miért kéne valakire csak azért felnézni, mert farka van? Te felnézel a nőkre?
De, a nők társat szeretnének, csak éppen nem szükségből.
Szóval te azt szeretnéd, hogy valaki felnézzen rád, csak mert te vagy és közben rád legyen utalva? Szerencsére ezek az idők örökre elmúltak.
Linkeljel mar be egy szamodra atlagos not!
Amugy meg a zert vannak csesztetve, mert a nyafogas az nem ferfias.
Es nyafogason a hisztit ertem, amikor barki barmit javasol, le van hurrogva.
Es mar maga a szohasznalat.
Fel se fogod, hogy mennyire degradalo "nem jut no"
NEM ARUCIKKEK VAGYUNK!
Érdekes
Én itt vagyok 23-évesen 2 éve vagyok szingli és nem rinyálok, mint a "férfi" többség. Akkor most én vagyok egy isteni szinten?
Azért kíváncsi lennék hány itteni rinyap.na mer bepróbálkozni egy nőnél. Mennyien edukálódnak szabadidőben vagy űznek sportot normális szinten...
"Miért kéne valakire csak azért felnézni, mert farka van? Te felnézel a nőkre?"
Nem azt mondom, hogy KELL, hanem az, hogy egyszerűen ettől lesz vonzó egy férfi egy nőnek. Ez egy evolúciós drive. A nő olyat keres, aki mellett biztonságban érzi magát. Azért kell felnézni a férfira, mert a férfinak ez a funkciója. Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy miért kell, hogy egy férfi izmos és lehetőleg magasabb legyen a nőnél. Nem tudjuk, miért, de kell és kész.
"Szóval te azt szeretnéd, hogy valaki felnézzen rád, csak mert te vagy"
Azt szeretném, ha felnézne rám azokért a tulajdonságaimért, amik versenyképesek. Eddig aki nőnek megtetszettem, mindegyiken azt éreztem, hogy kicsit felnéz rám. Én pedig azt érzem, hogy én őt védeni és szeretgetni akarom cserébe. Szerintem ez így természetes.
U.I
7-es vagyok, van barátnőm...de attól még objektíven megfigyelhetem a körülöttem zajló jelenségeket.
Ugyan már.
Ha itt bárki bármilyen (akár normális) formában a párkeresési problémájának hangot ad, rögtön beindul a gyalázkodás, lúzerezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!