Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyakoribb a pároknál hogy a nő kövérebb a férfiaknál, ennyivel jobban szeretik a férfiak a kövér nőket, mint a nők egy kövér férfiakat, így jóval nehezebb dolga egy kövér férfinak mint egy kövér nőnek?
Ahhha igen igy van, es nem akkor lettem kövér mikor elvett, hanem így ismert meg, ez tetszett neki, hogy van mit fogni rajtam, a nagy melleim, nagy seggem, vastag combom, meg persze a kedves ellenállhatatlan odaadó termeszetem, ja nem, nagy a pofám, kendőzetlenül kimondom amit gondolok ! De nagy a szívem :D es erre varj gombot, ő sportos 🤣😉 lesz mit feldolgozz !!
Ui:egeszseges vagyok,nem nem halok meg korán :D
"A nők 48, illetve a férfiak 61%-a tartozik a túlsúlyosak vagy elhízottak közé. A legnagyobb arányban, 70% felett, a 35 év feletti férfiak körében látható elhízás - olvasható ki a Demográfiai Portré legfrissebb számából."
A kérdésed nem igaz. Több a kövér férfi, mint nő, pedig a pasik nem is szülnek.
hát manapság inkább azért mert:
-a nőnek joga van elhízni...
-a gének tehetnek mindenről...
-ez marad egyes férfiaknak... és még ennek is örülnek
-a kapcsolatban elengedik magukat és meghíznak
Számos indok elmélet és dolog létezik, kinek melyik az. A férfiak nem a kövér nőket szeretik hanem a kellemesen telteket, és formásakat. Nem a dagadt alaktalan pacákat... marha nagy különbség van az egészségtelenül elhízott nők és a telt de formásak között, bár sajnos a kövérek mindig azt hiszik h ők még a nem kövérek hanem telt formásak.
Hat ez szívás!
De van egy jó hírem! A kövér pasasoknak sikerülhet összejönni kövér nővel! Vagy az nem jó ? 😂 jah hat kövér férfi vagyon nélkül nem kaphat vékonyat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!