Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy kövér nőt bunkóság ledagadtozni és en bloc bármilyen megjegyzést tenni a nőkre, de ők viszont egy alacsony pasit lazán lekertitörpézhetnek?
Figyelt kérdés
A kérdésemre írta ki valaki, hogy egy szép nő minek jönne össze egy kertitörpével. Ha én írtam volna, hogy egy vonzó pasi minek akarna dagadt nőt, akkor már a fejemet szedték volna miközben előbbin még lehet is változtatni és általában igénytelenségre utal. De mindenhol látom ezt a kettős mércét és piszkálódást. Ha egy alacsony pasival így elbánt az élet, miért kell még egyet belerúgni?2019. okt. 12. 12:59
1/22 anonim válasza:
Mindkettő épp olyan bunkó megjegyzés. Normális ember nem rúg bele még egyet, és nem hiszem, hogy alacsony pasival elbánt az élet, rengeteg alacsony nő van!
2/22 Savlekotő válasza:
Nemekhez semmi köze ha vki simán b--nkó akár nő akár férfi az b--nkó.
3/22 A kérdező kommentje:
Biztos nehéz lesz beismerni, de jóval több nőt hallottam már pasikat lekertitörpézni, mint fordított esetben kövér nőket savazni. Főleg akkor nagyon jellemző, amikor egy alacsony pasinak karakán, magabiztos személyisége van, kiáll az igazáért és akkor egyből jönnek az ösztönös megjegyzések, hogy "jajj, nézd már a kis komplexusos ürgét milyen okosnak hiszi magát"/"jajj oda ne rohanjak egy guggoló mellszobor véleményére".
Persze a pasikat se kell félteni, mert tőlük is olykor kaptam már egy-egy megjegyzést, de a nők valahogy bátrabban merik használni ezt a fajta személyeskedést és komolyabban is gondolják.
2019. okt. 12. 13:18
4/22 anonim válasza:
Már megint nem értitek: a kettős mérce ott van, ahol egy ember állít kétféle dolgot. Én soha nem kertitörpéztem le senkit, az a válaszoló egy bunkó volt. Viszont engem se dagadt bálnázzon le senki, mert 70 kiló felett van a mérleg. Nálam ez nem kettős mérce, mert senkit nem szeretek megbántani és ezt visszafelé is elvárom. Aki meg ilyen egybites gondolkodású, vagy sértve érzi magát beszólogatások miatt, azzal ne foglalkozz.
5/22 A kérdező kommentje:
Mindezt csak azért mondom el, mert mindig javasoljátok az alacsony pasiknak, hogy legyenek magabiztosak és határozottak, akkor sikeresek lesznek a nőknél: de hogy a lópikulába legyenek ilyenek, amikor ezen tulajdonságokat az ő esetükben egyből komplexussal és frusztráltsággal azonosítjátok? Ha meg maradnak csendesek és szolidak, akkor meg azért nincs esélyük, mert nem nem férfiasak és határozottak. Ki érti ezt?
2019. okt. 12. 13:22
6/22 Savlekotő válasza:
Ha nem szereted a nőket eleve,minden zavarni fog velük kapcsolatban az is h megszólalnak egyáltalán,v feléd mennek. Sose értettem a nő utálok miért akarnak folyton nőt,miközben a proli egyszer használatos nő is lerúgja őket amint rájön mi félék ha van csöppnyi eszük,férfiként kérdem ennek mi értelme? Ott a gumi nő nektek, nem beszél,nincs agya amivel levegye a dolgokat,nincs macera.
7/22 anonim válasza:
Amúgy én még soha nem hallottam ilyen személyeskedéseket, pedig a volt férjem 165 centi magas, de őt sem bántották már felnőttként ezért. Szerintem te tényleg komplexusos lehetsz, de nem a magasságodból gondolom hanem az eddigi megnyilvánulásaidból.
8/22 anonim válasza:
Kérdező egyszerűen nem kell megfelelned senkinek, legyél önmagad, szard le hogy más mit gobdol, ugyse tudsz megfelelni mindenkinek, mostanában már a magasakat is savazzak, lásd Tibi Atya. Ha önmagad vagy, akkor önmagad miatt fognak szeretni, ez a legjobb kombo, nincs univerzális férfi, aki minden nőnek bejön.
9/22 anonim válasza:
Nekem volt régebben 5 randim, 3 alacsony, 2 magas volt, csak egy alacsony jött be (170), most mondjam azt hogy a magasak túl magasak voltak? Nem olyan fontos a testmagasság, ha nem jön be az ember, lehet bármilyen magas.
10/22 anonim válasza:
Én nőként adok magamra, sokak szerint szép vagyok, és nem érdekel, mit mondanak esetlegesen rám. Simán ledagadtozok más nőket, és kiröhögök törpe pasikat, de nem úgy, hogy hallják, maximum akkor, ha valami szélsőségesen rosszidulatú megnyilvánulással kikoldulják a megaláztatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!