Egy alacsony és sovány pasit miért nem vesznek emberszámba, elsősorban a nők?
Lehetséges, hogy van benned egy erős kisebbségi komplexus emiatt, és bemeséled magadnak, hogy mindenki szemét veled. És ezt most szigorúan pszichológiai oldalról nézem.
Tehát... azt írod, egész életedben ez volt. Ergo már másra nem is tudsz gondolni, és egyfolytában rettegsz, hogy mi jön a következő pillanatban. A fejedben kellene rendet tenni. Ezzel annyi könyv foglalkozik... És basszus, nekem is segítettek azok az írások, amelyek tudományos oldalról közelítik meg a témát. Tehát nem ilyen istenes, meselényes részre hajlanak.
#5: Kb. 169-170, nem tudom pontosan, de max ennyi. Ráadásul az arcom is kisfiús.
Egyébként sejtettem, hogy én leszek a hibás. "Komplexusos a kisugárzásod", "bebeszéled magadnak"...
Most is nyitott személyiség vagyok és amennyire tudok, próbálok toleráns és kedves lenni. De amikor egy egész életen át azt látom, hogy mindenki semmibe vesz, akkor nem tudok nem másra gondolni, minthogy megbélyegeznek az emberek a külsőm alapján. Csak akkor tudnám, hogy a kövér nőkkel vagy igazán csúnya pasikkal vajon hogy bánnak? Lehet az alacsony, sovány kombináció a legrosszabb, ami egy férfit érinthet?
"Lehet az alacsony, sovány kombináció a legrosszabb, ami egy férfit érinthet?"
Ha ez igaz lenne, Prince nem lett volna egy szexisten. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!