Mit gondoltok arról, ha a lány 157 cm? (elsősorban fiúk! )
Ne zavarjon. :)
Aki magas, az meg amiatt panaszkodik állandóan.
Mindennek vannak előnyei és hátrányai is.
Nekem nagyon bejönnek az alacsony lányok, de manapság igen ritka már. Igaz én nem vagyok magas 170 cm közelében ha vagyok, sok lány pedig általában a magasságomra hivatkozik hogy nem akar semmit nem is a túlsúlyos alkatom a fő probléma.
Én ismerek egy lányt aki 155 cm, ő hihetetlen aranyos lány de vele csak barátok vagyunk semmi több. Nekem bejönnek az alacsony lányok, olyan kis ölelgetni valóak. Pár éve kavartam egy lánnyal aki alig volt 160 cm magas, ő azért szeretett ölelgetni mert nagy mackós vagyok, én azért szerettem őt mert olyan kicsi volt :)
23/F
Volt barátnőm 158 volt. Se a cuki, se az az aranyos nem az első, ami eszembe jut róla. Dögös volt, rendkívül vonzó, de nem a magassága miatt. Az csak egy szám.
Segítene "kitörnöd" a cukimukiságból, ha határozottan elküldenéd a rákba azokat, akik csak úgy, az előzetes engedélyed nélkül dédelgetni akarnak, akár egy játékbabát.
Ha a fiúk szerint... szerinted csak ez számít egy lánynak? Hogy a fiúk milyennek ítélik?
Már felnőtt vagyok, ugyanilyen magas. Engem az zavar, hogy nem vesznek sokszor komolyan. Mert cuki, ha mérges vagyok. Nagyon megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!