Egy alacsony és sovány pasit miért nem vesznek emberszámba, elsősorban a nők?
Magadat sem tiszteled, értékeled, így mások sem fognak.
Kollégám nincs 170 cm, nagyon vékony alkat és csinos, karcsú 175 centis felesége van.
De számtalan ikyen alkatú embert láthatsz nap mint kapcsolatban.
"Kb. 169-170, nem tudom pontosan, de max ennyi. Ráadásul az arcom is kisfiús."
Volt egy exem ilyen paraméterekkel. Imádtam, fülig szerelmes voltam. Jól össze is törte a szívem, de ez más téma. Szóval ez így önmagában nem lehet akkora gond. Pedig őt is frusztrálta, hogy nem magasabb, de nem annyira, hogy kihasson a szociális életére.
En is 170 vagyok es tapasztaltam hasonlokat de az intelligencia vegul mindig felul emeljedik, es megkell tanulnod elfogadni, h most ez egy ilyen ido! Te nem leszel kevesebb ettol...pont ellenkezoleg. Amelyik no pedig lenez egy alacsonyabb ferfit azt egy igazi tokos ferfi soha nem fog no szamba venni! Miert? Mert egy no odaado, gondos es egyutt erez. Foleg no tarsaival es egy alacsonyabb ferfit is no szulte.
De megjegyeznem, h nem vagy te azert annyira alacsony...velem vagy egy nagas akk es meg ha bantoan is irnak itt neked de ki leget szurni a tanusagot! Csak magaddal torodj es ami a legfontosabb, h szeresd onmagad! Egy igazi no fel fog figyelni rad! A tobbi csak teend amitol a nok azt hiszik, h boldogabbak lehetnek de vegul szebbesulnek a valosaggal, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!