Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy egy kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy kövér nőt bunkóság ledagadtozni és en bloc bármilyen megjegyzést tenni a nőkre, de ők viszont egy alacsony pasit lazán lekertitörpézhetnek?

Figyelt kérdés
A kérdésemre írta ki valaki, hogy egy szép nő minek jönne össze egy kertitörpével. Ha én írtam volna, hogy egy vonzó pasi minek akarna dagadt nőt, akkor már a fejemet szedték volna miközben előbbin még lehet is változtatni és általában igénytelenségre utal. De mindenhol látom ezt a kettős mércét és piszkálódást. Ha egy alacsony pasival így elbánt az élet, miért kell még egyet belerúgni?

2019. okt. 12. 12:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
Szóval belülről éréktelen vagy, de legalább kétszínű. :-)
2019. okt. 12. 14:32
 12/22 anonim ***** válasza:
27%

mar a multkori kerdesed is egy agyfhasz volt. komplexusod van mert nibcs diplomad es alacsony vagy. magaddal van bajod nem a vilaggal.

amugy meg dehogynem dagadtozzak le a kover noket...

de elmeselek vmit. van egy baratnom, nalam sokkal szebb, bomba lany, mindenhol forognak utana a pasik. gyogypedagogusnak tanul es dolgozott egy mozgasserulteket es fogyatekosokat segito alapitvanynal. talalkozott egy kerekesszekes sraccal- laza, vicces fiu volt, rengeteg haverral, tillaek a tiszta szivvel cimu filmhez az o eletebol meritettek reszleteket (elvileg jatszott volna benne, de nem volt eleg jokepu... :) nos osszejottek. es a kapcsolatban a srac egyszeruen kisebbsegi komplexusos lett, hogy egy jaro, es meg ahhoz gyonyoru baratnoje van... folyton azt vizionalta h elhagyjak, h vmi lesz. es ezzel lokte el magatol vegul a baratnomet.

szoval magadon dolgozz inkabb, ne a nok valos vagy velt hibain csamcsogj naphosszat mert nem fog elorevinni

2019. okt. 12. 14:44
 13/22 anonim ***** válasza:
33%
Nem vagyok belülről értéktelen, rengeteg emberen segítettem már, és hűséges, szerető társa vagyok a páromnak. Az miért lenne kétszínűség, hogy nem állok neki szemtől szembe sértegetni embereket, amíg nem árottak nekem? De ettől még látom, ha nevetségesen/undorítóan/igénytelenül néznek ki.
2019. okt. 12. 14:50
 14/22 anonim ***** válasza:
93%

170 cm vagyok. Engem a kollégáim szoktak csak le törpézni... 6 férfi... Akkor csak poénból. Mindig azt szoktam nekik mondani, "szeretnétek olyan szép szál legény lenni mint én....) kinevetnek...

Hölgyek még sosem bántottak érte. De senki. Természetesen fiatalnak csak alacsonyabb lányokhoz mentem ismerkedni.

A teltebb hölgyeket sem illik leszólni. Ha nem tetszenek valakinek, ne akarja őket felszedni. Semmi sem kötelező.

2019. okt. 12. 15:56
 15/22 anonim ***** válasza:
14%
Azért van a kettős mérce, mert a nők fenntartják maguknak a jogot, hogy ők válogathassanak a férfiak között és ebből adódóan számukra természetes, hogy gúnyolódnak a kevésbé előnyös tulajdonságokon, mint alacsony méret, kopaszság, stb. Ezzel szemben felháborítónak tartják, ha a férfiak bármilyen elvárással vannak velük szemben, mert hát mégis mi az, hogy nekik kellene megfelelni bármilyen formában a férfiaknak.
2019. okt. 12. 18:37
 16/22 Ypszilon1980 ***** válasza:
15%

A dagadt kifejezés szerintem egyáltalán nem bántó, ha valaki valóban az. Ugyanolyan bántó lehet a vékony, vagy gebe kifejezés is akkor már, de tök felesleges ezen rágódni.

A nők kényesek, sokszor fent hordják az orrukat, és ha megmondod neki milyen alakja van, akkor meg megsértődik. Nekem volt ismerősöm, aki 155 cm volt és 90 kg., na az már dagadt, el kell fogadni, semmi gond nincs ezzel, nem sértés ez.

70-80 kg. még nem az véleményem szerint.

A kertitörpe kifejezés viszont bántó szerintem.

2019. okt. 12. 19:35
 17/22 anonim ***** válasza:
90%

#13 Hadd idézzem a saját szavaidat:

"Simán ledagadtozok más nőket, és kiröhögök törpe pasikat, de nem úgy, hogy hallják, maximum akkor, ha valami szélsőségesen rosszidulatú megnyilvánulással kikoldulják a megaláztatást."

Egy belül értékes ember nem így beszél, nem így gondolkodik. Nem nevet ki másokat, nem hívja törpének azt, aki alacsony és ezt az sem teszi semmissé, hogy mindezt a hátuk mögött teszed, tehát nem is vállalod, milyen üresfejű és gonosz vagy.

Bocs, de a szélsőséges rosszindulatú megnyilvánulásod kikoldulta a megaláztatást, hogy téged idézzelek.

2019. okt. 12. 21:38
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
"Sajnos" engem te nem tudsz megalázni. :) Elég nagy lehet az egód, ha elképzelsz ilyeneket magadról.
2019. okt. 12. 22:53
 19/22 anonim ***** válasza:
93%
Igen, az üres fejű embereket tényleg nehéz, mert el sem gondolkodnak a suttyóságukon. De ne offoljuk szét a kérdező topikját, inkább meséld el neki, hogy te mimért röhögöd ki és törpézed le a háta mögött, ha meglátod. Biztosan jó napja lesz tőle szegénynek.
2019. okt. 13. 09:21
 20/22 anonim ***** válasza:
43%
Nem tudod értelmezni, amit írtam? Nem tud róla, hogy kiröhögtem, amíg nem ártott semmit, és ahhoz, hogy nyíltan alázzam a külsejével, és ne csak azt kritizáljam, amit tesz, elég messzire kell mennie. De ettől még látom, ha nevetségesen vagy undorítóan néz ki, és magamban megjegyzem, vagy magunk között a páromnak pl. Így aztán biztos én befolyásolom a napját.
2019. okt. 16. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!