Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme online beszélgetéssel húzni az időt, hogy hátha eléggé megkedvel itt és több esélyem lesz találkozókor, vagy felesleges mert úgyis minden élőben dől el?
Beszélgetek egy lánnyal egy ideje, netes társkeresőn ismertem meg. Jól halad a beszélgetés, egy hullámhosszon vagyunk de felmerült a magasság kérdése. Legjobb esetben olyan magas vagyok mint ő, de lehet hogy 1-2cm-el alacsonyabb. Ezt mondtam is neki, nem hazudtam de mondtam majd ha találkozunk úgyis meglátja.
Kérdés, lenne értelme még jobban megismerni, beszélgetni neten még egy ideig hogy hátha eléggé megkedvel, vagy ez nem számít mert ha gond neki a magasságom ígyis-úgyis dob, függetlenül attól hogy mióta beszélgetünk?
Nincs ertelme huzni az idot. Ha nagy a kontraszt az irasbeli kifejezesed es az elo szemelyisseged kozott, akkor csalodas lesz belole. Ha sokaig leveleztek, akkor nagyon magasra teszed a mercet magaddal szemben, amit nem fogsz tudni megugrani a szemelyes talalkozon. fel tudtam kelteni a figyelmet, akkor legyen randi. Ha ott is megutod a szintet, akkor utana mar irasban is kiteljesedhetsz.
43F
Feleseges huzni...
Anno en is “zugtam” mar bele sracokba neten keresztul, es legjobb esetben is max baratok maradtunk. Ami a masiknak lehet kinszenvedes csak, mert tobbet akar...
A neten csak annyit tudsz meg hogy akartok-e találkozni.
A többi csak időhuzàs, illúzió. Minél tovább neteztek annál torzabb ķép alakul ki a másikról.
Én is ismerkedtem neten, 3_4 alkalom és eldőlt hogy találkozunk vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!