Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért regisztrál olyan férfi/nő társkereső oldalra, akinek igazából nincs is ideje találkozni? Mi értelme van olyan nő/férfi idejét "online" rabolni, aki valóban "élő" TÁRSAT keres?
Vannak otthon unalmas percei, órái és nem érdekli, hogy csak húzza a másikat.
Én az ilyentől hamar elköszönök, mert én is élő társat keresek.
Ez egy igen igen jó kérdés és férfiként engem is érdekelne a magyarázat. Valamint az, hogy ha két felnőtt ember elkezd beszélgetni, majd eljutnak egy képcseréig, akkor miért nem lehet kerek perec megmondani a másiknak, ha nem jön be, nem az esete a külseje alapján? Ehelyett vagy szó és hang nélkül eltűnik az illető, vagy jó esetben valami nagyon béna szöveggel lezárja a beszélgetést.
48+Ffi
Nálam kb. 10 nap az, amikor azt gondolom, hogy akkor tovább ne halasszuk. Ha valaki még akkor sem tud egy előre egyeztetett időpontot leszervezni velem, akkor annak 3 magyarázata van:
Annyira elfoglalt, hogy nem férsz bele az életébe (akkor minek regisztrált?)
Nem vagyok neki eléggé szimpatikus/vár a jobbra, de kitölti velem az űrt
Hazudott valamivel kapcsolatban, és ezért nem akar találkozni (a legdurvább ilyen az volt, mikor 3 nap intenzív telefonálgatás után éreztem, hogy nincs minden rendben, és megírtam neki. Visszaírt, hogy "semmi baj, úgyis Münchenben dolgozom :O).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!